Jutro svima,
Vidim da smo od ranog jutra budne
Cure moje, mene danas toliko kukovi I guza bole, ligamenti mi se hoce raspastimislim da cu odlezati maksimalno danas, jedino na taj drugi dan tecaja odgegat I to je to!
Sutra je konacno pregled u petrovoj, jedva cekam vidjeti naseg malog misa
Lagertha, gdje si nam? Mislimo na tebe
I ja sam sutra u Petrovoj u TA. Narucena sam u 10.40. Nadam se da ce mi napraviti uzv. Sad vec dugo nisu. Makar sumnjam. Ali vidit cemo sve sutra.
Jel ima koja od vas da su joj se vratile mucnine i povracanje? Ja vec 2 dana neznam kud bi sa sobom koliko mi je slabo. Kao da se vracam u 1.tromjesjecje.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ja sam danas bas super..Nista me ne boli,nista ne zateze,imam energije,volje za setnjom,nemam volje za pospranjem-dobro da nemam puno....Jedino kaj mi je curka i danas mirna,vise nego jucer..Nisam zabrinuta,osjetim ju,ali mi je to cudno za nju!Jos nemam nikakvih drugih tegoba....Di ce cudnije od toga???😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro svima,
Vidim da smo od ranog jutra budne
Cure moje, mene danas toliko kukovi I guza bole, ligamenti mi se hoce raspastimislim da cu odlezati maksimalno danas, jedino na taj drugi dan tecaja odgegat I to je to!
Sutra je konacno pregled u petrovoj, jedva cekam vidjeti naseg malog misa
Lagertha, gdje si nam? Mislimo na tebe
I ja sam sutra u Petrovoj u TA. Narucena sam u 10.40. Nadam se da ce mi napraviti uzv. Sad vec dugo nisu. Makar sumnjam. Ali vidit cemo sve sutra.
Jel ima koja od vas da su joj se vratile mucnine i povracanje? Ja vec 2 dana neznam kud bi sa sobom koliko mi je slabo. Kao da se vracam u 1.tromjesjecje.
Meni se umor bio vratio!Onaj teski kad te prikuje za kauc ....I pospanost...Danas sam odspavala prije podne nekih sat vremena pa sam tek onda dosla k sebi!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo mi bili danas na kontroli redovnoj u petrovoj. Sad nam je tocno mjesec dana do termina. Sve je ok. Zatvorena sam. Sad su mi cesce kontrole svakih tjedan I pol. Poslali su me da izvadim detaljno krv da imam spremno ako zatreba I urin. Slj put idemo na uzv. To je novo kod nas.
Odes vanka na pizzu! Slavonsku, lovacku…i bar nemoras kuhat!
Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam... ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemo na večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvoje neku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.
Sanja, a kad si zadnji put vadila krv? To te šalju zbog epiduralne ili? Jesi dugo čekala? Koji je doktor bio dana? Ajme pitanja... 😄
Cure koje idete u Petrovu u TA, daj uslikajte raspored koji je doktror koji dan....
Ja idem kod svoje doktorice jos sutra i onda zadnji put sa punih 36.tj. Nakon toga idem u Petrovu. To se dode u TA pa ceka ili se treba naruciti?
Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam… ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemona večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvojeneku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.
Nesluzbeno vas je troje,ali da je mozda zadmja koju cete pojestu u miru,to je sigurno!Ha ha...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam… ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemona večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvojeneku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.
Tako smo i muz i ja 2 dana prije nego sam rodila..stalno sam mu pricala da necu ic rodit dok me na pizzu ne odvede! Mozes trazit i da ti mjevenu ljutu papriku posipaju po tijestu..meni su takve njam...
Evo vec mi sline cure! A napravila rizoto s piletinom..
Ej, a mene jucer navecer uhvatila takva zelja na strudlu s jabukama, da sam ja u 8 navecer isla tijesto mijesit! Strudla bila gotova oko pola 10, napravila pola s jabukama, pola sa sirom.
Ubili se muz i ja u tom..
Sortiraj odgovore
Najstariji