Ebemu misa reponju bas te izmucio...i mislila sam se jer dugo nisi pisala Lagertha...tvrdoglavko mali :-)
Ofnice znam sve...grcevi...sad kad maloj zavrsi skola pocet cu je ucit kuhat..barem hrenovke i jaja da zna napravit ahahahhaha s njom su nas svi dostavljaci upoznali i napamet znali sto narucujemo za jest ahahahaha upali napu, usisivac ili fen od to troje nesto ce upalit i bebuska se smiri...fakat pali..
Melem je mene spasio, nakon carskog kad sam se probudila usnice su mi cijele bile ispucale i znam da u roku 2dana sve s melemom proslo..
Evo curke samo da podsjetim na kavicu u utorak ujutro, 9 sati, glavni kolodvor. Tko je još za, javite se da vas dopisem:
Druženje 30.5.:
Sundi
Donna83
Summerchild
Mrva2017
Pinkica93
Donna u nos, to je neki hormon da lakse ide mlijeko van. Stavila je oOfnica sliku par stranica iza
Kome se šprica taj sprej i gdje..? 🤔 Nikad čula za to
Mami u nos. To je hormon oksitocin koji potice otpustanje mlijeka.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Kakve su to kapice za bradavice!? ako sam dobro pohvatala
Svaka Vam cast cure! Meni je ovo sve jos nestvarno i nekad pomalo zastrasujuce.Nekad s gustom razmisljam kako cu ja to sve stic i uspit i porod i sam odnos s bebom a nekad neke "crne" misli Ali sad mi je sve isto ,prilagodit se moram
I jedva cekam upoznat svog Luku
sesirici, kapice, nastavci, stitnici, leptirici za bradavice...
Ima ih za kupit u bubamari, ljekarni, baby centru. Svi proizvodaci izdajalica, bocica imaju ih..
Evo curke samo da podsjetim na kavicu u utorak ujutro, 9 sati, glavni kolodvor. Tko je još za, javite se da vas dopisem:
Druženje 30.5.:
Sundi
Donna83
Summerchild
Mrva2017
Pinkica93
Donna ja sam otkazala svoj dolazak..iskrsnulo mi nesto, valjda si preskocila od ovih silnih postova.
Da da hotmon oksitocin. Šprica se 1 špric u desnu misnicu 2-5min prije podoja na desnoj cici, a isto tak i kasnije na lijevoj. Ja sam 2-3x spricnula, sad osjetim tvrde dojke pa necu vise, znaci ima dosta za sad. Po potrebi treba koristiti.
Lagertha ni meni nije izlazilo, bila sam tak užasnuta i iznervirana, cure oko mene počele dojiti a ja nula bodova. Rekoh ja nemam i ne mogu imati mlijeka. Ali dođe kroz par dana. Ja sam na kraju pristala na dohranu koju su predložile sestre, a u otpusnom pismu napisali na zahtjev majke...kužiš ono, sestre isto igraju igru...i njima je tlaka dolaziti 100x u noci. Meni je rekla: to je plac od gladi, gladan he, vuče ali ne ide. Nemamo sta drugo nego ga nahraniti. A sta cu ja jadna isfrustrirana vec činjenicom da ga stalno stavljam na cicu, a ono nista...rekoh dajte mu onda.
Sortiraj odgovore
Najstariji