Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PaulaPerkovic
    27. Svibanj 2017. 20:20

Mene je taj umor poceo toliko  hvatat da ako 15 min radim nesto moram malo sjesti da dodem sebi, buduci da se malac jos spusta kad sjedim trbuh mi u krilo dođe ehhehe

donna83
    27. Svibanj 2017. 20:47

Umor! Svaki dan spavam po sat-sat i pol. Doduše, klinac me budi oko pol 7 pa je i normalno da sam umorna. Al svejedno. Odem u drugu sobu po usisavač pa tamo malo sjednem na kauč 😊
    Cure, ja vam se divim s tim šeširićima sto dojite. I ovako je naporan početak dojenja, a kamoli još uvučene bradavice. Kapa dolje, stvarno..!

• summerchild
    27. Svibanj 2017. 21:14

Meni je malac danas otisao skroz negdje dolje i pikao me po mjehuru ili ne znam cemu ali je bilo full neugodno. Nakon sto sam odlezala se smirio i vratio na mjesto. 

Na zadnjem pregledu je bio okrenut glavom prema dolje ali mislim da se on jos uvijek stalno rotira. Najneugodniji feeling mi je ovo danas i kad mi ode gore u zeludac i serafi po njemu. Sve ovo ostalo mi je slatko koliko god ponekad zna biti bolno ili sokantno :) 

Maja 3
    27. Svibanj 2017. 21:17

PaulaPerkovic

Mene je taj umor poceo toliko hvatat da ako 15 min radim nesto moram malo sjesti da dodem sebi, buduci da se malac jos spusta kad sjedim trbuh mi u krilo dođe ehhehe

Paula, dobrodosla. Ti si napisala da ti je sad blizu termin, cini mi se

mamika3
    27. Svibanj 2017. 21:18

Meni je drago za procitat da uspjevate s dojenjem!I da ne odustajete unatoc problemima tipa uvucene bradavice,dani bez mlijeka,bolne bradavice....Moram vas pohvalit!Ja sam bila odustala u obje trudnoce,nije da se grizem zbog toga ,ali citajuci vas dobijem dozu upoenisti!Vidjet cemo kako ce biti ovaj put!Mozda uspjesno!Bravo,cure!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Sanjalica23
    27. Svibanj 2017. 21:20

Legerta cestitam,uzivaj sada sa svojim bebcom 😊 
    Cure kakvo vam je zeljezo i da li pijete nesto ukoliko je nisko,meni je na donjoj granici ali dr mi nije ukljucio nikakav preparat😯😐😐😈

27. Svibanj 2017. 21:27

Hvala svima na cestitkama i podrsci!

• summerchild
    27. Svibanj 2017. 21:44

Sanjalica23

Legerta cestitam,uzivaj sada sa svojim bebcom 😊
    Cure kakvo vam je zeljezo i da li pijete nesto ukoliko je nisko,meni je na donjoj granici ali dr mi nije ukljucio nikakav preparat😯😐😐😈

Jel pijes prenatal neke tablete?
    Meni zapravo ni ne kontroliraju zeljezo..samo na pocetku kad sam radila prvu krvnu sliku, ali pijem prenatal od twinlaba + magnezij povremeno.

mrva2017
    27. Svibanj 2017. 22:15

Prekontrolirajte si zeljezo. Pijem prenatal i takoder povremeno magnezij. Na pocetku trudnoce mi je zeljezo bilo 20, sada se spustilo na 10. Dala mi je doktorica tablete jer sam blizu granice. A nakon poroda zeljezo jos i padne...

• Sanjalica23
    28. Svibanj 2017. 00:09

mrva2017

Prekontrolirajte si zeljezo. Pijem prenatal i takoder povremeno magnezij. Na pocetku trudnoce mi je zeljezo bilo 20, sada se spustilo na 10. Dala mi je doktorica tablete jer sam blizu granice. A nakon poroda zeljezo jos i padne…

Da u pravu si,treba kontrolirati i meni je u pocetku bilo oko 16 dok je sada skoro 8 😈😈 donja granica,zato me i cudi sto mi nista nije prepisao. 
    @mrva i ja takodjer pijem prenatal,al et ocito nije dovoljno ,mozda p9kusati ishranom popraviti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.