Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Svibanj 2017. 10:00

Mamika, možda bumo nas dvije bile zajedno u bolnici, samo ne u istoj 
    Baš pes i ja planiramo nagovoriti muža da nas odvede na Mount Everest  E da mi zgrada ima 15 katova, možda bi se već i porodila 

24. Svibanj 2017. 10:01

Me+mybaby

Ok sad sam uspjela i umrla od straha. 36 dana??

Sad samo to stavi u potpis, a ne u komentar! Ipak je jednostavnije kad vidimo svi ticker.

Me+mybaby
    24. Svibanj 2017. 10:02

Jesam thanks. Isla sam prvo probati jel uopce ide. Ajmo vidjeti jesam li napokon uspjela.😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mici_0555
    24. Svibanj 2017. 10:03

Cure sutra opet u lidlu za trudnice:
    http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=994
    Ja imam ove haljine za po doma i plavu za van i super zadovoljna. Tajce i trenirka me malo stežu.

Matie89
    24. Svibanj 2017. 10:04

Me+mybaby

Jesam thanks. Isla sam prvo probati jel uopce ide. Ajmo vidjeti jesam li napokon uspjela.😂

Uspjela si!! :) 
    Super je kad ovako mozemo svima vidjeti gdje su s tjednima :)

24. Svibanj 2017. 10:05

Bambi34

Lagertha to ti je priprema :-) inace bude bas krvavi iscjedak ne mos fulat..

A opet, malo me štrecnulo kad sam vidjela krv... nisam je vidjela od kolovoza  nema veze što je smeđa... jest da mi je perintologica na prošlom pregledu rekla da bi mogla imati takav iscjedak, ali je već prošlo 6 dana od pregleda pa sam si mislila - nemre bit od toga.

Matie89
    24. Svibanj 2017. 10:15

Cure s mora, kupa li se itko? Blu mislim da si ti spomenula da ces se bucnuti, kako je? Ja bih tako rado skocila u more :)

• summerchild
    24. Svibanj 2017. 10:16

mici_0555

Ja imam ove haljine za po doma i plavu za van i super zadovoljna. Tajce i trenirka me malo stežu.

Tajice preporucam uzet jedan broj veci jer u trbuhu stezu bas kako i Mici kaze..a trenirku imam i sivu i crnu. Nije neka kvaliteta ali su super udobne :) mislim da sutra idem u nabavku haljina..zadnji put nije bilo vise S velicine, a M sam kupila i vratila jer mi je bila prevelika. 

24. Svibanj 2017. 10:20

summerchild

mici_0555

Tajice preporucam uzet jedan broj veci jer u trbuhu stezu bas kako i Mici kaze..a trenirku imam i sivu i crnu. Nije neka kvaliteta ali su super udobne :) mislim da sutra idem u nabavku haljina..zadnji put nije bilo vise S velicine, a M sam kupila i vratila jer mi je bila prevelika.

Ja sam kupila ove plave svijetle za 40 kn i to M... pa su mi mrvicu prevelike, razvuku se dok ih nosiš. Pomiču mi se nogavice pa onaj šav bude svugdje, i moram ih navlačiti na trbuhu povremeno. Isto sam se zeznula s onima iz decahtlona, uzela M i isto mi padaju. A uzmite u obzir da imam 82 kile na 168 cm. Na vagi u rodilištu i koju kilu više.

• Anjaaa
    24. Svibanj 2017. 10:29

Matie joj ja se ne bih jos usudila u more dok posteno ne zatopli zimogrozna sam inace
    Bambi, svaka cast za kcerku kako je s 9 god već samostalna! Svakodnevno imam primjer pred ocima curice iste dobi koja nije u stanju prehodat doslovno 5min od kuce do skole, a kamo li ostat sama doma.. Takvih je primjera u novije vrijeme sve vise izgleda. Imat ces super pomoć!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.