Mislim da nam je Ofnica krenula po ovome sta san gori procitala :-) juhuhuuuuu
Ako su pravilne dolazi mali Fabijan-mislim da je tako!Bez uvrede ak je krivo!Covjece,ko da mi clan familije ili neka frendica radja....Sretno,Ofnice
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sto se tice odlaska u bolnicu,ici cu kad ce biti na 10-15 minuta....Trece je pa se bojim cekati doma da ne bi to fakat brzo krenulo!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha Bas si lijep tekstic napisala za ovorenje str Bebe/mame
Pandica i Koskica Ako citate sad mozete razmjenjivati dosadasnje dozivljaje...I cekati neku od nas da vam se pridruzi!Ofnica najvjerojatnije...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
JojSundi, blago tebi, uskoro ideš na more. I mi ćemo možda kod muževe mame, ali sve zavisi kako će biti s bebom. Jedna moja prijateljica pametno planira dijete, rekla je da planiraju dijete raditi tek od studenog tako da ima dva duga ljetaa i lakše bu joj s vrtićem i školom.
Haha ima nes u tome. Ali da bebu smo planirali par godina na kraju se primila kad sam vec bila pripremljena na sve opcije :) tak da si je odlicno izabrala mjesec..
Ofnice to je tri put bolje.. vele da je porod puno laksi kad je prirodan..
Mrva i Sanjalica, ja sam pocela piti caj za dojilje nedavno, a caj od maline u 36-37 tjednu. Za caj od maline bolje pitati doktora ili u ljekarni, a ovaj caj za dojilje je skroz bezopasan Mislim da je i caj od maline, ali nesto sam citala da moze biti opasan kod ako postoji opasnost od prijevremenog porodjaja. Oba caja su kao dobra za dojilje!
Sortiraj odgovore
Najstariji