Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NevaNevičica
    24. Svibanj 2017. 13:17

Sanja...

mamika3

Jesu vase bebice aktivne danas?Moja nije!Mice se tu i tamo!Javi se kad joj pokucam,ali nije ko inace!

I meni bebac tak miruje I danas I jucer. Javi se samo kad ga gnjavim. :(

Moja cura je danas baš aktivna, od kad sam se probudila. Što je neobično jer je inače dosta mirna. Valjda je takav dan

Ninche9
    24. Svibanj 2017. 13:22

LlamaFace

Ninche,kak to da su ti vec radili ctg?mi smo tu s terminom a ja jos sutra idem kod svoje ginekologinje i kontam da ce me tek onda slat u bolnicu na preglede.

Da mi smo tu s terminom.
    Ja zivim u Njemackoj pa idem kod svoje doktorice (ili babice na CTG) nadalje jednom tjedno do termina. Nakon termina cu ici u bolnicu (vjerojatno).
    Tu je izgleda malo drugacije, radili su mi prvi CTG prije tocni mjesec dana, rekla bih dosta rano.

LlamaFace
    24. Svibanj 2017. 13:29

Ninche9

LlamaFace

Ninche,kak to da su ti vec radili ctg?mi smo tu s terminom a ja jos sutra idem kod svoje ginekologinje i kontam da ce me tek onda slat u bolnicu na preglede.

Da mi smo tu s terminom.
    Ja zivim u Njemackoj pa idem kod svoje doktorice (ili babice na CTG) nadalje jednom tjedno do termina. Nakon termina cu ici u bolnicu (vjerojatno).
    Tu je izgleda malo drugacije, radili su mi prvi CTG prije tocni mjesec dana, rekla bih dosta rano.

Ahaaa 🙂 al dobro,mozda i nije rano,meni je prije dva tjedna na pregledu skontala da sam otvorena prst a ledja me UBIJAJU toliko da vecinu dana lezim,cak imam i neke neuobicajene bolove u trbuhu zadnjih tjedan dana..tak da ono,mozda se nesto pokrece

Ninche9
    24. Svibanj 2017. 13:46

Gdje te boli u ledima? Meni je ovo danas grozno..

LlamaFace
    24. Svibanj 2017. 13:56

I inace imam isijas od 4. mjeseca trudnoce,ali ovo u zadnje vrijeme je uzasno,donji dio ledja je u pitanju.

LlamaFace
    24. Svibanj 2017. 13:57

A kako tebe boli,tj koji dio?

Bebusko@2017
    24. Svibanj 2017. 13:57

Cestitke curama koje su rodile 
    I ja se polako blizim terminu ,bas sam uzbudjena 
    Ako Bog da rodit ce se mali Luka   

• Anjaaa
    24. Svibanj 2017. 13:58

Bambi, slazem se a mislim da je tako bolje i za vas i za nju, koja ce bit samostalnija i sposobnija u zivotu nego njeni vrsnjaci koji si sami jos ne znaju ni guzicu obrisat s opsostenjem
    Moja je danas ful aktivna! A mozda je razlog sto me mali iznerviro danas do besvjesti i potrosio mi zivce za nekoliko tjedana!
    Mene vec tjednima boli lijevi kuk i kad lezim i kad hodam

24. Svibanj 2017. 14:01

Ofnice cestitaaaaam od srca :* :* 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Maja 3
    24. Svibanj 2017. 14:05

Bebusko@2017

Cestitke curama koje su rodile
    I ja se polako blizim terminu ,bas sam uzbudjena
    Ako Bog da rodit ce se mali Luka

I ja cu valjda rodit Luku...
    Ili Andriju...
    Dvoumim se izmedju tih imena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.