Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    23. Svibanj 2017. 13:32

Ma znam samo da nisu pravi trudovi jer boli negdje 10tak min bez prestanka i onda poslije sve bude najnormalnije..ugl hvala za clanak 😊

23. Svibanj 2017. 13:34

Mamice, boli te trbuh 10 minuta bez prestanka? Ajme, to mi ne zvuči kao trud već kao nešto što bi trebala reći doktoru ili čak otići u bolnicu.  

mamika3
    23. Svibanj 2017. 13:36

Takodjer mislim da mi se tijelo priprema!Sad sam bolje,mala je zivnula,,udara na veliko!Jedino sta me strah ustat se,da opet ne pocne sve😑Prema tome se Kad sam dobila sa sinom trudove,one na 15-10 min razmaka,pravilne,ne sjecam se da me bolio trbuh!Samo me presjecalo u ledjima i donjem dijelu trbuha!Dok nije pravilan razmak pa makar svakih 20 min,to su pripremni!Prema tome se ravnam!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    23. Svibanj 2017. 13:39

Mamicaaa

Ma znam samo da nisu pravi trudovi jer boli negdje 10tak min bez prestanka i onda poslije sve bude najnormalnije..ugl hvala za clanak 😊

Nisu ni pripremni!Jer desetak min je predugo za trud!Hmm...A da spomenes na sljedecem pregledu?Ak stignes uopce...Ne znam sto bi to bilo!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

23. Svibanj 2017. 13:45

mamika3

Takodjer mislim da mi se tijelo priprema!Sad sam bolje,mala je zivnula,,udara na veliko!Jedino sta me strah ustat se,da opet ne pocne sve😑Prema tome se Kad sam dobila sa sinom trudove,one na 15-10 min razmaka,pravilne,ne sjecam se da me bolio trbuh!Samo me presjecalo u ledjima i donjem dijelu trbuha!Dok nije pravilan razmak pa makar svakih 20 min,to su pripremni!Prema tome se ravnam!

Da tak sam i ja odlučila prema svemu pročitanom i čutom, čak mi je prijateljica kaj je rodila njih 4 rekla da su njoj počeli trudovi noću, bili su na svakih 10-15 minuta i ona je odlučila pričekati doma. Trajalo je par sati i prestalo pred jutro pa je čak zaspala i rodila sineka tek idući dan. Prvorotkinje mogu otići u rodilište kad su trudovi na 5 min razmaka (ako naravno nije pukao vodenjak već prije), a višerotkinje na 10 minuta jer kod njih sve ide brže.

mrva2017
    23. Svibanj 2017. 14:00

Lagertha

Kod mene zatišje, valjda moram opet naSljemoJedino kaj sam se danas probudila u ponoć i morala sam ići jesti. Pojela sam samo jogurt od nekih 15-16 sati zbog gastritisa, ali to nije prvi put da slabo večeram i inače normalno dočekam jutro. I sad sam već ručala prije pol sata jer me užasna glad čopila, a baš sam se veselila da mi se smanjil apetit. Spekla sam si 2 šiš ćevapa, skuhala šparoge i napravila salatu od krastavaca, rajčice i vrhnja. Ofnica je non stop spominjala salatu od krastavaca i vrhnja pa sam jučer u Kauflandu kupila tonu krastavaca. Sad pijem čaj za dojilje

Kad se taj caj moze poceti pit? Ja sam ga kupila i sad cekam... ne znam jel mi jos rano.... 

• Sanjalica23
    23. Svibanj 2017. 14:21

Ofnica

Mislim da se nesto događa, nemrem pamtit tak da idem skinut app, samo mi nesto slabo učitava.
    Da Mamika, ni meni nije nista jasno…zadnjih tjedan dana me prate jer je voda dosta nisko i sad odjednom se povećala za tih 5 jedinica, sa 7 na 12, i to od jucer! A od prošlog ponedjeljka je 8 pa se malo digla na 10, pa bila 9, pa jucer 7. A to sve u razmacima po 2 dana.
    A ovdje ti je guzvetina za poludit. A čekaonica je trula kao iz doba socijalizma…bas bi trebali malo poraditi na njoj kad se tamo ceka i po par sati…potrgani stolci, neki odvaljeni, ma uzas.

Ofnice,meni je nedavno dr na jednom seminaru rekla da plodna voda moze biti trenutno manja ukoliko bebica nije piskila 😀 tako da je moguce da je to i kod tebe ,sretno da sve prodje   najbolje 😊

• Anjaaa
    23. Svibanj 2017. 14:56

Lagertha nisam znala to za trudove, dobro da si rekla. Znaci ovaj puta cemo morat ranije krenut u rodiliste jer mi nije bas blizu (45min voznje). Mene je prvi put zbunjivalo sto su trudovi bili malo na 10, malo na 5 min pa trajali kraće pa duze.. Tako da nismo znali kad tocno krenut, onda nas je svekrva potjerala u bolnicu i dobro da je.. Odmah sam isla u box otvorena 3 prsta.

Pije li koja od vas omega 3 i kad ste pocele? I kad caj od listova maline pocet pit, mogu odmah?

Ofnica
    23. Svibanj 2017. 15:14

Cure od pol 11 me frče, ali od 13:30 bas mjerim, 

Ofnica
    23. Svibanj 2017. 15:15

Ode poruka...do sad evo 8 kontrakcija po 20-40sec trajanja...mislim da cu pričekati jos jednu dvije i onda reci sestrama da me metnu ba ctg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.