Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    27. Svibanj 2017. 08:26

Lagertha

Ja imam vaginalne rapture, izvana ne. No bas me dosta boli i anus.Piskim po 30 minuta.

Drzi se. Koliko dugo je trajao porod?

Ofnica
    27. Svibanj 2017. 08:34

Cure mi smo dosli doma jucer. Mali miš i ja smo se totalno sad opustili. U bolnicu nikak krenut mlijeko, mali plakao kao lud. Dvije noci sam tražila dohranu, jednu su sestre upisale, drugu ne. Onda me je doktor spotao da ne treba dohrana dok on ne veli, jer je medicinski pripravak tralala... a ja u sto briga, dijete mi gladno a rođeno s 2870. Jucer je izašao s 2620. I jucer doma napokon krenulo mlijeko, svekar mi je donesao neki sprej za nos s hormonom za dojenje, uspricnula samo dva puta, očito je samo krenulo. Mali papa kao veliki. Vec je od jucer 2x kakao. Bradavice malo bolne i otečene i onak malo tvrde i suhe, mažem purelanom. Dolje mi nije nista, fala Bogu, imam iscjedak sluzavo krvavi, nemam vise krvarenja onak velikog kao u bolnici.

mamika3
    27. Svibanj 2017. 08:34

Lagertha Hvala sta si se javila!Jos jedamput cestitke!Veliki je decko,skoro 4 kg!Nadam se da cete brzo oboje doci k sebi!Moj sin je cijelu prvu noc proplakao!Sutio je samo kad sam ga nosila ili kad je imao cicu u ustima!Nisam nis znala,bilo mi je to bas tesko!Ne znam sto Mateju odgovara,ali naci cete vi zajednicki jezik!Uf,sad mi je lakse kad znam da je sve ok...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Svibanj 2017. 08:39

Ofnica

Cure mi smo dosli doma jucer. Mali miš i ja smo se totalno sad opustili. U bolnicu nikak krenut mlijeko, mali plakao kao lud. Dvije noci sam tražila dohranu, jednu su sestre upisale, drugu ne. Onda me je doktor spotao da ne treba dohrana dok on ne veli, jer je medicinski pripravak tralala… a ja u sto briga, dijete mi gladno a rođeno s 2870. Jucer je izašao s 2620. I jucer doma napokon krenulo mlijeko, svekar mi je donesao neki sprej za nos s hormonom za dojenje, uspricnula samo dva puta, očito je samo krenulo. Mali papa kao veliki. Vec je od jucer 2x kakao. Bradavice malo bolne i otečene i onak malo tvrde i suhe, mažem purelanom. Dolje mi nije nista, fala Bogu, imam iscjedak sluzavo krvavi, nemam vise krvarenja onak velikog kao u bolnici.

Evo,vidis,placu od gladi,a njima kakti ne treba puno jer imaju male zeluce...Ne brini za tezinu,normalno je da izgube nesto!Moji su i vise,pogotovo mala jer je bila uspavana jako!Kakav je to sprej?Prvi put cujem za to!Bas me zanima!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    27. Svibanj 2017. 08:46

Cure dok imam 5 min samo da vam napišem za sv duh...wc papira i drugih papira za ruke u obilju, ne treba nista nositi od tog. Sestre jedino ta bebače traže pelene, vlažne maramice i kremu za guzu. Na sv duhu se dobije podloga za ispod guze pa nemojte kupovati. Doduše ne mijenjaju, ali promijenili bi da zakrvarite, samo treba pitati. Tuševi i sve čisto, izvan sobe je kupaonica za jednu sobu. Ima antiseptika i gela za ruke, mi smo se čudile kak je sve ok po tom pitanju.
    Ujutro u 7 nose bebe na kupanje i vraćaju ih oko pola 9. I ostatak dana su s mamama. Prvi dan ih cijepe a zadnji dan su ih pikali za neki test na neke imunobolesti. 

Ofnica
    27. Svibanj 2017. 08:47

27. Svibanj 2017. 08:53

Poceli su mi trudovi ono 25. oko 15. Do 4 ujutro su bili vec ucestali i jako. Dosla sam otvorena 3 cm oko 5. U pola 7 usla u radjaonu, vadili mi krv za epiduralnu. Probusili mi vodenjak i dali drip. Kad je doktorica dosla oko 9 vec sam bila otvorena 7 cm i u bunilu. Uveli su epiduralnu i trajala je 2 sata, onda me opet pocelo sorati, grozno nesto. Dali su mi opet manju dozu oko 12:00 - 12:30 pa smo isli na izgon vrlo brzo nakon toga.

27. Svibanj 2017. 09:02

Wuhuuu docekali smo :) 
    Lagertha cestitaaaaam :*

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    27. Svibanj 2017. 09:18

Lagertha izdržala si hvala Bogu, sad je to sve iza tebe. Imam osjećaj da je tebi to sve bas dugo trajalo i da ti nije bilo lako. Gotovo 24 sata si to sve izdržavala...ali gotovo je i sad imas najljepši poklon.

mrva2017
    27. Svibanj 2017. 09:22

Cure, uzivajte sad sa svojim bebicama! Glavno da ste svi dobro! Puseeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.