Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    26. Svibanj 2017. 10:29

Ja eto zasjela u cekaonu u Petrovoj i neka zabava pocne! 😒😒

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mamika3
    26. Svibanj 2017. 10:48

Jos nema novosti ,a?A po noci sam se probudila i mozgala hocu skicnut,necu....Na kraju nisam!Bude se ona vec javila,kako je netko napisao-ona spava u trudovima, a mi skicamo!Ha ha...Vidim da ste i ljeto spominjale!Ne volim ga!Bolje je nego zima naravno,ali...Ima komaraca,prevruce je...Ujutro mogu bit vani najvise do 11 pa cijeli dan do cca 18 sati zatvorena u stanu....I tak stalno!Morat cu po Normabel..hi hi....Najdraze su mi ljetne veceri,al to mi vise nis ne znaci!Dok sam bila mlada i bez obaveza znali smo pricati do besvijesti negdje na klupici!A sad si mislim kad ce klinci zaspat da imam malo tisine😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

26. Svibanj 2017. 11:16

Cure meni je danas neki iscjedak baš čudan,nema miris ni niš al ne znam..poslala bi vam sliku al mi neugodno hahah

Sundi
    26. Svibanj 2017. 11:23

ValentinaA

Cure meni je danas neki iscjedak baš čudan,nema miris ni niš al ne znam..poslala bi vam sliku al mi neugodno hahah

Kak cudan? Jel krvav ili pecaka svrbi ima cudan miris.. Ak nije onda nema veze. Meni je moja ginicka rekla da cu se svega nagledat.. svih boja i dezena.. ak nemamo nis na brisu ph rodnice je uredan a svima su nam radili i posebne briseve na klamidiju, ureaplazmu itd.. da je to sve normalano.. 

26. Svibanj 2017. 11:46

Ima ga dosta i onako kao bjelkast je...nema miris bit peče ni niš 

Me+mybaby
    26. Svibanj 2017. 12:05

ValentinaA

Ima ga dosta i onako kao bjelkast je…nema miris bit peče ni niš

Sve je to normalno. Meni je tako vec mjesecima. Cak i zuckasti. 
    I da... Ja jos uvijek na istom mjestu u TA. A doktor je na pauzu otisao u 11.15 i jos nikog nema. Odusevljena sam.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Sundi
    26. Svibanj 2017. 12:12

ValentinaA

To je normalano. Meni se isto tak nes pocelo pojavljivat prije tri tjedna.. 

donna83
    26. Svibanj 2017. 12:15

Sundi

ValentinaA

To je normalano. Meni se isto tak nes pocelo pojavljivat prije tri tjedna..

Ja ti to imam cijelu trudnoću. Ne brigaj 😉

Bebusko@2017
    26. Svibanj 2017. 12:19

Takodjer, vec sigurno 2mj imam iacjedak obilniji nego inace,nekad bijel nekad zut ...Normalna pojava!

Bebusko@2017
    26. Svibanj 2017. 12:24

Cure jeste jos primjetile kolostrum? 
    Mene to fascinira vec par dana,ne mogu odolit a da se ne stipnem pa to malo izadje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.