Eto Lagertha, bas si fenomen, pa ja nisam još čula da nekog tako gnjave trudovi 3 dana ☺️
Meni isto bilo čudno, pa sam istraživala i shvatila da nisam jedina. Eto imaš u ovom članku: http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/trudnoca/prepoznati-trudove-definitivno-znace-pocetak-poroda/
Pročitaj onaj dio: Rana faza - početak trudova.
Danas na pregledu sam rekla doktorici da krvarim od jučer ujutro i ona me pitala nakon što me pregledala da li sam osjećala trudove jer sam kao malo više otvorena nego prošli put pa je rekla da je to zbog tih trudova.
Tak mi je rekla ginosica dns-da u ponedjeljak odem u kbc i javim se u trudnicku da odem na dogovor s anesteziologom,neam poooojma kak to ide a posto sve ide po planu i programu idem normalno roditi,nema govora o carskom.
Zapravo,sad kad razmislim,ni meni nije jasno zasto dogovor kad neam blage kad cu rodit.
Evo curke i nama pregled prosao ok na Merkuru. 37+3, i k tomu 3 kg. I danas bio samo uzv od pregleda. Sve je kako al jos uvijek nema lijeka za trnjenje, oticanje i bil u rukama. Sinoc oka nisam sopila, najgora noc do sada:( tak da sam popodne odspavala 4 sata. I odmah na nas forum da vidim dal imamo novih beba:) Ofnice, kako ti je?
Eto Lagertha, bas si fenomen, pa ja nisam još čula da nekog tako gnjave trudovi 3 dana ☺️
Meni isto bilo čudno, pa sam istraživala i shvatila da nisam jedina. Eto imaš u ovom članku:http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/trudnoca/prepoznati-trudove-definitivno-znace-pocetak-poroda/
Danas na pregledu sam rekla doktorici da krvarim od jučer ujutro i ona me pitala nakon što me pregledala da li sam osjećala trudove jer sam kao malo više otvorena nego prošli put pa je rekla da je to zbog tih trudova.
Ajme Lagertha ti si još doma, a ja došla čestitati na bebici . Nakon svega jučer bila mislila sam da je to to. Drži se, šaljemo ti pozitivne misli
Cure,eo mene sa zadnjeg pregleda kod moje doktorice,otvorena sam prst i pol,bebo ima 3,5kg (sto ce reci da je za 13 dana dobio 800g) i dns kad sam ga vidjela na ultrazvuku sam pomislila da mu je kila od toga samo u obrazima 😂 iduci tjedan idem u bolnicu na dogovor za epiduralnu i sto vec slijedi
Lijepa velika beba!
Ja sam se u zadnja 2 tjedna udebljala 2.5kg pa se nadam da je bebac bar nesto od toga dobio
Evo mene s trudnickog. Drugi dan bio.puno bolji. Ko zadnji streber sam sva pitanja s papira sibala
Sad vec jedva cekam da to sve pocne/prodje a jos mjesec i nes se trebam strpit. Vidjet cu kaj ce mi sutra na pregledu reci. Bas me zanima.koliko je tezak jer trbuh mi se udvostrucio u zadnja tri tjedna!
Lagertha, bas si borac izdrzljivi! Svaka cast! Nemoj samo predugo cekati, ako ti se intenzitet trudova pojacava pazi da jos ne bi zakasnila u bolnicu
Cure,eo mene sa zadnjeg pregleda kod moje doktorice,otvorena sam prst i pol,bebo ima 3,5kg (sto ce reci da je za 13 dana dobio 800g) i dns kad sam ga vidjela na ultrazvuku sam pomislila da mu je kila od toga samo u obrazima 😂 iduci tjedan idem u bolnicu na dogovor za epiduralnu i sto vec slijedi
Lijepa velika beba!
Ja sam se u zadnja 2 tjedna udebljala 2.5kg pa se nadam da je bebac bar nesto od toga dobio
Ma sigurno je,cini mi se da pred kraj bebaci dobiju najvise,ja def mogu potvrdit iz iskustva 😅
Meni isto bilo čudno, pa sam istraživala i shvatila da nisam jedina. Eto imaš u ovom članku:http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/trudnoca/prepoznati-trudove-definitivno-znace-pocetak-poroda/
Sve sam pročitala! Wow, nisam pojma imala da to može tako dugo trajati... ja onda prvi puta ili nisam imala tu ranu fazu ili je nisam skužila jer sam imala trudove skoro odmah na 5 min i došla u bolnicu 4 cm otvorena... preskačem faze 😂 Ovaj put bih mogla odmah na treću, samo da ne zakasnim u bolnicu 😄
Kako si ti? Jel krenulo?
Curke koje ste u terminu ili ste rodile,a savjetovale ste i procitale duhovno radanje...kaj velite i mislite budete se sjetile nekih odlomaka ili ?
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji