Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    24. Svibanj 2017. 10:39

Lagertha

Mamika, možda bumo nas dvije bile zajedno u bolnici, samo ne u istoj
    Baš pes i ja planiramo nagovoriti muža da nas odvede na Mount EverestE da mi zgrada ima 15 katova, možda bi se već i porodila

A da,od bolnickog druzenja s Ofnicom  nista,ti mi preostajes!Hi hi hi....Bas sam zavidna kaj si toliko aktivna!Kaj te nis ne boli nakon tih setnji?Dal barem osjecas umor?ha ha

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• summerchild
    24. Svibanj 2017. 10:51

Lagertha

summerchild

mici_0555

Cure sutra opet u lidlu za trudnice:
    http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=994
    Ja imam ove haljine za po doma i plavu za van i super zadovoljna. Tajce i trenirka me malo stežu.

Tajice preporucam uzet jedan broj veci jer u trbuhu stezu bas kako i Mici kaze..a trenirku imam i sivu i crnu. Nije neka kvaliteta ali su super udobne :) mislim da sutra idem u nabavku haljina..zadnji put nije bilo vise S velicine, a M sam kupila i vratila jer mi je bila prevelika.

Ja sam kupila oveplave svijetle za 40 kn i to M… pa su mi mrvicu prevelike, razvuku se dok ih nosiš. Pomiču mi se nogavice pa onaj šav bude svugdje, i moram ih navlačiti na trbuhu povremeno. Isto sam se zeznula s onima iz decahtlona, uzela M i isto mi padaju. A uzmite u obzir da imam 82 kile na 168 cm. Na vagi u rodilištu i koju kilu više.

Ja sam isto kupila M te tajice iako mi je sve ostalo S od njih..ali S me previse stezao na trbuhu..ovak su mi sire na nogama i da sav mi se pomice, ali nekak mi je i to draze nego da me steze trbuh. Ja sam 164 cm i trenutno sam na 76 kg.

mamika3
    24. Svibanj 2017. 10:53

Ja sam bila uzela trenirku iz Lidla!Zibcira me jer mi ona guma oko trbuha pada nakon sto napravim deset koraka!Prvo sam mislila da je prevelika,ali sad kad mi je trbuh narastao isto pada!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Pinkica93
    24. Svibanj 2017. 11:25

Kao prvo, cestitke Ofnici na expresnom porodu i velika dobrodoslica malenom Fabijanu. Bas mi je drago da je sve proslo dobro. Sad lijepo uzivajte zajedno.
    Sto se tice ovih tickera, meni fakat muka kad vidim kako je i meni samoj ostalo jos jako malo do termina.

LlamaFace
    24. Svibanj 2017. 11:26

Ofnice,cestitke i sve najbolje zelim,kontam da nas je hrpu ohrabrilo procitat kako si ishendlala sve 😍 nesto mi se cini ili su svi porodi koje smo dosad imale bili uber brzi i expeditivni??malo sam se zgrozila sto ctg nije ucitavao trudove al kontam da su to te neke situacije na koje se ne mozes pripremit  😅 

24. Svibanj 2017. 11:29

Summer, nemam pojma, ne vjerujem da imaš veći trbuh od mene  Možda je do toga kako nosimo.
    Mamika, ponekad osjećam umor, nije mi svaki dan isti. Šećem se puno samo kad me zove, nije to svaki dan. Ali što se tiče bolova u leđima-mišićima-trbuhu... ne mogu reći da su nešto pretjerano jaki. Jačina je ista kao kad imam mengu, pa čak i manja nego nakon treninga od preko 20 km subotom  kad se sjetim kako me znaju nakon tih treninga boliti mišići!

24. Svibanj 2017. 11:31

Ipak, što se tiče tajica - tog modela po 40 kn, prilično su udobne pa sam ustvari zadovoljna što sam ih kupila. Žao mi je što nisam kupila 2 komada, ali sad više ni neću...

Eloa
    24. Svibanj 2017. 11:51

Ofnice, cestitam ti na brzom i prirodnom porodu
    Fabijanu zelim zdrav i sretan zivot! 
    Uf nadam se da necu naletjet ja na taj ctg koji ne ocitava trudove 
    Dok budes mogla mi napisi koji doktor ti je bio na porodu i kak si zadovoljna? I brz oporavak ti zelim

mamika3
    24. Svibanj 2017. 11:57

Lagertha

Ipak, što se tiče tajica - tog modela po 40 kn, prilično su udobne pa sam ustvari zadovoljna što sam ih kupila. Žao mi je što nisam kupila 2 komada, ali sad više ni 

Ja sam obukla neki dan tajice prvi put u zivotu!I cak medju ljude izasla!Ha ha...Inace imam tanke noge i dugacke pa sam cijeli zivot uvjerena da to preruzno izgleda...A onda vidima par susjeda koje su zbilja debele,ali zbilja i nose tajice i uske majice...Ak mogu one mogu i ja ...I tako sam se okurazila...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    24. Svibanj 2017. 11:59

Jesu vase bebice aktivne danas?Moja nije!Mice se tu i tamo!Javi se kad joj pokucam,ali nije ko inace!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.