Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    29. Svibanj 2017. 10:57

Ja izvadila gulas iz zamrzivaca. Isto nemam zivaca kuhat, ali moram svaki dan nesto radi male. Ali sam si olaksala koliko mogu,skuham vise, odmah raspodjelim i zamrznem. Tako da danas kuham samo njoke! Evo jucer radila juhu, i odmah 2 posude smrznula. Sutra cu nesto iskwmijat za jest, a u za srijedu imam smrznuto nesto opet.

• summerchild
    29. Svibanj 2017. 11:24

Vezano uz strije, imam ih od puberteta po bedrima i straznjici. Sad u trudnoci sam dobila par novih na bokovima. Mazem se s biobaza kremom i olival uljem protiv strija i nadam da necu popucati i po trbuhu. Kazu da to obicno bude u zadnjem mjesecu :(

Sto se tice rucka - danas imam bolonjez od jucer, samo cu njoke skuhati i ubrati frisku salatu u vrtu. Vec duze vrijeme nemam inspiracije s obzirom da dragi voli meso, a ja sam vise tjestenina-povrtni-piletina lik. 

• Bambi34
    29. Svibanj 2017. 11:36

Ja sam od danas cvrsto odlucila da pravim u sebe generalku...i krenula od jutros..kuhinja + dnevni boravak, al ono generalno...izvukla sve iz ormarica, pobacala masu stvari. Nekako sam zapustila nas jer cistim apartman i onda jednostavno nemam volje nakon sto izribam apartman od 70kvadrata plus 200kvadrata terase cistit detaljno nama...pospremim, nije sporko al ono generalku od veljace mislim da nisam napravila...inace, svako malo sam prije radila generalku jer nam pas ulazi u kucu pa radi dlaka i svega  je cesto radim..rucak..ostalo od jucer tortilja za njih dvoje kad dodju iz skole/posla a sebi ne znam jos sto al nesto cu na brzinu smutit jer je danas bas zapekla vrucina i osim vode nije mi do nicega :-)

Martinaa94
    29. Svibanj 2017. 11:37

Babaroga

Martina 94
    Kako je tebi s blizancima?
    Mislim, da li sad strogo miruješ?
    Da li su ti rekli da očekuju raniji porod i kako - prirodno ili carski?
    Kak se osjećaš - jel imaš dolje u trbuhu velik pritisak? I imaš li nekad kao kontrakcije / grčeve u trbuhu?
    Da li si dobivala one kortikosteroide za razvoj pluća?

Sad si mi dala posla za pisat. 
    Trenutno mi je dobro samo su žgaravice užasne po cijele dane.
    Strogo mirujem, samo odem malo do wc-a, tuša i navečer nekih pola sata malo na zrak s kčerkom jer i njoj treba malo mamine pažnje.
    Puni termin za blizance je 38 tjedana, a očekujem već sa 36., obije su okrenute glavom dolje, drugi je porod tako da ću ići prirodno ako se ništa ne zakomplicira, naravno.
    Pritisak je veliki a bh kontrakcije se javljaju jako često, trbuh se stvrdne ali ne boli.
    Za razvoj pluča sam dobila 4 inekcije dexametazona.

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

LittleG
    29. Svibanj 2017. 11:48

Cure,ja evo danas naručila krevetić. Valjda sada nije prerano, a u kompletu je doslovno sve, pa tko još nije možda ga zainteresira.
    https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--posteljina-6-djelna-zeko-plavi-1120152.aspx

• Babaroga
    29. Svibanj 2017. 11:56

Martina, 
    Ove 4 injekcije u dva navrata ili odjednom? 
    Jesi li bila hospitalizirana ili si dolazila na pikanje?
    Sorry kaj te gnjavim sa sto pitanja... 

• summerchild
    29. Svibanj 2017. 11:59

LittleG

Cure,ja evo danas naručila krevetić. Valjda sada nije prerano, a u kompletu je doslovno sve, pa tko još nije možda ga zainteresira.
    https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--posteljina-6-djelna-zeko-plavi-1120152.aspx

Super ti je i krevetic i cijena pogotovo jer dobijes i posteljinu. Nama ce frendovi kupit krevetic i izabrala sam onaj iz ikee sa ladicama zbog prakticnosti (nemamo bas mjesta pa ce mi ladice dobro doci, a kasnije se isto moze pretvorit u krevet). Inace mi ima jako lijepih tih djecjih krevetica :) nadam se da ce nam malisani htjeti spavati u njima. 

Martinaa94
    29. Svibanj 2017. 12:25

Babaroga

Martina,
    Ove 4 injekcije u dva navrata ili odjednom?
    Jesi li bila hospitalizirana ili si dolazila na pikanje?
    Sorry kaj te gnjavim sa sto pitanja…

Mislim da je isla na svakih 12 sati po jedna dok sam bila hospitalizirana.

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Sundi
    29. Svibanj 2017. 12:26

LittleG bas ti je super krevetic... 
    Curke doznake za porodoljnji moram ja rjesavat bas ili moze i netko drugi.. 

NevaNevičica
    29. Svibanj 2017. 12:38

Sundi

LittleG bas ti je super krevetic…
    Curke doznake za porodoljnji moram ja rjesavat bas ili moze i netko drugi..

Može netko drugi, meni je dragi sve papire nosio u hzzo. Na komplikacijama sam od prvog dana i niti jednom nisam bila u hzzo. Baš je prošli tjedan predao za porodiljni i žena mu je rekla, e sad se ne vidimo dok ne postanete tata 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.