Ja idem sutra vadit krv na Pescenicu. Pa onda poslije mogu na kavicu.. Dona je iz VG pa joj je glavni mozda ok zbog busa? Ako ima jos netko tko bi iske na kavu a nemre bas bas sutra meni je sve ok do 10.06. Onda idem plutat.. jer plivat cu
To je moj Dom zdravlja... 😊 guzva je za popiz.... sreca da imamo prednost....
Mogu ja doći i negdje na istok, sjednem na tramvaj bas me briga, vozim se. Recite gdje.
Ma ne, dodemo mi na Glavni... nije daleko... hocemo se naci tamo kod konja?
Hej,cure,ne radjam nego nego nemam interneta cijeli dan!A i nisam se mogla prijavit ,opet me to pocelo zajebavat!Na pregledu i ctg sve ok!Otvorena sam cak 1 prst-jos samo devet😃😃😃Narucena sam u subotu-tad mi je termin,u radjaonu!Sad ne znam dal se ondje radi samo ctg ili i pregled!Izvadila sam krv za epiduralnu-jos samo da ju potrefim dobit!ha ha…A da,moja curka se zasad zove Katrin-izgleda da se muz odlucio!😁😁
Vec sam pomislila da si otisla rodit a ne javila se
Pinkice ako mozes pricekaj s kupovinom grudnjaka za dojenje.. ja sam ga kupila tamo oko 32tt, cini mi se da mi je vec sada malo knap, a strah me da ce mi biti premali jos kako grudi nakon poroda malo 'nabubre'
Ja idem sutra vadit krv na Pescenicu. Pa onda poslije mogu na kavicu.. Dona je iz VG pa joj je glavni mozda ok zbog busa? Ako ima jos netko tko bi iske na kavu a nemre bas bas sutra meni je sve ok do 10.06. Onda idem plutat.. jer plivat cu
To je moj Dom zdravlja… 😊 guzva je za popiz…. sreca da imamo prednost….
Bome je. Ja zivim u Trnavi inace. Ali da zadnji put kad sam bila 3 mjeseca trudna neka baba mi je 3 put rekla da je to kutija za trudnicke knjizice dok joj nije onaj jedini stricek u labosu rekao gospodo pa trudna je dobit cete jecmenac.. lol
Pinkiceako mozes pricekaj s kupovinom grudnjaka za dojenje.. ja sam ga kupila tamo oko 32tt, cini mi se da mi je vec sada malo knap, a strah me da ce mi biti premali jos kako grudi nakon poroda malo 'nabubre'
Slazem se moj su meni onak ful naknap. S tim da sam ga ja fino opral na 60...
Mogu ja doći i negdje na istok, sjednem na tramvaj bas me briga, vozim se. Recite gdje.
Ma ne, dodemo mi na Glavni… nije daleko… hocemo se naci tamo kod konja?
Može mrva! Kod konja NA GLAVNOM KOLODVORU u 9. Znak raspoznavanja imamo 😄 Sjest ćemo pretpostavljam tamo iznad Importanea pa ako je neka u prolazu, još nam se stigne pridružit 😉
Može mrva! Kod konja NA GLAVNOM KOLODVORU u 9. Znak raspoznavanja imamo 😄 Sjest ćemo pretpostavljam tamo iznad Importanea pa ako je neka u prolazu, još nam se stigne pridružit 😉
Oki dakle ako zapnem na vadenju krvi trazim hrpu trudnica u birtij.. :) dogovoreno..
Ti grudnjaci za dojenje iz mullera su samo za velike sise! Ja nosim jedinicu i najmanji mi je bio prevelik i dok sam dojila! Tako da ako je jos koja ravna ko daska ko ja da znate
Vidimo se....
Sortiraj odgovore
Najstariji