Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    27. Svibanj 2017. 13:04

Ebemu misa reponju bas te izmucio...i mislila sam se jer dugo nisi pisala Lagertha...tvrdoglavko mali :-) 
    Ofnice znam sve...grcevi...sad kad maloj zavrsi skola pocet cu je ucit kuhat..barem hrenovke i jaja da zna napravit ahahahhaha s njom su nas svi dostavljaci upoznali i napamet znali sto narucujemo za jest ahahahaha upali napu, usisivac ili fen od to troje nesto ce upalit i bebuska se smiri...fakat pali..
    Melem je mene spasio, nakon carskog kad sam se probudila usnice su mi cijele bile ispucale i znam da u roku 2dana sve s melemom proslo..

donna83
    27. Svibanj 2017. 13:39

Evo curke samo da podsjetim na kavicu u utorak ujutro, 9 sati, glavni kolodvor. Tko je još za, javite se da vas dopisem:

Druženje 30.5.:
    Sundi
    Donna83
    Summerchild
    Mrva2017
    Pinkica93

• Anjaaa
    27. Svibanj 2017. 14:02

Donna u nos, to je neki hormon da lakse ide mlijeko van. Stavila je oOfnica sliku par stranica iza

Me+mybaby
    27. Svibanj 2017. 14:49

donna83

Kome se šprica taj sprej i gdje..? 🤔 Nikad čula za to

Mami u nos. To je hormon oksitocin koji potice otpustanje mlijeka.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Bebusko@2017
    27. Svibanj 2017. 14:57

Kakve su to kapice za bradavice!? ako sam dobro pohvatala 
    Svaka Vam cast cure! Meni je ovo sve jos nestvarno i nekad pomalo zastrasujuce.Nekad s gustom razmisljam kako cu ja to sve stic i uspit i porod i sam odnos s bebom a nekad neke "crne" misli  Ali sad mi je sve isto ,prilagodit se moram  I jedva cekam upoznat svog Luku  

Sundi
    27. Svibanj 2017. 15:29

sesirici, kapice, nastavci, stitnici, leptirici za bradavice...
    Ima ih za kupit u bubamari, ljekarni, baby centru. Svi proizvodaci izdajalica, bocica imaju ih..

• summerchild
    27. Svibanj 2017. 15:52

donna83

Evo curke samo da podsjetim na kavicu u utorak ujutro, 9 sati, glavni kolodvor. Tko je još za, javite se da vas dopisem:

Druženje 30.5.:
    Sundi
    Donna83
    Summerchild
    Mrva2017
    Pinkica93

Donna ja sam otkazala svoj dolazak..iskrsnulo mi nesto, valjda si preskocila od ovih silnih postova.

Ofnica
    27. Svibanj 2017. 16:29

Da da hotmon oksitocin. Šprica se 1 špric u desnu misnicu 2-5min prije podoja na desnoj cici, a isto tak i kasnije na lijevoj. Ja sam 2-3x spricnula, sad osjetim tvrde dojke pa necu vise, znaci ima dosta za sad. Po potrebi treba koristiti.
    Lagertha ni meni nije izlazilo, bila sam tak užasnuta i iznervirana, cure oko mene počele dojiti a ja nula bodova. Rekoh ja nemam i ne mogu imati mlijeka. Ali dođe kroz par dana. Ja sam na kraju pristala na dohranu koju su predložile sestre, a u otpusnom pismu napisali na zahtjev majke...kužiš ono, sestre isto igraju igru...i njima je tlaka dolaziti 100x u noci. Meni je rekla: to je plac od gladi, gladan he, vuče ali ne ide. Nemamo sta drugo nego ga nahraniti. A sta cu ja jadna isfrustrirana vec činjenicom da ga stalno stavljam na cicu, a ono nista...rekoh dajte mu onda.

Ofnica
    27. Svibanj 2017. 16:30

* desnu cicu 

Ofnica
    27. Svibanj 2017. 16:31

* desnu nosnicu hihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.