LittleG bas ti je super krevetic…
Curke doznake za porodoljnji moram ja rjesavat bas ili moze i netko drugi..
Nis ti ne moras, mozes nekoga poslati ;)
Curke di ste vi kupile one grudnjake za dojenje? Mislim ic uzet si ih ovaj tjedan.
Curke di ste vi kupile one grudnjake za dojenje? Mislim ic uzet si ih ovaj tjedan.
Ja uzela u hm-u, 2kom u setu. Iako nekak mislim da mi mozda budu premali ak.jos malo nabubrim
Jako hvale iz mullera, sad su nedavno bili na akciji 55 kn.
U mulleru...bili na akciji al i inace nisu skupi...70ak kn je redovna cijena
LittleG bas ti je super krevetic…
Curke doznake za porodoljnji moram ja rjesavat bas ili moze i netko drugi..
Nis ti ne moras, mozes nekoga poslati ;)
O pa to je divno onda mogu ostat u zadru malo dulje.. :)
Ja idem sutra vadit krv na Pescenicu. Pa onda poslije mogu na kavicu.. Dona je iz VG pa joj je glavni mozda ok zbog busa? Ako ima jos netko tko bi iske na kavu a nemre bas bas sutra meni je sve ok do 10.06. Onda idem plutat.. jer plivat cu
Mogu ja doći i negdje na istok, sjednem na tramvaj bas me briga, vozim se. Recite gdje.
Sto se tice grudnjaka za dojenje ja kupila 2komada za 270kn u Lisci i jako su lijepi i udobni....inace nosim sad 85c, a kupila sam 95 d/e makar me bilo strah da ce mi biti preveliki i sad na kraju mi je taman kad sam ga oprala i stavila u susilicu...Nadam se da mi nece cike jos puno narasti jer inace nece stati....
Hej,cure,ne radjam nego nego nemam interneta cijeli dan!A i nisam se mogla prijavit ,opet me to pocelo zajebavat!Na pregledu i ctg sve ok!Otvorena sam cak 1 prst-jos samo devet😃😃😃Narucena sam u subotu-tad mi je termin,u radjaonu!Sad ne znam dal se ondje radi samo ctg ili i pregled!Izvadila sam krv za epiduralnu-jos samo da ju potrefim dobit!ha ha...A da,moja curka se zasad zove Katrin-izgleda da se muz odlucio!😁😁
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji