Jesu vase bebice aktivne danas?Moja nije!Mice se tu i tamo!Javi se kad joj pokucam,ali nije ko inace!
I meni bebac tak miruje I danas I jucer. Javi se samo kad ga gnjavim. :(
Moja cura je danas baš aktivna, od kad sam se probudila. Što je neobično jer je inače dosta mirna. Valjda je takav dan
Ninche,kak to da su ti vec radili ctg?mi smo tu s terminom a ja jos sutra idem kod svoje ginekologinje i kontam da ce me tek onda slat u bolnicu na preglede.
Da mi smo tu s terminom.
Ja zivim u Njemackoj pa idem kod svoje doktorice (ili babice na CTG) nadalje jednom tjedno do termina. Nakon termina cu ici u bolnicu (vjerojatno).
Tu je izgleda malo drugacije, radili su mi prvi CTG prije tocni mjesec dana, rekla bih dosta rano.
Ninche,kak to da su ti vec radili ctg?mi smo tu s terminom a ja jos sutra idem kod svoje ginekologinje i kontam da ce me tek onda slat u bolnicu na preglede.
Da mi smo tu s terminom.
Ja zivim u Njemackoj pa idem kod svoje doktorice (ili babice na CTG) nadalje jednom tjedno do termina. Nakon termina cu ici u bolnicu (vjerojatno).
Tu je izgleda malo drugacije, radili su mi prvi CTG prije tocni mjesec dana, rekla bih dosta rano.
Ahaaa 🙂 al dobro,mozda i nije rano,meni je prije dva tjedna na pregledu skontala da sam otvorena prst a ledja me UBIJAJU toliko da vecinu dana lezim,cak imam i neke neuobicajene bolove u trbuhu zadnjih tjedan dana..tak da ono,mozda se nesto pokrece
I inace imam isijas od 4. mjeseca trudnoce,ali ovo u zadnje vrijeme je uzasno,donji dio ledja je u pitanju.
Cestitke curama koje su rodile
I ja se polako blizim terminu ,bas sam uzbudjena
Ako Bog da rodit ce se mali Luka
Bambi, slazem se a mislim da je tako bolje i za vas i za nju, koja ce bit samostalnija i sposobnija u zivotu nego njeni vrsnjaci koji si sami jos ne znaju ni guzicu obrisat s opsostenjem
Moja je danas ful aktivna! A mozda je razlog sto me mali iznerviro danas do besvjesti i potrosio mi zivce za nekoliko tjedana!
Mene vec tjednima boli lijevi kuk i kad lezim i kad hodam
Ofnice cestitaaaaam od srca :* :*
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cestitke curama koje su rodile
I ja se polako blizim terminu ,bas sam uzbudjena
Ako Bog da rodit ce se mali Luka
I ja cu valjda rodit Luku...
Ili Andriju...
Dvoumim se izmedju tih imena
Sortiraj odgovore
Najstariji