Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Svibanj 2017. 15:54

Cure, mislim da je kod mene možda krenulo... krvarenje se nastavilo - sad je i malo jače i crvenije. I za sad sam zabilježila neka 3 trudića u razmaku od 15 minuta. Vidjeti ćemo da li će se nastaviti  Malo me pere adrenalin, kao pred utrku. Uzbuđena sam 

• Bambi34
    24. Svibanj 2017. 16:01

Lagertha krenulo je :-) neka bude express porod draga :-) jos malooooo :-) 

• Sanja...
    24. Svibanj 2017. 16:03

Da li se ne tko susretao tijekom trudnoce sa svrbezom dlanova, tabana? 

donna83
    24. Svibanj 2017. 16:04

Aaaa Lagerthaaaa! Sad sam i ja uzbuđena! 😂 Drži se, sretno! Stiže beeebaaa!!! 😍😍

• AnnaFit157
    24. Svibanj 2017. 16:07

Lagertha

I_me

Pozz cure!
    Neki dan sam tu ispitivala o plodnoj vodi, visku i manjku. Pa samo da javim.
    Prosli tj plodna voda AFI 19, danas AFI 16. Sto je i vise nego dobro. 😊 u granicama normale. Mjerila je dokt 5x. 😊 kaze da privatnici nekad znaju malo zabrijat 😂😂.

Super!!! Čestitam!
    Annafitja sam prala na 30 s praškom za bebe i octom umjesto omekšivača. Oprala sam to prije mjesec dana valjda i još uvijek lijepo miriši. Ne budem opet prala, nisam tako pedantna.

Hvala i SRETNO!!! :)

Trenta
    24. Svibanj 2017. 16:45

Ofnica cestitam od srca. Sad mozes odahnuti. 
    Lagertha,sretno ti i brzo bilo. 

• blu5
    24. Svibanj 2017. 16:48

Ne znam ko je pitao, nisam se jos okupala.Taman kupila kupaci i onda ovo vrime lido sve poremetilo.Mici drz se bit ce to ok..znam da je tlaka raditi 10 pretraga, al sta ces!Na kraju ce sve bit ok.
    Lagerthaaaaaa!!!!!Mislim na tebe, ko na Ofnicu jucer, zalim da ti prode brzo i sta manje bolno!😘😘😘😘😘

Maja 3
    24. Svibanj 2017. 16:59

Sretno Lagertha!

mamika3
    24. Svibanj 2017. 17:12

Lagertha

I_me

Pozz cure!
    Neki dan sam tu ispitivala o plodnoj vodi, visku i manjku. Pa samo da javim.
    Prosli tj plodna voda AFI 19, danas AFI 16. Sto je i vise nego dobro. 😊 u granicama normale. Mjerila je dokt 5x. 😊 kaze da privatnici nekad znaju malo zabrijat 😂😂.

Super!!! Čestitam!
    Annafitja sam prala na 30 s praškom za bebe i octom umjesto omekšivača. Oprala sam to prije mjesec dana valjda i još uvijek lijepo miriši. Ne budem opet prala, nisam tako pedantna.

Ja sam na 60,neki program allergy plus,sa octom!I na duplo ispiranje!Tak cu do daljnjeg,dok ne poraste malo

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Bebusko@2017
    24. Svibanj 2017. 17:12

Sretno Lagertha.!  
    Ajde sad svaki dan po jedna s lijepom vijescu ,tako ce nam svima olaksat ovo cekanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.