Cure, mislim da je kod mene možda krenulo... krvarenje se nastavilo - sad je i malo jače i crvenije. I za sad sam zabilježila neka 3 trudića u razmaku od 15 minuta. Vidjeti ćemo da li će se nastaviti Malo me pere adrenalin, kao pred utrku. Uzbuđena sam
Lagertha krenulo je :-) neka bude express porod draga :-) jos malooooo :-)
Da li se ne tko susretao tijekom trudnoce sa svrbezom dlanova, tabana?
Aaaa Lagerthaaaa! Sad sam i ja uzbuđena! 😂 Drži se, sretno! Stiže beeebaaa!!! 😍😍
Pozz cure!
Neki dan sam tu ispitivala o plodnoj vodi, visku i manjku. Pa samo da javim.
Prosli tj plodna voda AFI 19, danas AFI 16. Sto je i vise nego dobro. 😊 u granicama normale. Mjerila je dokt 5x. 😊 kaze da privatnici nekad znaju malo zabrijat 😂😂.
Super!!! Čestitam!
Annafitja sam prala na 30 s praškom za bebe i octom umjesto omekšivača. Oprala sam to prije mjesec dana valjda i još uvijek lijepo miriši. Ne budem opet prala, nisam tako pedantna.
Hvala i SRETNO!!! :)
Ofnica cestitam od srca. Sad mozes odahnuti.
Lagertha,sretno ti i brzo bilo.
Ne znam ko je pitao, nisam se jos okupala.Taman kupila kupaci i onda ovo vrime lido sve poremetilo.Mici drz se bit ce to ok..znam da je tlaka raditi 10 pretraga, al sta ces!Na kraju ce sve bit ok.
Lagerthaaaaaa!!!!!Mislim na tebe, ko na Ofnicu jucer, zalim da ti prode brzo i sta manje bolno!😘😘😘😘😘
Pozz cure!
Neki dan sam tu ispitivala o plodnoj vodi, visku i manjku. Pa samo da javim.
Prosli tj plodna voda AFI 19, danas AFI 16. Sto je i vise nego dobro. 😊 u granicama normale. Mjerila je dokt 5x. 😊 kaze da privatnici nekad znaju malo zabrijat 😂😂.
Super!!! Čestitam!
Annafitja sam prala na 30 s praškom za bebe i octom umjesto omekšivača. Oprala sam to prije mjesec dana valjda i još uvijek lijepo miriši. Ne budem opet prala, nisam tako pedantna.
Ja sam na 60,neki program allergy plus,sa octom!I na duplo ispiranje!Tak cu do daljnjeg,dok ne poraste malo
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sretno Lagertha.!
Ajde sad svaki dan po jedna s lijepom vijescu ,tako ce nam svima olaksat ovo cekanje
Sortiraj odgovore
Najstariji