Hej. Sve je ok, bebac ima 3810 g i 52 cm. Po noci sad puno place. Mene sve boli i bilo mi mucno jako poslije poroda, najgore mi se popiskit. Primila sam epiduralnu.
Dobro jutro Lagertha. Čestitam još jednom i želim Mateju veeeliiiikuuu dobrodošlicu. Bitno da je sve dobro prošlo, proći će i bolovi uz tvog malenog. Ljubite se i mazite i samo polako...
Hej. Sve je ok, bebac ima 3810 g i 52 cm. Po noci sad puno place. Mene sve boli i bilo mi mucno jako poslije poroda, najgore mi se popiskit. Primila sam epiduralnu.
Hej lagertha hvala kaj si se javila. Cuvajte se i pazi na sebe. Inace ima kremica koja se godinama koristi za tu ranu dolje. Ovi u bolnici ugl. Pricaju samo tusiraj ali boli ko sam vrag. Iskopam recept i javim se. Probaj sjedit onak na jedan guz. A piskit doma u tusu... a za bebonju i plac.. beba trpi 30% vise bolova tijekom poroda od nas. Mucek je uplasen i tak normala. Sjecam se da sister zvala namu u 3 ujutro i plakala da place beba i da ne zna kaj da radi. Saljem ti puno pusa. Mirisaj ga i nekaj mu pricaj. To je ribica ali je na suhom pa se buni... ako ti se manta trazi infuziju. Bit ce ti bolje dok te natoce. Nije vrijeme za hrabrost. Bilo je dosta tog na porodu..
E da i curke ako budu vas sivali dolje i ak vas to bude boljelo tak da nemrete sjedit a zelite dojit u sjedecem polozaju spas je onaj djeci slaufic na napuhavanje. Jer sjedis ko na dasci za wc. Mozes kupit jastuk za hemeroide ali to puno novaca a ovo je 20 kn. I ostane bebi za sljedecu godinu.
3810 g Lagertha, bome!Samo se ti lipo odmori, imat ces kad pisat,uopce ne sumnjam da cemo vidit svd detalje.Meni je cure dosao muz!Sreci nema kraja😊😊😊.
Sto se tice pizdobolje😂, mene isto sve boli.Jucer sam.bila na depilaciji, sve skinuto, osjecam se oderano🙄Sad to odrzavat do poroda, mislim da je najzgodnije.Ja jos ne oticem, za sad sam ok.Ali primjecujem da mi je sve teze jer me noge rasturaju, a pojavio mi se i novi snop kapilara koji bas bas boli.
Lagertha, ja sam za savove koristila rivanol i contractubex.Ali mene su toliko rezali, da imam savove doslovno do noge.Rekao mi je gin da je to strasnoi da za tako nesto def nije bilo potrebe.Nekom se malo omaklo😣
Lagertha, ja sam za savove koristila rivanol i contractubex.Ali mene su toliko rezali, da imam savove doslovno do noge.Rekao mi je gin da je to strasnoi da za tako nesto def nije bilo potrebe.Nekom se malo omaklo😣
Huh.. Bome si hrabra. Mislim da si mu skinula sve zvjezde s neba poslije. Ja sam pomagala sister nakon poroda ona je imala 9 savova i meni je to izgledalo nocna mora. Zato me sad svega i frka.
Tak je rivanol, contactuvex ili ova iz ljekarne radena. Patronazna rekla mala kompresa 5x5 po dijagonali nanjet kreme tak se odvoji od uloska i lohinjanja.
Recept za kremu Balsami peru 10.0, vasellini ad. 50.0. Ponovila je recept neki dan na tecaju za trudnice.
Rade ju u svim privatnim ljekarnama na podrucju Dubrave. Zamolite nekog da vam stavi kremu jer si same ne vidite. Napomena krema pece prvih 5 min. Ali veli sister da je onda 2 sata odlicno.
Ja imam vaginalne rapture, izvana ne. No bas me dosta boli i anus. Piskim po 30 minuta.
Lagertha cestitam!!! Jesi se plakala kad si vidla to malo stvorenje??? Ja jesam, predivni nesto, i sad mi idu suze na oci.
Budes ti to sve izdržala, te bolove i ostale boljke, sad imas za koga!
Sortiraj odgovore
Najstariji