Imala sam pripremne trudove,od pol 11 navecer do nekih 3 ujutro-BH kontrakcije!Onda sam zaspala do 5 od umora!I tek sad mogu opusteno zaspati!Muz je jos u nocnoj,sama sam s djecom,tata mi ne radi ovu noc,ali ipak nije mi blizu....Znala sam da nisu pravi,ali satima sam mozgala dal da ,ako treba zovem tatu,da on bude s djecom ili da zovem taxi ili da probudim sina pa mu objasnim da moram ici-a dijete 7 godina....Tako sam se psihicki izmucila da sam rekla -molim te,Boze,ne jos!Samo da njih imam s kim ostavit!Na kraju su prestali!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jos mi je ostala ta kkks i dkks i neke dvije vrste zeljeza napravit sljedeci tjedan. Onda sam skupila sve krvne testove koje trazi moja ginicka i sluzbeno izgledam ko drogeras. A dobro bolje da je temeljita nego da nekaj joj prode ispod radara.
Navodno je lagana anemija ocekivana zbog 30% veceg krvotoka. I rekla je da cemo u 9 mjesecu prije poroda krenut sa nadomjestkom zeljeza i ak je zeljezo ok. Radi gubitka krvi na porodu...
Imala sam pripremne trudove,od pol 11 navecer do nekih 3 ujutro-BH kontrakcije!Onda sam zaspala do 5 od umora!I tek sad mogu opusteno zaspati!Muz je jos u nocnoj,sama sam s djecom,tata mi ne radi ovu noc,ali ipak nije mi blizu….Znala sam da nisu pravi,ali satima sam mozgala dal da ,ako treba zovem tatu,da on bude s djecom ili da zovem taxi ili da probudim sina pa mu objasnim da moram ici-a dijete 7 godina….Tako sam se psihicki izmucila da sam rekla -molim te,Boze,ne jos!Samo da njih imam s kim ostavit!Na kraju su prestali!
A joj.. ali gledaj to ovak tjelo te lagano upozorava... tak da se mozes pripremiti... mogu mislit kak je to izgledalo. Drugi put se ne muci nazovi tatu.. da bude s tobom.. I ne brini starim ljudima ti je ionak gust biti korisni za promjenu...
Meni je sinoc krenulo mlijeko, a nocas je cicko bez sesirica. Jako mi se svidjelo dojenje. Predivan osjecaj.
Meni je sinoc krenulo mlijeko, a nocas je cicko bez sesirica. Jako mi se svidjelo dojenje.Predivan osjecaj.
Bravo. Svaka cast. :) bas mi je drago zbog tebe :*
Ja jedva čekam da osjetim taj osjećaj. Vi cure ovdje koje već jeste ste stvarno odlična pomoć i poticaj.
Bravo Lagertha, super vijesti! Samo vi uzivajte u cicanju!
Mamika, bas ti je nezgodno kad si tak solo s klincima. Ja bi na tvom mjestu nazvala tatu, bar bi bila mirnija ;)
Citala sam vas sve jucer ali nisam stigla tipkati. Izgleda da sam usla u fazu ribanja stana I nekim cudom sam punaenergije bila I nis me nije bolilo
Meni mlijeko jos ni u naznakama tak da hvala za info o spreju za nos, imat cu ga u pripremi!
Sad sam vec ful nestrpljiva da upoznam nasu strucu
Lagertha cestitaam!Matej dobrodosao...uzivajte
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Lagertha, cestitam. Uživajte, mazite se, pazite se.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji