Cure koje idete u Petrovu u TA, daj uslikajte raspored koji je doktror koji dan….
Ja idem kod svoje doktorice jos sutra i onda zadnji put sa punih 36.tj. Nakon toga idem u Petrovu. To se dode u TA pa ceka ili se treba naruciti?
Po novom se naručuje. Hajde nam sutra OhSoBoho uslikaj raspored pa stavi ovdje pliz pliz
I ja sam imala visak energije i utrosila ju na ciscenje kupatila.Evo sad legla ko prasica na kauc i neda mi se do sobe leci
Cijeli dan sam gladna a stalno nesto copkam.
Mogla bi si zamijesit tijesto za pizzu kad vec spominjete
evo drage moje popis po lijecnicima za TA u Petrovoj.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Odes vanka na pizzu! Slavonsku, lovacku…i bar nemoras kuhat!
Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam… ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemona večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvojeneku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.
Nesluzbeno vas je troje,ali da je mozda zadmja koju cete pojestu u miru,to je sigurno!Ha ha…
Vidiš sjetila sam se tog, ali sam odlučila ignorirati malog - ljuti me što neće van
Ponašati ću se kao da ga nema!
Odes vanka na pizzu! Slavonsku, lovacku…i bar nemoras kuhat!
Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam… ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemona večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvojeneku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.
Nesluzbeno vas je troje,ali da je mozda zadmja koju cete pojestu u miru,to je sigurno!Ha ha…Vidiš sjetila sam se tog, alisam odlučila ignorirati malog - ljuti me što neće van
Ponašati ću se kao da ga nema!
Ha ha...Ajde ti i muz u Mex kantinu!Ak se tam ne bus porodila onda ne znam di ces!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Aaaajme mex cantinu obozavam. To cu morati jedan dan muza nagovoriti da me vodi
Jutro svima,
Vidim da smo od ranog jutra budne
Cure moje, mene danas toliko kukovi I guza bole, ligamenti mi se hoce raspastimislim da cu odlezati maksimalno danas, jedino na taj drugi dan tecaja odgegat I to je to!
Sutra je konacno pregled u petrovoj, jedva cekam vidjeti naseg malog misa
Lagertha, gdje si nam? Mislimo na tebe
I ja sam sutra u Petrovoj u TA. Narucena sam u 10.40. Nadam se da ce mi napraviti uzv. Sad vec dugo nisu. Makar sumnjam. Ali vidit cemo sve sutra.
Jel ima koja od vas da su joj se vratile mucnine i povracanje? Ja vec 2 dana neznam kud bi sa sobom koliko mi je slabo. Kao da se vracam u 1.tromjesjecje.
Ja ti ne idem na pregled u TA vec na odjel za humanu reprodukciju, to ti je u glavnoj zgradi. Idem tamo vec vise od god I pol. Krenuli kod dr Tomicica jer nismo mogli ostvarit trudnocu I od tad sam kodnjega. U trudnickoj ambulanti josnikako nisam bila, vidjet cu kak to ide, mozda me on sam preseli tamo na preglede :)
Aaaa. Ok. Ja reko mozda se vidimo tamo. Ja sam u TA od 31 tj radi preeklampsije. A vidim da nismo ni tako daleko po terminima.
Eto curke ja pokupila nalaz. I bio mi bolji nego prije trudnoce. A cjeli dan brijem kak cu sad ic ponovo gore svaka dva tjedna, pa carski pa s e sam vec provrtila..
Sortiraj odgovore
Najstariji