Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    27. Svibanj 2017. 09:57

Cure, čitam pob redu i u velikom sam zaostatku. Još 150 stranica.
    Lagherta, čestitke od srca. Doris i ja šaljemo puno pusa da se oporaviš.
    Ja sam usto imala vaginalne repture i sad sam dobro. Kako nisam imala epiziotomiju samo sam izvana malo pukla ranu sam poslije pišanja uvijek oprala mlakom vodom. Uzela sam vlažnu maramicu, isprala je i tako potapšala ranu. Pišanje me peklo, ali evo danas smo dobro. Ne stignem puno pisati jer mi malena ima grčeve i smiri se jedino ako siše.
    Šeširići za bradavice i obivčan melem mene su spasili i danas uspješno dojimo preko njih. Čak ni purelan nije toliko dobar ko melem.
    Moje kile idu dolje , zbog grčeva ni ne spavam normalno niti normalno jedem pa smo sada ispod kilaže kako sam ostala trudna. Ali meni je to ok jer sam imala previše zaliha.
    šaljem puno pozdrava svim curama. A sada idem opet čitati pistove da budem u toku sa svima vama.... Booook

url=https://lilypie.com]

LlamaFace
    27. Svibanj 2017. 10:00

Cure,Lagertha,Koskice,zasto vaginalne rupture?Jel prebrzo doslo do izgona il sta?Mene struh tog pucanja i rezanja a ne poroda.Bas sam sretna zbog vas svih,padamo jedna po jedna ko klade 😅😂

Ninche9
    27. Svibanj 2017. 10:46

LlamaFace

Cure,Lagertha,Koskice,zasto vaginalne rupture?Jel prebrzo doslo do izgona il sta?Mene struh tog pucanja i rezanja a ne poroda.Bas sam sretna zbog vas svih,padamo jedna po jedna ko klade 😅😂

Da, evo ja bas cekam tebe pa onda mogu i ja 

LlamaFace
    27. Svibanj 2017. 10:55

😅😅 fora mi je sto mi je prema zm termin 14.06. a negdje od 20og tjedna mi uzv izbacuje 07.06. termin,tak da nemam pojma sto ocekivat 😎 trebam se drzat prema zadnjoj menzi,jelda?

Ninche9
    27. Svibanj 2017. 11:05

Pa zapravo da, ako su ti bile redovite jer ta UZV mjerenja nisu sto posto pouzdana, ali kako god bilo, blizu si 

27. Svibanj 2017. 11:07

Ja imam ravne bradavice pa bez sesirica nikako nemrem. Mozda ih on izvuce pomalo. Za sad hoce sisati iako nista ne izlazi.

27. Svibanj 2017. 11:12

Ofnica

Lagertha izdržala si hvala Bogu, sad je to sve iza tebe. Imam osjećaj da je tebi to sve bas dugo trajalo i da ti nije bilo lako. Gotovo 24 sata si to sve izdržavala…ali gotovo je i sad imas najljepši poklon.

Uf pocelo je to 24. i ja sam mislila da cu roditi 25. ali onda je bila stanka od 12 sati. Od 4 ujutro do 16 h 25.5.

2 noci nisam spavala kak treba, a nisam bas ni ovu.

• Anjaaa
    27. Svibanj 2017. 11:46

Uf Lagertha, namucila si se ali srecom sve to brzo prođe. Izvući će maleni bradavice sigurno, nozda ne odmah ali s vremenom. Pogotovo uz sesitrice. Brz oporavak zelim!
    Ofnice, taj sam sprej i ja koristila u pocetku jer je mlijeko jaaako sporo i slabo izlazilo. Super da vam je krenulo dojenje! Sigurno djelom i zato sto si doma opustenija, pa onda i mlijeko lakse krene

27. Svibanj 2017. 12:04

LlamaFace

Ne znam, nisam cula za to. Nije me puno sivala, kolko sam shvatila 3 sava. Ne moram se prati poslije svakog piskenja, samo velike nuzde.

donna83
    27. Svibanj 2017. 12:45

Kome se šprica taj sprej i gdje..? 🤔 Nikad čula za to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.