More za kupanje po meni jos nije...svako malo lose vrijeme evo sad bila na kafici blizu mora i ogrnula se jer je nesto zapuhalo pa je malo hladnjikavo...premda moji gosti se vec kupaju ahahaha njima nije hladno.
Anjaaaa po meni je dovoljno zrela da moze sama ostat, zna pravila, sto se smije sto ne, a i imamo velikog psa koji je uz nju stalno pa ni nas a ni nju nije strah. Mozda cinjenica da nemamo babysittinga nas je natjerala da je osamostalimo ranije...2g sam je navikavala laganini po 10-15min pa postupno povecavala.. Premda mi se ove zime dogodilo da sam ja bila navecer na tecaju, muz radio i zamisli nestalo struje. Dijete se prepalo, al ja sam u roku 10min dosla doma i njezin zakljucak je bio da iduci put 1 mobitel uvijek mora imat punu bateriju i da se svjetiljka nalazi na vrhu frizidera ahahahhahahha naravno sutradan je bila glavna faca u razredu dok je prepricavala dozivljaj ;-)
Jesu vase bebice aktivne danas?Moja nije!Mice se tu i tamo!Javi se kad joj pokucam,ali nije ko inace!
Mamika mali je danas usporen...al primjetila sam da se vise navecer javlja vjerojatno kad usporim..
Da,bas to,ko da je usporena!A jucer kad mi nije bilo dobro,od jutra pa skoro cijeli dan,e,onda je udarala!Ko bi ih prokuzio vise...Ha ha..
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Eto me službeno na preostalom godišnjem 3 tjedna od danas pa bolovanje. Čim mi šef odgovorio zaspala sam na 3 sata i to sad usred dana što inače nikad ne mogu. Sad ćemo nas dve lagano...
Eto me službeno na preostalom godišnjem 3 tjedna od danas pa bolovanje. Čim mi šef odgovorio zaspala sam na 3 sata i to sad usred dana što inače nikad ne mogu. Sad ćemo nas dve lagano…
Eto mici, super, baš mi je drago sto te šef nije zezao. Vidiš da ti je trebalo sna, wow, 3 sata 😃
Sad ćeš vidjet kako je doma lijepo 😉
Jesu vase bebice aktivne danas?Moja nije!Mice se tu i tamo!Javi se kad joj pokucam,ali nije ko inace!
I meni bebac tak miruje I danas I jucer. Javi se samo kad ga gnjavim. :(
Mame koje ste vec radale, jel vas u zadnjim tjednima ulovila snazna krizobolja s povremenim menstrualnim bolovima? Ctg mi je dobar ali me boli..
Ofnicee cestitam i drago mi je da si imala tako brz porod !! Uzivaj sad sa bebacem🤗 😊 javi nam poslije kako ide sa dojenjem.
Moj sve samo ne miruje. Jutros sam fino doruckovala i krenuo je lupat i to po zelucu i nakon minutu dvije je cijeli dorucak zavrsio u wc-u. A taman sam si finu vocnu salatu napravila.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ninche,kak to da su ti vec radili ctg?mi smo tu s terminom a ja jos sutra idem kod svoje ginekologinje i kontam da ce me tek onda slat u bolnicu na preglede.
Sortiraj odgovore
Najstariji