Ja eto zasjela u cekaonu u Petrovoj i neka zabava pocne! 😒😒
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Jos nema novosti ,a?A po noci sam se probudila i mozgala hocu skicnut,necu....Na kraju nisam!Bude se ona vec javila,kako je netko napisao-ona spava u trudovima, a mi skicamo!Ha ha...Vidim da ste i ljeto spominjale!Ne volim ga!Bolje je nego zima naravno,ali...Ima komaraca,prevruce je...Ujutro mogu bit vani najvise do 11 pa cijeli dan do cca 18 sati zatvorena u stanu....I tak stalno!Morat cu po Normabel..hi hi....Najdraze su mi ljetne veceri,al to mi vise nis ne znaci!Dok sam bila mlada i bez obaveza znali smo pricati do besvijesti negdje na klupici!A sad si mislim kad ce klinci zaspat da imam malo tisine😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure meni je danas neki iscjedak baš čudan,nema miris ni niš al ne znam..poslala bi vam sliku al mi neugodno hahah
Cure meni je danas neki iscjedak baš čudan,nema miris ni niš al ne znam..poslala bi vam sliku al mi neugodno hahah
Kak cudan? Jel krvav ili pecaka svrbi ima cudan miris.. Ak nije onda nema veze. Meni je moja ginicka rekla da cu se svega nagledat.. svih boja i dezena.. ak nemamo nis na brisu ph rodnice je uredan a svima su nam radili i posebne briseve na klamidiju, ureaplazmu itd.. da je to sve normalano..
Ima ga dosta i onako kao bjelkast je...nema miris bit peče ni niš
Ima ga dosta i onako kao bjelkast je…nema miris bit peče ni niš
Sve je to normalno. Meni je tako vec mjesecima. Cak i zuckasti.
I da... Ja jos uvijek na istom mjestu u TA. A doktor je na pauzu otisao u 11.15 i jos nikog nema. Odusevljena sam.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
To je normalano. Meni se isto tak nes pocelo pojavljivat prije tri tjedna..
To je normalano. Meni se isto tak nes pocelo pojavljivat prije tri tjedna..
Ja ti to imam cijelu trudnoću. Ne brigaj 😉
Takodjer, vec sigurno 2mj imam iacjedak obilniji nego inace,nekad bijel nekad zut ...Normalna pojava!
Cure jeste jos primjetile kolostrum?
Mene to fascinira vec par dana,ne mogu odolit a da se ne stipnem pa to malo izadje
Sortiraj odgovore
Najstariji