Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babaroga
    29. Svibanj 2017. 12:39

Rozaa

Curke kad se malo slegnu dojmovi i uhvatite ritam sa svojim bebolinama javite nam u crtama sto vam je dobro doslo kod poroda,jeste li sve stpale u torbu za rodiliste ili vam je nesto falilo…sto vam nije trebalo i slicno

E, i to sve isto što se tiče odjeće za bebe - kolko čega vam je bilo dovoljno i posebno me zanima kako novorođenče oblačite po ovim temperaturama...

• Bambi34
    29. Svibanj 2017. 12:44

LittleG

Cure,ja evo danas naručila krevetić. Valjda sada nije prerano, a u kompletu je doslovno sve, pa tko još nije možda ga zainteresira.
    https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--posteljina-6-djelna-zeko-plavi-1120152.aspx

Isti uzeli :-) meni treba doc ovih dana :-) dugo sam gledala i ovaj je bio najisplativiji..maloj sam kupila skupi krevetic da bi na kraju spavala izmedju nas ahahahahhahaha tako da sad sam pametnija :-)

• Bambi34
    29. Svibanj 2017. 12:48

Babaroga

Rozaa

Curke kad se malo slegnu dojmovi i uhvatite ritam sa svojim bebolinama javite nam u crtama sto vam je dobro doslo kod poroda,jeste li sve stpale u torbu za rodiliste ili vam je nesto falilo…sto vam nije trebalo i slicno

E, i to sve isto što se tiče odjeće za bebe - kolko čega vam je bilo dovoljno i posebno me zanima kako novorođenče oblačite po ovim temperaturama…

Dobro dosla Babaroga :-) mala je bila zimska beba tako da nisan mogla fulat, a sad sam uzela malo kratkih i dugih rukava jer mi je termin 28.08...prvi misec bebe trebaju bit u dugima tako da sam uzela body benkice dugih rukava, kombinezonice pamucne dugih rukava, uzela i par kombinezona kratkih rukava uglavnom svega pomalo nista previse jer em sto se dobije na babinjama em uvijek mogu narucit online ili poc do ducana i kupit :-)

Maja 3
    29. Svibanj 2017. 14:01

Mamika, kaj si ti na pregledu ili radjas?  Ne javljas se cijeli dan!

Rozaa
    29. Svibanj 2017. 14:20

Bambi34

Babaroga

Rozaa

E, i to sve isto što se tiče odjeće za bebe - kolko čega vam je bilo dovoljno i posebno me zanima kako novorođenče oblačite po ovim temperaturama…

Dobro dosla Babaroga :-) mala je bila zimska beba tako da nisan mogla fulat, a sad sam uzela malo kratkih i dugih rukava jer mi je termin 28.08…prvi misec bebe trebaju bit u dugima tako da sam uzela body benkice dugih rukava, kombinezonice pamucne dugih rukava, uzela i par kombinezona kratkih rukava uglavnom svega pomalo nista previse jer em sto se dobije na babinjama em uvijek mogu narucit online ili poc do ducana i kupit :-)

Meni je termin 24.08.i isto ni sama neznam kaj bi...dugih ili kratkih rukava iako mislim da je bolje vise dugih...a opet u 9.mj.moze biti vruce.Istina je da se u babinju dobije puno toga pa nije ni potrebno pretjerivati. 

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Maja 3
    29. Svibanj 2017. 14:45

Curke, ovo sto ste napisale da se puno robice dobije u babinju je istina,ali isto tako si racunajte da ce vam malo ljudi donjet bodi benkice, barem iz mog iskustva je tako. Za 1 mjesec dana vam treba robice.

NevaNevičica
    29. Svibanj 2017. 15:10

Meni je termin početak 7., i nekak mi nema smisla po tim vrućinama oblačit bebu u skroz dugačko. Tak da sam kupila bodiće kratkih rukava, imam par dugih hlačica ako bude trebalo, a i dobila sam nekoliko bodi benkica sa 3/4 rukavima. I iskreno se nadam da mi prvih mj dana nitko neće dolaziti, naravno osim baka, deda i moje seke.

donna83
    29. Svibanj 2017. 15:18

Cure, jel stoji druženje sutra ujutro? Ili želite možda da otkažemo jer nas je premalo? Hm? Ja sam još uvijek za, ostale izjasnite se do kraja dana pliz :) 
    Druženje 30.5.:
    Sundi
    Donna83
    Mrva2017
    Pinkica93

• summerchild
    29. Svibanj 2017. 15:21

Meni je termin pocetkom 8 mj i planiram kupim vise kratkih bodija, benkica i tanke hlacice sa carapicama te neke ko "jaknice" dugih rukava pamucne za onda kad je hladnije. Uzet cu i par dugih bodija za svaki slucaj. Vrijeme je nepredvidljivo zadnjih par godina.  

mrva2017
    29. Svibanj 2017. 15:43

donna83

Cure, jel stoji druženje sutra ujutro? Ili želite možda da otkažemo jer nas je premalo? Hm? Ja sam još uvijek za, ostale izjasnite se do kraja dana pliz :)
    Druženje 30.5.:
    Sundi
    Donna83
    Mrva2017Pinkica93

Ja sam za. Na kojem ste dijelu grada? Ako smo sve npr.istok da se nademo blize... ja sam kod Maksimira... ako ne,ostaje Glavni..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.