Ode poruka…do sad evo 8 kontrakcija po 20-40sec trajanja…mislim da cu pričekati jos jednu dvije i onda reci sestrama da me metnu ba ctg
Bravo Ofnice!!!! Ideeeeeeemoooo! Drš se!
Lagertha Bas si lijep tekstic napisala za ovorenje str Bebe/mame
Pandica i Koskica Ako citate sad mozete razmjenjivati dosadasnje dozivljaje…I cekati neku od nas da vam se pridruzi!Ofnica najvjerojatnije…
Hvala! Moram priznati da je i meni Ofnica prirasla srca i da se osjećam kao da mi frendica rađa
Ajme zene drage, ja jos na odjelu, aplikacija mi mjeri svakih 5-6min, kad počne traje oko 40sec. Bila na ctg-u, veli sestra da se ne očitavaju takvom frekvencijom trudovi, očito su ti slabiji. A ja ne bi rekla da su uopce slabi...ja dosta boli mogu trpiti, a sad osjecam da ce mi crijeva ispasti i dobar dio prednjih organa. Haha! Kakvi ce tek biti? 🙄😳 Veli sestra da ce me do 19h veceras staviti na jos jedan ctg. Očito moj prag tolerancije boli nije bas toliki koliki sam mislila. Da bar Fabijan dođe jos danas tj. nocas! Curke hvala sto mislite na mene!
Drzi se ofnice! I ja kad sam malu radjala isto sam mislila da necu izdrzat, al kad mi je vodenjak pukao nije se bol trudovima tolko povecavala, nego su oni duze trajali i bio manji razmak! Samo hrabro, sve ce to brzo proc! I setaj koliko god mozes!
Ofnice, možeš ti to! Još malo i mališa je u tvojim rukama, i od sad ćeš moći sve ikada napraviti i podnijeti! Sredit ćeš ti tu bol, kao Hulk ;)
Lagertha, super je uvodni post na bebama! Za koji tjedan/mjesec (ovisi kako kojoj) bit će pravi nostalgični za ovim danima :)
Sundi, haha, mislim da imamo slične mame. Mene moja kad pita jesam li nedavno prala zavjese, a uvijek to napravim kad dolazi u Zg jer znam da je kontrol frik po tom pitanju...i kažem joj da jesam, i objektivno su čiste i mirisne...ne, ona se pentra i skida...i ponovno pere. Ne znam u čem je problem, ali ako ona to ne napravi, nije napravljeno. :D
Joj to more, nemojte o tome. Mi ne idemo nigdje ovo ljeto. Toliko o dobrom tajmingu na kraju studenog. :) Budemo hvatali hlad i manje vrućine kao pravi turisti. Neki novi Zagreb, nikad ga nisam doživjela ljeti. :)
Ofnice, a jesu li gledali jel se otvaraš?? Hodaj samo ako možeš da se bolje i prije otvoriš, možeš ti to!!! Sretno! 😘
Draga Ofnice bas mi je drago sto je na kraju krenilo sve prirodnim putem... Od srca ti zelim sto brzi i bezbolniji porod..
Ti to mozes i super ces odraditi i malena bebica je uskoro u tvome narjucu :D
Bas sam sretna sto upravo stize novi bebac ...
hmm nesto ste spominjali da ne moze pratnja sa vama u predradjaonu, nama su u Ri rekli da moze , osim ako jos neka trudnica nije tamo, sa tim da u pravilu idemo odma u box , osim u slucaju guzve , tako da mislim da ce se tesko desiti da nas deset radja , barem ja sama sebe tjesim ...
E jeste cule za marku Trudi , nama je dosla zena iz Zg drzati predavanje o njihovim proizvodima , koji se meni cine super, a i cjenovno su ok sa obzirom kako sam ja mislila... Pelena im je tanka i prozracna, sad ja se nerazumijem bas u pelene ali kolegica mi je rekla da je pampers cista plastika naspram njih, paket od cca 6O kom plus vlazne maramice kosta oko 1O1 kn ...
Znam da ste pisale o tome , ali da vas opet pitam sto ste kupile za njegu pupka, ja na papiru od sestara vidjela octanisept, samo mislim da se dalje to bas i ne koristi ...
Lagertha ako me dobro pamcenje sluzi jesi li ti nesto spominjala da bi isla na stolcic tokom poroda?
Ofnice drz se! Citam zadnjih 15 str i mislim si pa ne bum valjda sad zakasnila a jos jedna bebica stize!! Samo hrabro!
Sortiraj odgovore
Najstariji