Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    29. Svibanj 2017. 17:44

Sundi

Ja idem sutra vadit krv na Pescenicu. Pa onda poslije mogu na kavicu.. Dona je iz VG pa joj je glavni mozda ok zbog busa? Ako ima jos netko tko bi iske na kavu a nemre bas bas sutra meni je sve ok do 10.06. Onda idem plutat.. jer plivat cu

To je moj Dom zdravlja...   😊 guzva je za popiz....  sreca da imamo prednost....

mrva2017
    29. Svibanj 2017. 17:46

donna83

Mogu ja doći i negdje na istok, sjednem na tramvaj bas me briga, vozim se. Recite gdje.

Ma ne, dodemo mi na Glavni... nije daleko... hocemo se naci tamo kod konja? 

Maja 3
    29. Svibanj 2017. 18:02

mamika3

Hej,cure,ne radjam nego nego nemam interneta cijeli dan!A i nisam se mogla prijavit ,opet me to pocelo zajebavat!Na pregledu i ctg sve ok!Otvorena sam cak 1 prst-jos samo devet😃😃😃Narucena sam u subotu-tad mi je termin,u radjaonu!Sad ne znam dal se ondje radi samo ctg ili i pregled!Izvadila sam krv za epiduralnu-jos samo da ju potrefim dobit!ha ha…A da,moja curka se zasad zove Katrin-izgleda da se muz odlucio!😁😁

Vec sam pomislila da si otisla rodit a ne javila se

Ninche9
    29. Svibanj 2017. 18:27

Pinkice ako mozes pricekaj s kupovinom grudnjaka za dojenje.. ja sam ga kupila tamo oko 32tt, cini mi se da mi je vec sada malo knap, a strah me da ce mi biti premali jos kako grudi nakon poroda malo 'nabubre' 

Sundi
    29. Svibanj 2017. 18:30

mrva2017

Sundi

Ja idem sutra vadit krv na Pescenicu. Pa onda poslije mogu na kavicu.. Dona je iz VG pa joj je glavni mozda ok zbog busa? Ako ima jos netko tko bi iske na kavu a nemre bas bas sutra meni je sve ok do 10.06. Onda idem plutat.. jer plivat cu

To je moj Dom zdravlja…  😊 guzva je za popiz…. sreca da imamo prednost….

Bome je. Ja zivim u Trnavi inace. Ali da zadnji put kad sam bila 3 mjeseca trudna neka baba mi je 3 put rekla da je to kutija za trudnicke knjizice dok joj nije onaj jedini stricek u labosu rekao gospodo pa trudna je dobit cete jecmenac.. lol

Sundi
    29. Svibanj 2017. 18:31

Ninche9

Pinkiceako mozes pricekaj s kupovinom grudnjaka za dojenje.. ja sam ga kupila tamo oko 32tt, cini mi se da mi je vec sada malo knap, a strah me da ce mi biti premali jos kako grudi nakon poroda malo 'nabubre'

Slazem se moj su meni onak ful naknap. S tim da sam ga ja fino opral na 60...

donna83
    29. Svibanj 2017. 19:35

mrva2017

donna83

Mogu ja doći i negdje na istok, sjednem na tramvaj bas me briga, vozim se. Recite gdje.

Ma ne, dodemo mi na Glavni… nije daleko… hocemo se naci tamo kod konja?

Može mrva! Kod konja NA GLAVNOM KOLODVORU u 9. Znak raspoznavanja imamo 😄 Sjest ćemo pretpostavljam tamo iznad Importanea pa ako je neka u prolazu, još nam se stigne pridružit 😉

Sundi
    29. Svibanj 2017. 20:12

donna83

mrva2017

donna83

Može mrva! Kod konja NA GLAVNOM KOLODVORU u 9. Znak raspoznavanja imamo 😄 Sjest ćemo pretpostavljam tamo iznad Importanea pa ako je neka u prolazu, još nam se stigne pridružit 😉

Oki dakle ako zapnem  na vadenju krvi trazim hrpu trudnica u birtij.. :) dogovoreno.. 

• Anjaaa
    29. Svibanj 2017. 20:13

Ti grudnjaci za dojenje iz mullera su samo za velike sise! Ja nosim jedinicu i najmanji mi je bio prevelik i dok sam dojila! Tako da ako je jos koja ravna ko daska ko ja da znate

mrva2017
    29. Svibanj 2017. 20:32

donna83

mrva2017

donna83

Vidimo se....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.