Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebusko@2017
    30. Svibanj 2017. 11:23

Jutro! Mi obavili preglede.Endokrinog je rekao vidimo se ili cujemo 1-2 mj nakon poroda,dobila upute za terapiju.Ginekolog zadovoljan.Beba 2,800kg ,mama zatvorena.Tako da je hvala Bogu sve u najboljem redu  Narucena sam za 2 tj na kontrolu  

Bebusko@2017
    30. Svibanj 2017. 11:29

Cure jel potrebna pamucna kapica nasim ljetnim bebama ? 

donna83
    30. Svibanj 2017. 11:42

Bebusko@2017

Da, obavezno!

OhSoBoho
    30. Svibanj 2017. 11:43

Bebusko@2017

A ono, preporucuje se stavljat ju kad se ide van. Ja imam dvije za svaki slucaj pa cu procjenit...ak ce kurit vani cisto sumnjam da cu ih koristiti

OhSoBoho
    30. Svibanj 2017. 11:48

Cure koje ste 30+ tjedana, mlate li vas bebe jos  uvijek onak jako?
    Moj je mene poceo udarati odnosno rastezati se na najjace dok sam u pokretu, do nedavno je to radio samo.kad sam.mirovala pa mi sve cudno kako ga tako jako osjetim kad svudacitam da se pod kraj aktivnost bebe smanjuje...

PaulaPerkovic
    30. Svibanj 2017. 11:54

OhSoBoho

Cure koje ste 30+ tjedana, mlate li vas bebe jos uvijek onak jako?
    Moj je mene poceo udarati odnosno rastezati se na najjace dok sam u pokretu, do nedavno je to radio samo.kad sam.mirovala pa mi sve cudno kako ga tako jako osjetim kad svudacitam da se pod kraj aktivnost bebe smanjuje…

PaulaPerkovic
    30. Svibanj 2017. 11:57

OhSoBoho

Cure koje ste 30+ tjedana, mlate li vas bebe jos uvijek onak jako?
    Moj je mene poceo udarati odnosno rastezati se na najjace dok sam u pokretu, do nedavno je to radio samo.kad sam.mirovala pa mi sve cudno kako ga tako jako osjetim kad svudacitam da se pod kraj aktivnost bebe smanjuje…

Uhh, da.. moj je isto prije bio "sramezljiv" i birao vrijeme kad je bio mir i tisina ili kad bi suprug ili ja stavili ruku, ali zato sad vise ne bira ahah, nadoknaduje apsolutno sve :D

• Petra178
    30. Svibanj 2017. 12:12

Imam glupo pitanje :)
    vrlo vjerojatno cu roditi na sv.duhu, a tamo i muzu treba potvrda o zavrsenom tecju. mi taj tecaj ne moramo ici bas na sv.duh? hvala vam!

Eloa
    30. Svibanj 2017. 12:14

Ja sam 34+6 pa me jako udara,iako to sad vise ne bih tako nazvala nego vise ko istezanje, a boli me samo kad se nogicama istegne pod rebra...uf, kak bi tek bilo da mi posteljica nije ispred... 

Eloa
    30. Svibanj 2017. 12:14

Petra,ne morate ici na tecaj na sv.duh... Moze bilo koji tecaj samo vam je bitno da imate potvrdu da ste bili...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.