Cure, mislim da je kod mene možda krenulo… krvarenje se nastavilo - sad je i malo jače i crvenije. I za sad sam zabilježila neka 3 trudića u razmaku od 15 minuta. Vidjeti ćemo da li će se nastavitiMalo me pere adrenalin, kao pred utrku. Uzbuđena sam
Moguce da je pocelo,Lagertha!Drzi se,budi hrabra!Zamisli da osvajas Mount Everest!Ajme,koliko uzbudjenja zbog vas....Ko ce to izdrzati?Jucer Ofnica pa danas ti,,,Ko ce sutra?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Curke samo da vas pozdravim, nisam zaboravila na vas, čitam vas redovito ali 'iz sjene' jer je stalno neka gužva.
Ofnice čestitam, baš mi je drago da je sve super prošlo i priznajem da sam malo ljubomorna jer si prošla bez epiziotomije :D
Lagertha hvala na onom popisu za rodilište, idući tj ću polako prikupljati stvari. Idemo na pregled idući tj, ako se beba okrenula čekamo prirodan put, ako ne…hmmm…carski krajem šestog. Inače smo super :)
p.s. na koliko perete skroz novu robicu (prvi put)? Počinju pripreme :)
Pusa svima , i još više pusa novim bebicama
Ja skoro nista ne perem ispod 40! Ovisi o matrijalu, sta ti pise na etiketi? Vecina te djecje robice se moze na 60 prat!
Cure, mislim da je kod mene možda krenulo… krvarenje se nastavilo - sad je i malo jače i crvenije. I za sad sam zabilježila neka 3 trudića u razmaku od 15 minuta. Vidjeti ćemo da li će se nastavitiMalo me pere adrenalin, kao pred utrku. Uzbuđena sam
Moguce da je pocelo,Lagertha!Drzi se,budi hrabra!Zamisli da osvajas Mount Everest!Ajme,koliko uzbudjenja zbog vas….Ko ce to izdrzati?Jucer Ofnica pa danas ti,,,Ko ce sutra?
Hahahhahhhahha!
Mamika, sutra si ti na redu onda!
Lagertha: drzim fige da prodje sve brzo i da uskoro uzivas sa bebicom :)
Mamika,znaci osjecaj kod izgona je stvarno takav da mislis da ce osim djeteta izletit i jos nesto na straznji izlaz? 😂 cula sam to negdje i kontam da je grozan osjecaj
E,doslovce takav!Izgon ne boli,ali taj osjecaj koji si opisala...I onda jos kad tiskas osjetis kako izlazi glavica pa i to malo pece....Samo si mislis kad ce kraj!A da,moj savjet-slusajte babice!Kad kaxu cekaj,ti cekaj...Kad kazu tiskaj,ti tiskaj...Lakse ce vam biti!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure hvala vam! Bebač pajki evo kraj mene, malo je sisao, ali smo zapravo u fazi učenja. Vec me sad bole bradavice pa kontam da me preplitko lovi za cicu.
Lagertha sretno! Držim ti fige!
Apropo trudova, meni su bili mrcinski od 8. Vise puta sam rekla sestrama da na vrhuncu budem puknula dolje, a one mrtve hladne da čekamo epi. Kuzim da im je to posao...
Zadnji trudovi od pola 9, njih mozda 6 su toliko jaki bili ufff, necu vas plašiti...pogotovo oni koje sam morala prodisati na boku, na kraju truda sam tiskala kao da cu s oproštenjem iskrenjati nekaj, bojala sam se da ne popucam.. Izgon mi je bio koma jer moraš stat kad imas poriv za tiskanjem, a ne smiješ.
Ofnice, super si ti to odradila, bez epi. Svaka čast. Da, najgore je kad imaš nagon, a ne smiješ tiskati. I onda i prestaneš disati ne bi li nekako zadržao sve u sebi... koma
Moguce da je pocelo,Lagertha!Drzi se,budi hrabra!Zamisli da osvajas Mount Everest!Ajme,koliko uzbudjenja zbog vas….Ko ce to izdrzati?Jucer Ofnica pa danas ti,,,Ko ce sutra?
Hahahhahhhahha!
Mamika, sutra si ti na redu onda!
Moze,rjesila sam zubara!Ali je Mamicaaa prije mene po terminu!Dat cu joj prednost!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ajmeee jos jedna bebica stize 🤗
Lagertha zelim ti brz i lak porod 😊 javi nam se cim mognes!
Mamika ajde ajde mozes ti i prije mene necu se ljutit 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji