Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    25. Svibanj 2017. 11:37

Cijeli trbuh mi je podlakavio  nije to nis jako ali.imam dojam da su prije trudnoce bile svjetlije. 
    A kaj se depilacije dole tice, to mi je muka ziva. Muz mi kupio neki dan zenski trimer I na jedvite jade se malo uredila dolje. Nis pod milim Bogom nevidim, ni ogledalo ne pomaze...a trebam to ponovit jos pred porod 

mamika3
    25. Svibanj 2017. 11:50

Bebusko@2017

Ja sam svaki mjesec dana cupala tu jednu dlaku kraj pupka i evo nema je duze vremenaAl ta je bila cvrsta ,ko neka žica a crna da si ju vidio kroz majicu
    Bolje ne diraj,budes li depilirala raat ce ti sve vise a sad ce ti na suncu posvijetliti tako da nema smisla dirat …
    Mene brine kako cu se "sredit" dole sad za pregled ,ne vidim vec mjesec dana nista od trbuhaA ne volim depilacije po salonima …

Ogledalo,ogledalce moje....Ak me kuzis....😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    25. Svibanj 2017. 11:52

Zivjela ogledala i ogledalca! 
    Summerchild citala sam na internetu da su te dlake dosle zbog hormona i da ih se ne smije dirati, bas kao sto si napisala otpast ce po porodu.. samo treba to docekat 

• summerchild
    25. Svibanj 2017. 12:00

Ja sam krenula na depilacije u salonu i to mi je najjednostavnije..do poroda ce full oslabit dlake..sad sam bila dva put i vec su se usporile i stanjile. Prije sam kako kad, ponekad sama, ponekad u salonu, al s ozbirom da sad sve manje vidim u salonu me srede kak spada :)
    Pitala me prosli put i za te na trbuhu ali sam rekla da ne dira, samo mi je pocupala par komada koje imam od prije ispod pupka koje su bas ruzne i debele.
    Pricala mi je kozmeticarka da joj je jedna zenska dosla par dana pred porod na depilaciju i nazvala ju par sati nakon da je rodila. Depilacija joj pokrenula trudove!

Ak ti se ne da u salon, mozda stvarno da muza zaposlis da popravi. Bolje on nego da te u bolnici ;) 

• summerchild
    25. Svibanj 2017. 12:02

Ninche9

Summerchild citala sam na internetu da su te dlake dosle zbog hormona i da ih se ne smije dirati, bas kao sto si napisala otpast ce po porodu.. samo treba to docekat

Znaci strpljen spasen - na plazi cu se pokrivat sa pareom cim izadjem iz mora ;)

mamika3
    25. Svibanj 2017. 12:20

Ja nemamproblem s dlakama,ali mi je koza oko pupka toooooliko rastegnuta!Bas mi ruzno izgleda

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Bebusko@2017
    25. Svibanj 2017. 12:21

Mozda cu ipak prvo probat s ogledalom nekako 

mamika3
    25. Svibanj 2017. 12:21

Ofnice  Ako citas....Kako dojenje?Kako ste?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Maja 3
    25. Svibanj 2017. 12:24

summerchild

Ninche9

Znaci strpljen spasen - na plazi cu se pokrivat sa pareom cim izadjem iz mora ;)

Hahhahah! To i mene muci! Mala i ja valjda sljedeci petak na more picimo, a muz doma ostaje..tek za 3 tjedna dolazi po nas. Do tad cu ja vec prasumu imat!

Pinkica93
    25. Svibanj 2017. 12:26

Joj ja isla sad u nedjelju kao srediti svoju sumu striborovu. Trebalo mi je vise od pola sata jer pod milim bogom vidjela nista nisam i oznojila se ko svinja. Ajde sad sam bar mirna neko vrijeme. Da je dragi bio uz mene bilo bi puno lakse, a ovako je ispalo mucenje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.