Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Svibanj 2017. 21:21

Rozaa

Curke koje ste u terminu ili ste rodile,a savjetovale ste i procitale duhovno radanje…kaj velite i mislite budete se sjetile nekih odlomaka ili ?

Ja sam procitala i jaako mi je pomogla. Sjetila sam se puno toga ali ja sam inace vjerski odgojena i jako puno sam molila cijelo vrijeme. Na svaki trud sam pocela ocenas. Drugi sam se nasalila i rekla mami da u zivotu nisam toliko ocenasa u komadu izmolila :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mamika3
    25. Svibanj 2017. 21:32

LlamaFace

Tak mi je rekla ginosica dns-da u ponedjeljak odem u kbc i javim se u trudnicku da odem na dogovor s anesteziologom,neam poooojma kak to ide a posto sve ide po planu i programu idem normalno roditi,nema govora o carskom.

Nisam znala da se  ide na dogovor na epi pa sam zato pitala!Al kak to dogovorit?Prvo trebas znat kad ces rodit,a onda potrefit da si 4cm ili 5,ne znam vise koliko,otvorena!Bas me zanima!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

25. Svibanj 2017. 22:00

donna83

Lagertha

donna83

Eto Lagertha, bas si fenomen, pa ja nisam još čula da nekog tako gnjave trudovi 3 dana ☺️

Meni isto bilo čudno, pa sam istraživala i shvatila da nisam jedina. Eto imaš u ovom članku:http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/trudnoca/prepoznati-trudove-definitivno-znace-pocetak-poroda/
    Pročitaj onaj dio: Rana faza - početak trudova.
    Danas na pregledu sam rekla doktorici da krvarim od jučer ujutro i ona me pitala nakon što me pregledala da li sam osjećala trudove jer sam kao malo više otvorena nego prošli put pa je rekla da je to zbog tih trudova.

Sve sam pročitala! Wow, nisam pojma imala da to može tako dugo trajati… ja onda prvi puta ili nisam imala tu ranu fazu ili je nisam skužila jer sam imala trudove skoro odmah na 5 min i došla u bolnicu 4 cm otvorena… preskačem faze 😂 Ovaj put bih mogla odmah na treću, samo da ne zakasnim u bolnicu 😄
    Kako si ti? Jel krenulo?

Uf mrak, štaš nisam te sreće. Imam trudove još uvijek na 10-20 minuta, neki su jači, neki slabiji... al ovi najjači nisu tako grozni - zatvorim oči, duboko dišem, opustim se i prođu. Dok hodam su slabiji i češći, a dok sjedim ili ležim su jači i rijeđii. Nekak imam osjećaj da ne bu to ni noćas 

LlamaFace
    25. Svibanj 2017. 22:06

mamika3

LlamaFace

Tak mi je rekla ginosica dns-da u ponedjeljak odem u kbc i javim se u trudnicku da odem na dogovor s anesteziologom,neam poooojma kak to ide a posto sve ide po planu i programu idem normalno roditi,nema govora o carskom.

Nisam znala da se ide na dogovor na epi pa sam zato pitala!Al kak to dogovorit?Prvo trebas znat kad ces rodit,a onda potrefit da si 4cm ili 5,ne znam vise koliko,otvorena!Bas me zanima!

Neam pooojma,eto javim sve kad vidim iduci tjedan,mozda sam i ja nes krivo skontala,nije da me mozak bas najbolje sluzi u zadnje vrijeme 😂
    Lagertha,svaka cast na skuliranosti,tebe bas rastavlja komad po komad 😅

Rozaa
    25. Svibanj 2017. 22:15

Pandica1510

Rozaa

Curke koje ste u terminu ili ste rodile,a savjetovale ste i procitale duhovno radanje…kaj velite i mislite budete se sjetile nekih odlomaka ili ?

Ja sam procitala i jaako mi je pomogla. Sjetila sam se puno toga ali ja sam inace vjerski odgojena i jako puno sam molila cijelo vrijeme. Na svaki trud sam pocela ocenas. Drugi sam se nasalila i rekla mami da u zivotu nisam toliko ocenasa u komadu izmolila :)

Suuper...daaaa tak bum i ja poznavajuc sebe😊

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

25. Svibanj 2017. 22:16

Ma nije uopće strašno, ležim i gledam serije... malo jača menga. Tko zna kak će poslije biti 

mamika3
    25. Svibanj 2017. 22:33

Lagertha

donna83

Lagertha

donna83

Eto Lagertha, bas si fenomen, pa ja nisam još čula da nekog tako gnjave trudovi 3 dana ☺️

Meni isto bilo čudno, pa sam istraživala i shvatila da nisam jedina. Eto imaš u ovom članku:http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/trudnoca/prepoznati-trudove-definitivno-znace-pocetak-poroda/
    Pročitaj onaj dio: Rana faza - početak trudova.
    Danas na pregledu sam rekla doktorici da krvarim od jučer ujutro i ona me pitala nakon što me pregledala da li sam osjećala trudove jer sam kao malo više otvorena nego prošli put pa je rekla da je to zbog tih trudova.

Sve sam pročitala! Wow, nisam pojma imala da to može tako dugo trajati… ja onda prvi puta ili nisam imala tu ranu fazu ili je nisam skužila jer sam imala trudove skoro odmah na 5 min i došla u bolnicu 4 cm otvorena… preskačem faze 😂 Ovaj put bih mogla odmah na treću, samo da ne zakasnim u bolnicu 😄
    Kako si ti? Jel krenulo?

Uf mrak, štašnisamte sreće. Imam trudove još uvijek na 10-20 minuta, neki su jači, neki slabiji… al ovi najjači nisu tako grozni - zatvorim oči, duboko dišem, opustim se i prođu. Dok hodam su slabiji i češći, a dok sjedim ili ležim su jači i rijeđii. Nekak imam osjećaj da ne bu to ni noćas

Kad su pravi oni se pojacavaju s vremenom!INe smanjuju se bez obzira u kojem si polozaju!Ti si prva za koju znam da joj toliko traju ti nepravilni!Ja bi vjerojatno vec bila zivcana na tvom mjestu

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

26. Svibanj 2017. 00:12

Mamika, rekli su nam na tecaju da se oni pojacavaju s vremenom, ali ne proporcionalno. Ne mora biti da je svaki jaci od prethodnog vec da su u prosjeku 40.-50. trud jaci od 10.-20. truda. Isto tako su rekli da je lakse kad hodas... i to je hrpa cura reklo. Frendica kad je radjala 4. dijete je rekla da je noc prije imala trudove pa su prestali oko 4 ujutro i rodila je tek slijedeci dan. Imas i hrpu iskustava na netu gdje su zene imale trudove po par dana. Samo dosta zena panicari pa misli da je to to a imale su dva truda. Iako lijepo perintolozi kazu kad se i u kojim slucajevima ide u bolnicu.

• blu5
    26. Svibanj 2017. 06:39

Lagertha,kakva je situacija?Ja isto mislim da se sto duze treba stat doma, a znat ces procijenit kad je to to.

Sundi
    26. Svibanj 2017. 06:39

Ja svaki put kad se rabudim po noci virnem dal ima kaj novog s Matejom :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.