Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    23. Svibanj 2017. 18:54

Svako malo dolazim provjerit sto se događa s Ofnicom, ima li novosti, bas kao da mi netko blizak rađa valjda se događa nes kad se ne javlja.
    Ja pojma nemam sta smo koristili za pupak jer ga nikad nisam ni dirala bas cu pitat muza ako se sjeca. Jako sam gadljiva na te stvari i na krv, padam u nesvjest pa bolje da to ne diram

Mamicaaa
    23. Svibanj 2017. 18:54

Lagertha bas si se potrudila i lijepo sve napisala uvodni post na novoj temi!! 🤗😊 hvala na tako lijepim zeljama i mi tebi isto sve to zelimo 😙
    Ofnice i meni je jako drago sto je ipak sve krenulo prirodno. Zelim ti sto brzi i laksi porod!! Javi nam se 😊
    Ajmee cure meni je ovo tak uzbudljivo 😁 nadam se da cu i ja kroz koji dan drzati svog bebaca u narucju, postala sam jako nestrpljiva 😊
    Tamara nisam cula za tu Trudi marku..
    A za pupak imam u pripremi octenisept i tyrosur, al vidjet cu sto ce mi babica reci..

Martinaa94
    23. Svibanj 2017. 19:14

Sretno Ofniceee!!!! 
    Sama sebe sam uhvatila u razmišljanju, ajde idem vidjeti kako je Ofnica i onda si mislim, ajme pa to je fotum, ni neznamo se, a neka poveznica u svakom slucaju postoji između svih nas. 

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Martinaa94
    23. Svibanj 2017. 19:14

*forum

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Me+mybaby
    23. Svibanj 2017. 19:57

Ofnice sretno. Da bude brzo i sto bezbolnije!
    E sad vise ne znam tko je pitao za peglu, ali od cetvrtka je mislim u kauflandu ili mozda u plodinama tefal pegla s parbom postajom u pola cijene i dode oko 500 i nesto kuna. Muzu to ne smijem ni pokazati. Pa eto. A cini mi se odlicna pogotovo za tu cijenu.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

23. Svibanj 2017. 20:25

Tamara, da ja bih sa stolčićem ako ne uzmem epiduralnu, ali su kao u Vinogradskoj rekli da prvorotkinje ne mogu na stolčić. Što se tiče pelena, ja sam kupila te neke u Mulleru marka je Beauty Baby i stvarno je materijal puno prirodniji nego što su Pampers. Naspram njih Pampers broj 2 izgleda plastificirano. Vidjet ćemo koliko dobro drže, ako nije velika razlika ja bih radije te upotrebljavala. 
    Joj, što nam radi sad Ofnica  Jel se glavica već vidi? 

23. Svibanj 2017. 20:26

Drago mi je što vam se svidio moj uvodni post na temi Ljetne bebe i mame 2017!!! I jesam, baš sam se potrudila da ga napišem što ljepše 

mamika3
    23. Svibanj 2017. 20:35

Ofnica se ne javlja...Mislim da je to vec dobrano krenulo,daj Boze da je i rodila dosad....Jedva cekam da se javi!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

23. Svibanj 2017. 20:37

Daj link od tog foruma da mi ostale ne tražimo poslije 

mamika3
    23. Svibanj 2017. 20:37

Za pupak-gaze,prasak Tyrosur i octenisept...Znam da kazu da je najbolje susit ma zraku,ali ja cu ipak to koristit

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.