Ja sam uzela u dajhmanu za 80 kuna na foru birkenstokica i bas su mi dobre,mislim da cu njih i u bolnicu furat.
meni su se ove jako svidjele i navodno su ultra udobne. Pa si mislim mozda pocastiti se
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Jako su lijepe 😊 a imas pravo,pocasti se,i tako ces za mjesec dana past u drugi plan 😉
Slazem se za Deichmannn.Ima raznoraznih boja i uzoraka i jako su udobne!Ja sam ih nosila cijelo proslo ljeto....A i nisu skupe...Idu na trapke,suknje,haljine,tajice....I samo ih nataknes-najbitnije za trudnice!ha ha..
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Huh sad kad razmisljam sam i ja zabrinuta.. ona se uvijek javi.. a mozda je zaspala onak umorna..
Da,to stoji!Jer ako nije spavala cijelu noc pa rodila u 13 popodne....Mozda su joj uzeli bebicu da se odmori pa je ipak uspjela par sati odspavati!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I ja se isto mislim..svratila da vidim jel jos sta god napisala...pizdobolju sam imala sad je vise nemam ahahahha pretvorila sam se u jedan veliki vodeni balon ahahhahaha cak i mala se smije mojim noznim prstima ahahahaha stikle mi ne pada na pamet vise obuc 2dn sam imala dupla stopala i prste...strasno..
Sortiraj odgovore
Najstariji