Ode poruka...do sad evo 8 kontrakcija po 20-40sec trajanja...mislim da cu pričekati jos jednu dvije i onda reci sestrama da me metnu ba ctg

Mislim da nam je Ofnica krenula po ovome sta san gori procitala :-) juhuhuuuuu

Ako su pravilne dolazi mali Fabijan-mislim da je tako!Bez uvrede ak je krivo!Covjece,ko da mi clan familije ili neka frendica radja....Sretno,Ofnice
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sto se tice odlaska u bolnicu,ici cu kad ce biti na 10-15 minuta....Trece je pa se bojim cekati doma da ne bi to fakat brzo krenulo!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha Bas si lijep tekstic napisala za ovorenje str Bebe/mame
Pandica i Koskica Ako citate sad mozete razmjenjivati dosadasnje dozivljaje...I cekati neku od nas da vam se pridruzi!Ofnica najvjerojatnije...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
JojSundi, blago tebi, uskoro ideš na more. I mi ćemo možda kod muževe mame, ali sve zavisi kako će biti s bebom. Jedna moja prijateljica pametno planira dijete, rekla je da planiraju dijete raditi tek od studenog tako da ima dva duga ljetaa i lakše bu joj s vrtićem i školom.
Haha ima nes u tome. Ali da bebu smo planirali par godina na kraju se primila kad sam vec bila pripremljena na sve opcije :) tak da si je odlicno izabrala mjesec..

Ofnice to je tri put bolje.. vele da je porod puno laksi kad je prirodan..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji