Iscjedak me mucio kroz cijelu trudnocu, znala sam stavljat po dva najveca dnevna uloska i to nekoliko puta na dan. Bio svakakvih boja i tekstura haha nista za zabrinut se..
Pa gdje nam je Lagertha hmm
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ima ga dosta i onako kao bjelkast je…nema miris bit peče ni niš
Sve je to normalno. Meni je tako vec mjesecima. Cak i zuckasti.
I da… Ja jos uvijek na istom mjestu u TA. A doktor je na pauzu otisao u 11.15 i jos nikog nema. Odusevljena sam.
I ja cekala skoro 2 sata na humanoj u petrovoj ali evo, prezivjela! Bebonja je super, 2240grama, sve mjere idealne. Ja zatvorena, cerviks skracen I omeksao ali normalno za ovo doba trudnoce. Pregledi su mi sad svaka 2 tjedna.
Nadam se da nam je Lagertha dobro !
Cure jeste jos primjetile kolostrum?
Mene to fascinira vec par dana,ne mogu odolit a da se ne stipnem pa to malo izadje
Joj meni se pojavio sa 22 tjedna.. preprano... a sad stalno nes slini..
Ma sad ce se lar
Ima ga dosta i onako kao bjelkast je…nema miris bit peče ni niš
I da… Ja jos uvijek na istom mjestu u TA. A doktor je na pauzu otisao u 11.15 i jos nikog nema. Odusevljena sam.
I ja cekala skoro 2 sata na humanoj u petrovoj ali evo, prezivjela! Bebonja je super, 2240grama, sve mjere idealne. Ja zatvorena, cerviks skracen I omeksao ali normalno za ovo doba trudnoce. Pregledi su mi sad svaka 2 tjedna.
Ma sad ce ona se javit sa nesto u stilu eto nas mi gotovi. Nije to nis strasno.. ko polumaraton XD
Bebusko i meni se pojavio kolostrum prije cca mjesec dana. Smrdi mi po mlijeku kad se skinem haha. Mozda bi vec trebale nosit one jastucuce da to upijaju, meni se posusi pa me zivcira jer moram strugat da se skine
Ma sad ce se larIma ga dosta i onako kao bjelkast je…nema miris bit peče ni niš
Ma sad ce ona se javit sa nesto u stilu eto nas mi gotovi. Nije to nis strasno.. ko polumaraton XD
Ha ha..Prije ce bit-evo me,cure,jos ne radjam!Radila sam generalku....😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika pa sve je ocistila 3 put... Rada ona a minse tu zajebavamo...
Bebusko i meni se pojavio kolostrum prije cca mjesec dana. Smrdi mi po mlijeku kad se skinem haha. Mozda bi vec trebale nosit one jastucuce da to upijaju, meni se posusi pa me zivcira jer moram strugat da se skine
Ma ja sam nosila dok sam bila na poslu.. ono bilo me frka da mi ne promoci.. haha
Sad mi se nekak neda..
Meni ne curi samo od sebe jos,ali kad stisnem ima ga ...Koma haha I ja mislim da ce Lagertha upast kao bila sam zauzeta ,prala prozore
Sortiraj odgovore
Najstariji