Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    25. Svibanj 2017. 14:02

mrva2017

Cure koje idete u Petrovu u TA, daj uslikajte raspored koji je doktror koji dan….
    Ja idem kod svoje doktorice jos sutra i onda zadnji put sa punih 36.tj. Nakon toga idem u Petrovu. To se dode u TA pa ceka ili se treba naruciti?

Po novom se naručuje. Hajde nam sutra OhSoBoho uslikaj raspored pa stavi ovdje pliz pliz

Bebusko@2017
    25. Svibanj 2017. 14:13

I ja sam imala visak energije i utrosila ju na ciscenje kupatila.Evo sad legla ko prasica na kauc i neda mi se do sobe leci 
    Cijeli dan sam gladna a stalno nesto copkam.
    Mogla bi si zamijesit tijesto za pizzu kad vec spominjete 

Me+mybaby
    25. Svibanj 2017. 14:15

evo drage moje popis po lijecnicima za TA u Petrovoj.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

donna83
    25. Svibanj 2017. 14:16

Hvala ti!! 😘

25. Svibanj 2017. 14:16

mamika3

Lagertha

Maslacak31

Odes vanka na pizzu! Slavonsku, lovacku…i bar nemoras kuhat!

Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam… ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemona večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvojeneku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.

Nesluzbeno vas je troje,ali da je mozda zadmja koju cete pojestu u miru,to je sigurno!Ha ha…

Vidiš sjetila sam se tog, ali sam odlučila ignorirati malog - ljuti me što neće van  Ponašati ću se kao da ga nema!

mamika3
    25. Svibanj 2017. 14:29

Lagertha

mamika3

Lagertha

Maslacak31

Odes vanka na pizzu! Slavonsku, lovacku…i bar nemoras kuhat!

Uf volim pizze, ali zbog tog gastritisa me baš strah pa ih u trudnoći izbjegavam… ma ježi ga, predložiti ću mužu da odemona večer, možda nam to bude zadnja pizza u dvojeneku sa tabascom, to mi je draža verzija od feferona.

Nesluzbeno vas je troje,ali da je mozda zadmja koju cete pojestu u miru,to je sigurno!Ha ha…
    Vidiš sjetila sam se tog, alisam odlučila ignorirati malog - ljuti me što neće vanPonašati ću se kao da ga nema!

Ha ha...Ajde ti i muz u Mex kantinu!Ak se tam ne bus porodila onda ne znam di ces!😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Me+mybaby
    25. Svibanj 2017. 14:42

Aaaajme mex cantinu obozavam. To cu morati jedan dan muza nagovoriti da me vodi

OhSoBoho
    25. Svibanj 2017. 14:44

Me+mybaby

OhSoBoho

Jutro svima,
    Vidim da smo od ranog jutra budne
    Cure moje, mene danas toliko kukovi I guza bole, ligamenti mi se hoce raspastimislim da cu odlezati maksimalno danas, jedino na taj drugi dan tecaja odgegat I to je to!
    Sutra je konacno pregled u petrovoj, jedva cekam vidjeti naseg malog misa
    Lagertha, gdje si nam? Mislimo na tebe

I ja sam sutra u Petrovoj u TA. Narucena sam u 10.40. Nadam se da ce mi napraviti uzv. Sad vec dugo nisu. Makar sumnjam. Ali vidit cemo sve sutra.
    Jel ima koja od vas da su joj se vratile mucnine i povracanje? Ja vec 2 dana neznam kud bi sa sobom koliko mi je slabo. Kao da se vracam u 1.tromjesjecje.

Ja ti ne idem na pregled u TA vec na odjel za humanu reprodukciju, to ti je u glavnoj zgradi. Idem tamo vec vise od god I pol. Krenuli kod dr Tomicica jer nismo mogli ostvarit trudnocu I od tad sam kodnjega. U trudnickoj ambulanti josnikako nisam bila, vidjet cu kak to ide, mozda me on sam preseli tamo na preglede :)

Me+mybaby
    25. Svibanj 2017. 14:53

Aaaa. Ok. Ja reko mozda se vidimo tamo. Ja sam u TA od 31 tj radi preeklampsije. A vidim da nismo ni tako daleko po terminima.

Sundi
    25. Svibanj 2017. 15:04

Eto curke ja pokupila nalaz. I bio mi bolji nego prije trudnoce. A cjeli dan brijem kak cu sad ic ponovo gore svaka dva tjedna, pa carski pa s e sam vec provrtila.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.