Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    26. Svibanj 2017. 06:42

Sundi

Ja svaki put kad se rabudim po noci virnem dal ima kaj novog s Matejom :)

Hahah ja isto 😂

OhSoBoho
    26. Svibanj 2017. 07:17

Jutro curke :)
    Ja sam isto skicala forum ali vidim jos nema novosti ;)
    Bas gledam.prognozu za slj tjedan, cure, izgleda da nam dolazi ljeto! Kazu temp oko 30°
    Do sad jos nisam oticala ali mislim da bu s vrucinama I to krenulo...
    Donna, fakat sam fulala da smo kvartovski blizu 
    Ali kao sto si rekla, uvijek mozemo na kavicu :)

• Bambi34
    26. Svibanj 2017. 07:47

Dosla cirnut da vidim novosti...bas je tvrdoglav :-) njemu je lijepo i ne da se :-) nakon kise danas osvanuo lijepi suncani dan :-) neka vise ljeta ovo vrijeme je katastrofa..jucer sam se mislila dal da grijanje upalim...

Sundi
    26. Svibanj 2017. 07:53

Bambi34

Dosla cirnut da vidim novosti…bas je tvrdoglav :-) njemu je lijepo i ne da se :-) nakon kise danas osvanuo lijepi suncani dan :-) neka vise ljeta ovo vrijeme je katastrofa..jucer sam se mislila dal da grijanje upalim…

Mene baka zicala da joj upalim da se malo zgrije dok se okupa...

26. Svibanj 2017. 08:11

I ja dolazim svako malo provjeriti dal je Lagertha rodila haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

donna83
    26. Svibanj 2017. 09:45

Lagertha spava ko top u trudovima dok mi brinemo 😂

• Anjaaa
    26. Svibanj 2017. 09:45

Jutro! Evo ji ja dosla provjerit li novosti kod Lagerthe haha! Ja se bas lose osjecam danas i jucer, boli me trbuh, nemam snage za nis a ne mogu ni jest

• Kiara19
    26. Svibanj 2017. 09:50

• summerchild
    26. Svibanj 2017. 09:59

Lagerthi ovo zbilja dugo traje..sve koje znam su rodili kroz 24-48 sati otkad su im trudovi krenuli. 

Danas idemo na tecaj disanja? Jel bio tko? Traje sat vremena i vodi ga fizioterapeutkinja. Malo mi je rano, ali ne zna dal ce radit jos koji s obzirom da ljeto stize.

Maja 3
    26. Svibanj 2017. 10:25

Mozda je ipak Lagertha otisla sinoc u bolnicu i rodila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.