Eto curke ja pokupila nalaz. I bio mi bolji nego prije trudnoce. A cjeli dan brijem kak cu sad ic ponovo gore svaka dva tjedna, pa carski pa s e sam vec provrtila..
Eto super..nisi imala razlog za brinut se :)
Izvrtila sve unatrag da vidim jel nam ima sta novoga...taj mali je bas tvrdoglav Lagertha :-) ja se zabavila oko domace marmelade ahahhaha rodila marelica nenormalno tako da jucer i danas radim marmeladu zao mi da propadne..
Ja nisam u ta vec kod dr sprem koja mi otpocetka vodi trudnocu. Ovo je zbog poroda da se vidi dal je sve ok. I da imam noviji nalaz. Jer me bas u detalje salje. Ja cekam nekih sat vremena kad idem.
Mislim da ni necu ici u TA Vec da cu ostat do zadnjeg na.humanoj reprodukciji kod dr. Sprem. Sad opet idem za tjedan I pol. Ali za trudnicku znam da ako dodes jako rano da si prije gotov. Moja prijateljica uvijek ide oko sedam.
Eto ja oprala prozore i usisala, pa me počelo šiljit Nakon 2-3 jača sam ih počela pratiti i zabilježila 5 komada razmaci cc: 8 min, 6 min, 8 min, 6 min. Nisam nešto euforična, ona lažna uzbuna od jučer me spustila na zemlju.
Eto Lagertha, bas si fenomen, pa ja nisam još čula da nekog tako gnjave trudovi 3 dana ☺️
Eto lagertha, meni svibpricali da ak hocu rodit da perem prozore...zbilja se nadam da je to sad krenulo kak se spada!
Ali ovi su 8-6,8-6...Moguce da jesu!Ali znas kaj ,Lagertha,necu se vise uzbudjivat dok nam ne kazes da si rodila!😂😂Sala!Izvjestavaj nas....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure,eo mene sa zadnjeg pregleda kod moje doktorice,otvorena sam prst i pol,bebo ima 3,5kg (sto ce reci da je za 13 dana dobio 800g) i dns kad sam ga vidjela na ultrazvuku sam pomislila da mu je kila od toga samo u obrazima 😂 iduci tjedan idem u bolnicu na dogovor za epiduralnu i sto vec slijedi
Dogovor za epiduralnu?Kako to?Oprosti,nisam zapamtila...Jel imas inducirani ili carski?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji