Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    25. Svibanj 2017. 13:31

OhSoBoho

Jutro svima,
    Vidim da smo od ranog jutra budne
    Cure moje, mene danas toliko kukovi I guza bole, ligamenti mi se hoce raspastimislim da cu odlezati maksimalno danas, jedino na taj drugi dan tecaja odgegat I to je to!
    Sutra je konacno pregled u petrovoj, jedva cekam vidjeti naseg malog misa
    Lagertha, gdje si nam? Mislimo na tebe

I ja sam sutra u Petrovoj u TA. Narucena sam u 10.40. Nadam se da ce mi napraviti uzv. Sad vec dugo nisu. Makar sumnjam. Ali vidit cemo sve sutra. 
    Jel ima koja od vas da su joj se vratile mucnine i povracanje? Ja vec 2 dana neznam kud bi sa sobom koliko mi je slabo. Kao da se vracam u 1.tromjesjecje.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mamika3
    25. Svibanj 2017. 13:34

Ja sam danas bas super..Nista me ne boli,nista ne zateze,imam energije,volje za setnjom,nemam volje za pospranjem-dobro da nemam puno....Jedino kaj mi je curka i danas mirna,vise nego jucer..Nisam zabrinuta,osjetim ju,ali mi je to cudno za nju!Jos nemam nikakvih drugih tegoba....Di ce cudnije od toga???😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    25. Svibanj 2017. 13:36

Me+mybaby

OhSoBoho

Jutro svima,
    Vidim da smo od ranog jutra budne
    Cure moje, mene danas toliko kukovi I guza bole, ligamenti mi se hoce raspastimislim da cu odlezati maksimalno danas, jedino na taj drugi dan tecaja odgegat I to je to!
    Sutra je konacno pregled u petrovoj, jedva cekam vidjeti naseg malog misa
    Lagertha, gdje si nam? Mislimo na tebe

I ja sam sutra u Petrovoj u TA. Narucena sam u 10.40. Nadam se da ce mi napraviti uzv. Sad vec dugo nisu. Makar sumnjam. Ali vidit cemo sve sutra.
    Jel ima koja od vas da su joj se vratile mucnine i povracanje? Ja vec 2 dana neznam kud bi sa sobom koliko mi je slabo. Kao da se vracam u 1.tromjesjecje.

Meni se umor bio vratio!Onaj teski kad te prikuje za kauc ....I pospanost...Danas sam odspavala prije podne nekih sat vremena pa sam tek onda dosla k sebi!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Sanja...
    25. Svibanj 2017. 13:37

Evo mi bili danas na kontroli redovnoj u petrovoj. Sad nam je tocno mjesec dana do termina. Sve je ok. Zatvorena sam. Sad su mi cesce kontrole svakih tjedan I pol. Poslali su me da izvadim detaljno krv da imam spremno ako zatreba I urin. Slj put idemo na uzv. To je novo kod nas. 

25. Svibanj 2017. 13:38

Maslacak31

Odes vanka na pizzu! Slavonsku, lovacku…i bar nemoras kuhat!

Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam... ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemo na večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvoje  neku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.

donna83
    25. Svibanj 2017. 13:53

Sanja, a kad si zadnji put vadila krv? To te šalju zbog epiduralne ili? Jesi dugo čekala? Koji je doktor bio dana? Ajme pitanja... 😄

mrva2017
    25. Svibanj 2017. 13:57

Cure koje idete u Petrovu u TA, daj uslikajte raspored koji je doktror koji dan....
    Ja idem kod svoje doktorice jos sutra i onda zadnji put sa punih 36.tj. Nakon toga idem u Petrovu. To se dode u TA pa ceka ili se treba naruciti?

mamika3
    25. Svibanj 2017. 13:58

Lagertha

Maslacak31

Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam… ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemona večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvojeneku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.

Nesluzbeno vas je troje,ali da je mozda zadmja koju cete pojestu u miru,to je sigurno!Ha ha...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Maja 3
    25. Svibanj 2017. 13:59

Lagertha

Maslacak31

Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam… ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemona večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvojeneku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.

Tako smo i muz i ja 2 dana prije nego sam rodila..stalno sam mu pricala da necu ic rodit dok me na pizzu ne odvede! Mozes trazit i da ti mjevenu ljutu papriku posipaju po tijestu..meni su takve njam...
    Evo vec mi sline cure! A napravila rizoto s piletinom..

Maja 3
    25. Svibanj 2017. 14:01

Ej, a mene jucer navecer uhvatila takva zelja na strudlu s jabukama, da sam ja u 8 navecer isla tijesto mijesit! Strudla bila gotova oko pola 10, napravila pola s jabukama, pola sa sirom.
    Ubili se muz i ja u tom..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.