Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2017. 12:26

Iscjedak me mucio kroz cijelu trudnocu, znala sam stavljat po dva najveca dnevna uloska i to nekoliko puta na dan. Bio svakakvih boja i tekstura haha nista za zabrinut se..
    Pa gdje nam je Lagertha hmm

Sve mogu u Onome koji me jača <3

26. Svibanj 2017. 12:27

Već sam se bila prepala ! :-O

OhSoBoho
    26. Svibanj 2017. 12:49

Me+mybaby

ValentinaA

Ima ga dosta i onako kao bjelkast je…nema miris bit peče ni niš

Sve je to normalno. Meni je tako vec mjesecima. Cak i zuckasti.
    I da… Ja jos uvijek na istom mjestu u TA. A doktor je na pauzu otisao u 11.15 i jos nikog nema. Odusevljena sam.

I ja cekala skoro 2 sata na humanoj u petrovoj ali evo, prezivjela! Bebonja je super, 2240grama, sve mjere idealne. Ja zatvorena, cerviks skracen I omeksao ali normalno za ovo doba trudnoce. Pregledi su mi sad svaka 2 tjedna.
    Nadam se da nam je Lagertha dobro !

Sundi
    26. Svibanj 2017. 12:58

Bebusko@2017

Cure jeste jos primjetile kolostrum?
    Mene to fascinira vec par dana,ne mogu odolit a da se ne stipnem pa to malo izadje

Joj meni se pojavio sa 22 tjedna.. preprano... a sad stalno nes slini.. 

Sundi
    26. Svibanj 2017. 12:59

Ma sad ce se lar

OhSoBoho

Me+mybaby

ValentinaA

I da… Ja jos uvijek na istom mjestu u TA. A doktor je na pauzu otisao u 11.15 i jos nikog nema. Odusevljena sam.

I ja cekala skoro 2 sata na humanoj u petrovoj ali evo, prezivjela! Bebonja je super, 2240grama, sve mjere idealne. Ja zatvorena, cerviks skracen I omeksao ali normalno za ovo doba trudnoce. Pregledi su mi sad svaka 2 tjedna.

Ma sad ce ona se javit sa nesto u stilu eto nas mi gotovi. Nije to nis strasno.. ko polumaraton XD

• Anjaaa
    26. Svibanj 2017. 13:02

Bebusko i meni se pojavio kolostrum prije cca mjesec dana. Smrdi mi po mlijeku kad se skinem haha. Mozda bi vec trebale nosit one jastucuce da to upijaju, meni se posusi pa me zivcira jer moram strugat da se skine

mamika3
    26. Svibanj 2017. 13:06

Sundi

Ma sad ce se lar

OhSoBoho

Me+mybaby

ValentinaA

Ma sad ce ona se javit sa nesto u stilu eto nas mi gotovi. Nije to nis strasno.. ko polumaraton XD

Ha ha..Prije ce bit-evo me,cure,jos ne radjam!Radila sam generalku....😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

donna83
    26. Svibanj 2017. 13:19

Hahaha 😂😂😂😂😂

Sundi
    26. Svibanj 2017. 13:26

Mamika pa sve je ocistila 3 put... Rada ona a minse tu zajebavamo... 

Anjaaa

Bebusko i meni se pojavio kolostrum prije cca mjesec dana. Smrdi mi po mlijeku kad se skinem haha. Mozda bi vec trebale nosit one jastucuce da to upijaju, meni se posusi pa me zivcira jer moram strugat da se skine

Ma ja sam nosila dok sam bila na poslu.. ono bilo me frka da mi ne promoci.. haha 
    Sad mi se nekak neda.. 

Bebusko@2017
    26. Svibanj 2017. 13:42

Meni ne curi samo od sebe jos,ali kad stisnem ima ga ...Koma haha I ja mislim da ce Lagertha upast kao bila sam zauzeta ,prala prozore  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.