Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    26. Svibanj 2017. 22:19

Sundi

Haha bas sam vas htjela pitat za pizdobolju. I mene rastura.. pogotovo ako npr. stojim na jednoj nozi i pokisavam se obuti..

E bas to. Kad oblacim hlace boli za poludit dok se prebacujem s noge na nogu.
    Znaci pizdobolja i vlastito gravitacijsko polje su me bas nasmijali. Hvala ti na tome.
    E cure jel znate gdje ima za kupiti lijepih natikaca. Od sandala sam odustala jer tko ce ih zakopcati. A ne bi htjela bas neke bapske. Prvo sam mislila da ne dam 300kn za neke futti ili birkenstok, ali sad mi se cini da cu dati jer ionako kad se mali rodi cu samo na njega trositi lovu 😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

LlamaFace
    26. Svibanj 2017. 22:33

Ja sam uzela u dajhmanu za 80 kuna na foru birkenstokica i bas su mi dobre,mislim da cu njih i u bolnicu furat.

LlamaFace
    26. Svibanj 2017. 22:38

udobne i slatke 😊

Me+mybaby
    26. Svibanj 2017. 22:45

meni su se ove jako svidjele i navodno su ultra udobne. Pa si mislim mozda pocastiti se

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

LlamaFace
    26. Svibanj 2017. 22:49

Jako su lijepe 😊 a imas pravo,pocasti se,i tako ces za mjesec dana past u drugi plan 😉

LittleG
    26. Svibanj 2017. 23:07
    Jel tko vidio ove Scholl i pošto su?
    Jel tko vidio ove Scholl i pošto su?

ove mi se čine ok za bolnicu

LittleG
    26. Svibanj 2017. 23:08

Mada se i meni najprihvatljiviji čini Deichmann...

mamika3
    26. Svibanj 2017. 23:12

Slazem se za Deichmannn.Ima raznoraznih boja i uzoraka i jako su udobne!Ja sam ih nosila cijelo proslo ljeto....A i nisu skupe...Idu na trapke,suknje,haljine,tajice....I samo ih nataknes-najbitnije za trudnice!ha ha..

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Svibanj 2017. 23:14

Sundi

Huh sad kad razmisljam sam i ja zabrinuta.. ona se uvijek javi.. a mozda je zaspala onak umorna..

Da,to stoji!Jer ako nije spavala cijelu noc pa rodila u 13 popodne....Mozda su joj uzeli bebicu da se odmori pa je ipak uspjela par sati odspavati!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Trenta
    26. Svibanj 2017. 23:40

Lagertha cestitam!!!! Javi kako ste...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI