Cijeli trbuh mi je podlakavio nije to nis jako ali.imam dojam da su prije trudnoce bile svjetlije.
A kaj se depilacije dole tice, to mi je muka ziva. Muz mi kupio neki dan zenski trimer I na jedvite jade se malo uredila dolje. Nis pod milim Bogom nevidim, ni ogledalo ne pomaze...a trebam to ponovit jos pred porod
Ja sam svaki mjesec dana cupala tu jednu dlaku kraj pupka i evo nema je duze vremenaAl ta je bila cvrsta ,ko neka žica a crna da si ju vidio kroz majicu
Bolje ne diraj,budes li depilirala raat ce ti sve vise a sad ce ti na suncu posvijetliti tako da nema smisla dirat …
Mene brine kako cu se "sredit" dole sad za pregled ,ne vidim vec mjesec dana nista od trbuhaA ne volim depilacije po salonima …
Ogledalo,ogledalce moje....Ak me kuzis....😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zivjela ogledala i ogledalca!
Summerchild citala sam na internetu da su te dlake dosle zbog hormona i da ih se ne smije dirati, bas kao sto si napisala otpast ce po porodu.. samo treba to docekat
Ja sam krenula na depilacije u salonu i to mi je najjednostavnije..do poroda ce full oslabit dlake..sad sam bila dva put i vec su se usporile i stanjile. Prije sam kako kad, ponekad sama, ponekad u salonu, al s ozbirom da sad sve manje vidim u salonu me srede kak spada :)
Pitala me prosli put i za te na trbuhu ali sam rekla da ne dira, samo mi je pocupala par komada koje imam od prije ispod pupka koje su bas ruzne i debele.
Pricala mi je kozmeticarka da joj je jedna zenska dosla par dana pred porod na depilaciju i nazvala ju par sati nakon da je rodila. Depilacija joj pokrenula trudove!
Ak ti se ne da u salon, mozda stvarno da muza zaposlis da popravi. Bolje on nego da te u bolnici ;)
Summerchild citala sam na internetu da su te dlake dosle zbog hormona i da ih se ne smije dirati, bas kao sto si napisala otpast ce po porodu.. samo treba to docekat
Znaci strpljen spasen - na plazi cu se pokrivat sa pareom cim izadjem iz mora ;)
Ja nemamproblem s dlakama,ali mi je koza oko pupka toooooliko rastegnuta!Bas mi ruzno izgleda
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ofnice Ako citas....Kako dojenje?Kako ste?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Znaci strpljen spasen - na plazi cu se pokrivat sa pareom cim izadjem iz mora ;)
Hahhahah! To i mene muci! Mala i ja valjda sljedeci petak na more picimo, a muz doma ostaje..tek za 3 tjedna dolazi po nas. Do tad cu ja vec prasumu imat!
Joj ja isla sad u nedjelju kao srediti svoju sumu striborovu. Trebalo mi je vise od pola sata jer pod milim bogom vidjela nista nisam i oznojila se ko svinja. Ajde sad sam bar mirna neko vrijeme. Da je dragi bio uz mene bilo bi puno lakse, a ovako je ispalo mucenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji