Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    24. Svibanj 2017. 14:09

Pozz cure! 
    Neki dan sam tu ispitivala o plodnoj vodi, visku i manjku. Pa samo da javim.
    Prosli tj plodna voda AFI 19, danas AFI 16. Sto je i vise nego dobro. 😊 u granicama normale. Mjerila je dokt 5x. 😊  kaze da privatnici nekad znaju malo zabrijat 😂😂. 

Bebusko@2017
    24. Svibanj 2017. 14:11

Maslacak31

Bebusko@2017

Cestitke curama koje su rodile
    I ja se polako blizim terminu ,bas sam uzbudjena
    Ako Bog da rodit ce se mali Luka

I ja cu valjda rodit Luku…
    Ili Andriju…
    Dvoumim se izmedju tih imena

Ajme super ,i nama je slican bio izbor Andrej ,Luka ,Mihovil,Nikola 
    Ipak cu postivat svekra 

Ninche9
    24. Svibanj 2017. 14:29

Bas nisko gdje pocne guza

LlamaFace
    24. Svibanj 2017. 14:42

Mislim da je to normalno-donji dio ledja i zdjelica,pripremamo se polako 😎

mamika3
    24. Svibanj 2017. 15:18

Ninche9

Mame koje ste vec radale, jel vas u zadnjim tjednima ulovila snazna krizobolja s povremenim menstrualnim bolovima? Ctg mi je dobar ali me boli..

Mene je,nekih tri pita dosad!samo u oboj trecoj trudnoci!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    24. Svibanj 2017. 15:23

Ninche9

Bas nisko gdje pocne guza

Mrzim taj osjecajOdmah se sjetim izgona pri porodu😧

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Bebusko@2017
    24. Svibanj 2017. 15:32

Ja sam jucer s muzem nakon dugo dugo vremena isla u veliki djir ,setali smo 40ak min ...Stezao me stomak strasno ,to mi se dogodi uvijek kad pjesacim vise od 500m ...Jel ima jos ko s takvim simptomima ? 
    Jel vas bebe "struzu" dole?
    Svaki put mu recem da ce odma u kaznu cim se rodi 

• AnnaFit157
    24. Svibanj 2017. 15:45

Curke samo da vas pozdravim, nisam zaboravila na vas, čitam vas redovito ali 'iz sjene' jer je stalno neka gužva.

Ofnice čestitam, baš mi je drago da je sve super prošlo i priznajem da sam malo ljubomorna jer si prošla bez epiziotomije :D

Lagertha hvala na onom popisu za rodilište, idući tj ću polako prikupljati stvari. Idemo na pregled idući tj, ako se beba okrenula čekamo prirodan put, ako ne...hmmm...carski krajem šestog. Inače smo super :) 

p.s. na koliko perete skroz novu robicu (prvi put)? Počinju pripreme :)

Pusa svima , i još više pusa novim bebicama 

24. Svibanj 2017. 15:50

I_me

Pozz cure!
    Neki dan sam tu ispitivala o plodnoj vodi, visku i manjku. Pa samo da javim.
    Prosli tj plodna voda AFI 19, danas AFI 16. Sto je i vise nego dobro. 😊 u granicama normale. Mjerila je dokt 5x. 😊 kaze da privatnici nekad znaju malo zabrijat 😂😂.

Super!!! Čestitam!
    Annafit ja sam prala na 30 s praškom za bebe i octom umjesto omekšivača. Oprala sam to prije mjesec dana valjda i još uvijek lijepo miriši. Ne budem opet prala, nisam tako pedantna. 

LlamaFace
    24. Svibanj 2017. 15:51

Mamika,znaci osjecaj kod izgona je stvarno takav da mislis da ce osim djeteta izletit i jos nesto na straznji izlaz? 😂 cula sam to negdje i kontam da je grozan osjecaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.