Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    25. Svibanj 2017. 12:39

Zenice kak ste mi danas? Meni je bas dan onak za ubit se.. Em minse nis ne smije rec, em me svi nasli tlacit, em moram po nalaze na vuk vrhovac.. a tog me ful strah.. i tak bolje mi je bio kad sam radila...

• summerchild
    25. Svibanj 2017. 12:50

Sundi

Zenice kak ste mi danas? Meni je bas dan onak za ubit se.. Em minse nis ne smije rec, em me svi nasli tlacit, em moram po nalaze na vuk vrhovac.. a tog me ful strah.. i tak bolje mi je bio kad sam radila…

Meni je tlak nizak i nist mi se ne da..ne mogu se uopce pokrenut napravit nista. 

Ne brini oko nalaza. Bit ce sve ok!

Maja 3
    25. Svibanj 2017. 12:55

Sundi

Zenice kak ste mi danas? Meni je bas dan onak za ubit se.. Em minse nis ne smije rec, em me svi nasli tlacit, em moram po nalaze na vuk vrhovac.. a tog me ful strah.. i tak bolje mi je bio kad sam radila…

Ja se uhvatila ciscenja ko luda! Sve si mislim kompletnu generalku kuce napravit, tako da odem na more mirna, i kad se vratimo ostaje samo priprema za bebaca. Sad sam vec pola ormara izbacala robe kaj necu nosit..
    Bit ce nalazi ok. Nemoj se nervirat!

25. Svibanj 2017. 13:01

Uf cure nije mi ni do keksa  ni do pranja prozora  Baš mi je teško. Jučer me češće boljela rodnica iliti karlica dole nego sami trudovi.  Možda bih se sad baš trebala prisiliti što više kretati da se trudovi nastave, no umjesto toga sam se počastila sa 2 sata sna. Gledam na tu trudnoću kao normalnu biološku funkciju, a ne bolest. Tako sam si to posložila u glavi. Doktori su tu samo ako nešto krene krivo. Meni je osobno drago što je tek u utorak kontrola iako se i moj muž malo šokirao, ali ja mislim da oni očekuju da ću ja doći do utorka i tako sama na porod, ne vjerujem da će ova pauza trajati tako dugo. Nisam nigdje čula ili pročitala da trudovi počnu pa onda stanu i nema ih nekoliko dana no tko zna... sve je to individualno. Meni je drago što su još pustili do utorka da to sve možda prirodno krene i da se nemoram gnjaviti po bolnici. Od utorka su rekli svaka 2 dana kontrola.

mrva2017
    25. Svibanj 2017. 13:10

I ja sam se danas uhvatila ciscenja ko luda. Barem nije vruce.
    Sto se dlaka po trbuhu tice i ja sam ih dobila,ali ih ne diram. Dolje se sredim napamet,;malo gledam u tus jel kaj ostalo. Treba se snaci.  na kraju zovem muza da vidi jel sam sta preskocila i to je to...
    Sundi javi nalaze, a Lagertha ti se drzi.... cmok

Maja 3
    25. Svibanj 2017. 13:12

Lagertha, onda jedi ljuto!

25. Svibanj 2017. 13:18

Hvala Mrva 
    Maslačak, nemam ideje što bih ljuto mogla jesti, a da nije čips - pozli mi od čipsa s okusom. Feferoni me jako otvore, a i tako u zadnjih par dana imam probavu 4-5 puta dnevno. Jedem datulje! Baš sam si kupila neke svježe, pola kile za 25 kn, finije su mi od sušenih. Jest da one ne pokreću trudove, ali bar ubrzavaju porođaj kad jednom dođe 
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/jedite-6-datulja-dnevno-za-laksi-i-brzi-porodaj-3548

Ninche9
    25. Svibanj 2017. 13:19

Sreca pa u trudnoci dlacice sporije rastu 

25. Svibanj 2017. 13:21

Mislim da ću se odmoriti još koji sat, pa ću onda usisati, oprati prozore i prošetati psa  Sve samo da se ne keksam 

Maja 3
    25. Svibanj 2017. 13:22

Odes vanka na pizzu! Slavonsku, lovacku...i bar nemoras kuhat!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.