Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    27. Svibanj 2017. 16:44

Ofnica

Da da hotmon oksitocin. Šprica se 1 špric u desnu misnicu 2-5min prije podoja na desnoj cici, a isto tak i kasnije na lijevoj. Ja sam 2-3x spricnula, sad osjetim tvrde dojke pa necu vise, znaci ima dosta za sad. Po potrebi treba koristiti.
    Lagertha ni meni nije izlazilo, bila sam tak užasnuta i iznervirana, cure oko mene počele dojiti a ja nula bodova. Rekoh ja nemam i ne mogu imati mlijeka. Ali dođe kroz par dana. Ja sam na kraju pristala na dohranu koju su predložile sestre, a u otpusnom pismu napisali na zahtjev majke…kužiš ono, sestre isto igraju igru…i njima je tlaka dolaziti 100x u noci. Meni je rekla: to je plac od gladi, gladan he, vuče ali ne ide. Nemamo sta drugo nego ga nahraniti. A sta cu ja jadna isfrustrirana vec činjenicom da ga stalno stavljam na cicu, a ono nista…rekoh dajte mu onda.

Meni je stvarno zao kaj ti niko ne objasni da je normalno da mlijeko nece doci one sekunde kad rodis. Mojoj sister je trebalo 7 dana. I jos ima ravne bradavice... E onda kad smo joj dali tja sprej onda je bilo hpra mlijeka a bradvice negdje... I naravno jos je imala rapsodiju hormona ona je plakala, mali je plakao ja sam plakala jer nisam znala kaj da radim s njih dva. A i svekrva joj nije pomogla s tri komentara na sat.  Jos ju cujem u glavi njezina kcer je dojila malu do 5 godina bla bla bla..
    Tak da ja izbjegavam rodine radionice... Probat cu sama ima jedna super patronazna sestra koju cu zvat cim doma dodem da mi pokaze kak to tocno ide. I vuc sestre za rukav daj mi pomozi...
    Ja bum imala suprotni problem. Meni je mljeko doslo sa 20 tjedana a bradavice i nisu nesto. A jos ce se i sravnat kad se do kraja napune cice. Mislim da bum se ja morala izdajat cim rodim inace cu imati kvrge...
    Ali dobro sto je tu je..

• Anjaaa
    27. Svibanj 2017. 17:12

Sundi, pa onda ti je bolje izdajalicom izvuci bradavice i ponudit bebi da sisa. Zasto bi se mucila bzvz? Jedino u slucaju da nece vuc.. Ja sam u pocetku malom prestala nudit dojke zbog ragada i gadno pozalila jer sam ga jedva vratila da sisa.. Zasto ne rodine radionice? Meni je super bio film o dojenju mlijecna staza

Ninche9
    27. Svibanj 2017. 17:21

Ofnice, Lagertha a jeste li prije poroda imale mlijeka,pa makar i koju kap?
    Kod mene se jos ne dogada nista i nisam imala ni kap do sad, malo se bojim kako ce to kasnije...

Sundi
    27. Svibanj 2017. 17:28

Anjaaa

Sundi, pa onda ti je bolje izdajalicom izvuci bradavice i ponudit bebi da sisa. Zasto bi se mucila bzvz? Jedino u slucaju da nece vuc.. Ja sam u pocetku malom prestala nudit dojke zbog ragada i gadno pozalila jer sam ga jedva vratila da sisa.. Zasto ne rodine radionice? Meni je super bio film o dojenju mlijecna staza

Mislila sam izdajat visak mlijeka ako ga bude. Cisto da se ne zastopam lol. Ja sam sve pripremila za bolnicu i sesirice, purelan, izdajalicu ... Bolje da mi nis ne treba nego da nemam.
    Mlijecnu stazu sam pogledala. Super film. Ali  imam osjecaj da stvaraju ogromni pritisak.  Onak osjecas se i ovak jadno ako imas problema sa dojenjem. Malo mi je to sve previse. A i otisla sam vec jednom prije dvije godine. Mozda sam naletila na neku bas cudnu rodicu. Bila mi je too much. Mozda sam samo pogodila krivu radionicu.

Maja 3
    27. Svibanj 2017. 17:37

Evo ga, konacno da i ja stavim sliku buse!
    Nasukani kit!

• Anjaaa
    27. Svibanj 2017. 17:47

Sundi moras pazit s izdajanjem viska mlijeka da si bas ne napravis problem viska, sto vise izdajas ili beba sisa , vise se mlijeka stvara. Zakon ponude i potraznje. Ja cu si isto sve pripremit, bolje imat
    ako ne uspijes, nema te nitko pravo osuđivat. Ti znas da si dala sve od sebe i bok! Ja najbolje znam kako se stvari mogu zakomplicirat i kako je lakse dat bocicu nego mucit sebe i bebu. Mislim da je bebi ipak bitnija sretna majka

• Anjaaa
    27. Svibanj 2017. 17:56

Maslacak ma kakav kit, super je busa
    cure zna li koja smijem li uzet Lekadol? Prehlada me zestoko ulovila, sve me boli i sve mi je gore.. Vikend je i naravno doktor ne radi

Matie89
    27. Svibanj 2017. 17:59

Anjaaa

cure zna li koja smijem li uzet Lekadol? Prehlada me zestoko ulovila, sve me boli i sve mi je gore.. Vikend je i naravno doktor ne radi

Smijes lekadol :) 

mrva2017
    27. Svibanj 2017. 18:08

Anjaaa

I Lupocet 500 smijes...

Maja 3
    27. Svibanj 2017. 18:08

Lekadol i ja pijem za glavobolju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.