Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    29. Svibanj 2017. 21:13

Maslacak31

mamika3

Hej,cure,ne radjam nego nego nemam interneta cijeli dan!A i nisam se mogla prijavit ,opet me to pocelo zajebavat!Na pregledu i ctg sve ok!Otvorena sam cak 1 prst-jos samo devet😃😃😃Narucena sam u subotu-tad mi je termin,u radjaonu!Sad ne znam dal se ondje radi samo ctg ili i pregled!Izvadila sam krv za epiduralnu-jos samo da ju potrefim dobit!ha ha…A da,moja curka se zasad zove Katrin-izgleda da se muz odlucio!😁😁

Vec sam pomislila da si otisla rodit a ne javila se

A ne ,ne.....Nema sanse da to ne javim!😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

LittleG
    29. Svibanj 2017. 21:15

Što se grudnjaka tiče ja sam stvarno "obdarena" i kada nisam trudna. Uzela sam 2 grudnjaka u HM u setu ona 2 mekana što nemaju odvojene košarice L veličinu i L veličinu seta potkosulje za dojenje. Sve mi je ok, dobro drži i nekako se fino rasporede tako da sam zadovoljna. Inače mi je desna malo veća od lijeve ali u njima se ni ne vidi.

Me+mybaby
    30. Svibanj 2017. 00:09

Ako ujutro budem ok dodem i ja na kavicu. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

PaulaPerkovic
    30. Svibanj 2017. 00:18

Meni je još 5 danaaa do termina hehe :D 

mici_0555
    30. Svibanj 2017. 05:50

Cure ja obavila jučer i v.vrhovec i vinogracku. Na v.v mi dali ogromne igle i plan prehrane- moram si za tj dana vadit krv u epruvete pa će mi po tome radit guk profil. U Vinograckoj rekli da je sve ok, al su me poslali snimat srce od bebe na Rebro. Ste vi to radile? Otići ću i kod svoje privatno na 4d da se uvjerim da je beba u redu.
    E i da....doma je puno bolje nego na poslu. Od kad ne radim zaspim svako popodne što inače nisam nikad...

Sundi
    30. Svibanj 2017. 06:15

mici_0555

Cure ja obavila jučer i v.vrhovec i vinogracku. Na v.v mi dali ogromne igle i plan prehrane- moram si za tj dana vadit krv u epruvete pa će mi po tome radit guk profil. U Vinograckoj rekli da je sve ok, al su me poslali snimat srce od bebe na Rebro. Ste vi to radile? Otići ću i kod svoje privatno na 4d da se uvjerim da je beba u redu.
    E i da….doma je puno bolje nego na poslu. Od kad ne radim zaspim svako popodne što inače nisam nikad…

Ides na fetal echo. Frendica je bila. Naruci se odmah ona je cekala mjesec dana. 
    A doma je definitivno ljepse neg na poslu...

OhSoBoho
    30. Svibanj 2017. 08:18

Jutro cure, kako ste?
    Ja budna od 3, idem malo peglati dok jos imam snage I nije prevruce 
    Danas cu za rucak bolonjez slozit, super veliku porciju pa visak.odmah u skrinju! A nakon toga vrlo vjerojatno odoh na spavanac 
    Bebinjo je turbo aktivan, ima ga na sve strane...mislim da mu je postalo tijesno unutra pa se jadan cijelo vrijeme rasteze...uopce mi nije jasno gdje mu kaj stoji, sam znam da mi trbuh izgleda grbavo sa svih strana 

Me+mybaby
    30. Svibanj 2017. 08:57

Cure nis od mene na kavi. Tlak mi je u podrumu i jako mi se vrti pa se ne usudim nigdje. Bas mi je zao. Ali mozda koju od vas vidim u Petrovoj koliko sam skuzila po tablici.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mamika3
    30. Svibanj 2017. 09:55

Jutreko!!!!Mi smo dobro!Vani vruce,moram po malog u skolu,ne da mi se...A kasnije bi ga trebalo vodit na trening!Ne znam bas....Nemam ideje za rucak,mozda netko predlozi nesto!Ali imam za kolac...A vidjet cemo kak cu se osjecat!Inace,ne mogu ni sjedit vise normalno!Pocne me odma probadat dole!A ako se mala pocne micati,onda tak boli da se moram ustati!Jos malo,ajde,pa ce i to proci!
    OhSoBoho  Ni ja ne znam kak je moja namjestena!Nikako da procjenim!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Charmed
    30. Svibanj 2017. 10:51

mici_0555

E i da….doma je puno bolje nego na poslu. Od kad ne radim zaspim svako popodne što inače nisam nikad…

Ja sam se naručila na fetal echo na rebru preko internet i dobila termin u roku 2tj. Dr. Malčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.