Curke kad se malo slegnu dojmovi i uhvatite ritam sa svojim bebolinama javite nam u crtama sto vam je dobro doslo kod poroda,jeste li sve stpale u torbu za rodiliste ili vam je nesto falilo…sto vam nije trebalo i slicno
E, i to sve isto što se tiče odjeće za bebe - kolko čega vam je bilo dovoljno i posebno me zanima kako novorođenče oblačite po ovim temperaturama...
Cure,ja evo danas naručila krevetić. Valjda sada nije prerano, a u kompletu je doslovno sve, pa tko još nije možda ga zainteresira.
https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--posteljina-6-djelna-zeko-plavi-1120152.aspx
Isti uzeli :-) meni treba doc ovih dana :-) dugo sam gledala i ovaj je bio najisplativiji..maloj sam kupila skupi krevetic da bi na kraju spavala izmedju nas ahahahahhahaha tako da sad sam pametnija :-)
Curke kad se malo slegnu dojmovi i uhvatite ritam sa svojim bebolinama javite nam u crtama sto vam je dobro doslo kod poroda,jeste li sve stpale u torbu za rodiliste ili vam je nesto falilo…sto vam nije trebalo i slicno
E, i to sve isto što se tiče odjeće za bebe - kolko čega vam je bilo dovoljno i posebno me zanima kako novorođenče oblačite po ovim temperaturama…
Dobro dosla Babaroga :-) mala je bila zimska beba tako da nisan mogla fulat, a sad sam uzela malo kratkih i dugih rukava jer mi je termin 28.08...prvi misec bebe trebaju bit u dugima tako da sam uzela body benkice dugih rukava, kombinezonice pamucne dugih rukava, uzela i par kombinezona kratkih rukava uglavnom svega pomalo nista previse jer em sto se dobije na babinjama em uvijek mogu narucit online ili poc do ducana i kupit :-)
E, i to sve isto što se tiče odjeće za bebe - kolko čega vam je bilo dovoljno i posebno me zanima kako novorođenče oblačite po ovim temperaturama…
Dobro dosla Babaroga :-) mala je bila zimska beba tako da nisan mogla fulat, a sad sam uzela malo kratkih i dugih rukava jer mi je termin 28.08…prvi misec bebe trebaju bit u dugima tako da sam uzela body benkice dugih rukava, kombinezonice pamucne dugih rukava, uzela i par kombinezona kratkih rukava uglavnom svega pomalo nista previse jer em sto se dobije na babinjama em uvijek mogu narucit online ili poc do ducana i kupit :-)
Meni je termin 24.08.i isto ni sama neznam kaj bi...dugih ili kratkih rukava iako mislim da je bolje vise dugih...a opet u 9.mj.moze biti vruce.Istina je da se u babinju dobije puno toga pa nije ni potrebno pretjerivati.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Curke, ovo sto ste napisale da se puno robice dobije u babinju je istina,ali isto tako si racunajte da ce vam malo ljudi donjet bodi benkice, barem iz mog iskustva je tako. Za 1 mjesec dana vam treba robice.
Meni je termin početak 7., i nekak mi nema smisla po tim vrućinama oblačit bebu u skroz dugačko. Tak da sam kupila bodiće kratkih rukava, imam par dugih hlačica ako bude trebalo, a i dobila sam nekoliko bodi benkica sa 3/4 rukavima. I iskreno se nadam da mi prvih mj dana nitko neće dolaziti, naravno osim baka, deda i moje seke.
Cure, jel stoji druženje sutra ujutro? Ili želite možda da otkažemo jer nas je premalo? Hm? Ja sam još uvijek za, ostale izjasnite se do kraja dana pliz :)
Druženje 30.5.:
Sundi
Donna83
Mrva2017
Pinkica93
Meni je termin pocetkom 8 mj i planiram kupim vise kratkih bodija, benkica i tanke hlacice sa carapicama te neke ko "jaknice" dugih rukava pamucne za onda kad je hladnije. Uzet cu i par dugih bodija za svaki slucaj. Vrijeme je nepredvidljivo zadnjih par godina.
Cure, jel stoji druženje sutra ujutro? Ili želite možda da otkažemo jer nas je premalo? Hm? Ja sam još uvijek za, ostale izjasnite se do kraja dana pliz :)
Druženje 30.5.:
Sundi
Donna83
Mrva2017Pinkica93
Ja sam za. Na kojem ste dijelu grada? Ako smo sve npr.istok da se nademo blize... ja sam kod Maksimira... ako ne,ostaje Glavni..
Sortiraj odgovore
Najstariji