Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    23. Svibanj 2017. 20:39

Nije spominjala epiduralnu...Valjda ju je dobila

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Tamara..
    23. Svibanj 2017. 20:50

Znaci Anja nije ti bilo manje gadljivo jer je kao tvoje djete , mene je jedino to tjesilo posto sam i ja gadljiva... Ali ja se necu uspjeti izvuci jer cu po cijele dane u pravilu biti sama ... Znaci octanisept ide :D onda cu i ja kupiti kao i vi .... planiram to sada sto prije obaviti da budem mirna... 
    Inace vidim da je do sutra akcija u plodinama dva pakovanja violeta maramica 13 kn 2x56 kom ... 
    Ja sutra ujutro idem u Opatiju busom na samo otvaranje kozma da ugrabim izdajalicu , jucer su bile jos dvije , tako da se nadam da su ostale jos :D
    Nama za stolcic su rekli da mogu svi dokle god nema opasnosti za mamu i bebu ... bas se razlikuju ta rodilista svuda... a 4 u hrv imaju tu najbolju titulu znam da je Rijeka , Zabok i jos dva u Zg mislim da je Merkur i ne sjecam se vise....
    Ja bi htjela stolcic , ali posto sam ja velika pa me strah kako bih uspjela odrzat ravnotezu itd, ali sam onda za onu opciju kada stol preoblikuju u stolcic... I patrnonazna je bas danas rekla da je po njoj to najbolje da su tako i zene prije radjale ... 
    Ja se nadam da ce mo imati srece da uspijemo na stolcic :D
    Sto se pegli tice meni se ova cini dovoljno mocna http://www.i-mall.hr/dom-vrt-i-kucni-ljubimci/kucanski-aparati/mali-uredaji/glacala/tda503011p-crna-crvena-parno-glacalo-sensixx-x-da50-editionrosso-130104?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_3

Pinkica93
    23. Svibanj 2017. 20:50

Joj bas je uzbudljivo ovo iscekivanje. Nadam se da nam je Ofnica dobro. Slazem se sa curama. Premda je ovo samo forum, al sve ste mi bas prirasle srcu i osjecam se ko da se znamo vec godinama. Sto se tice nekog druzenja, ja sam za. Fakat bi bilo super da se nakon tolikog medjusobnog tipkanja  i upoznamo uzivo.

Tamara..
    23. Svibanj 2017. 20:54

Pogledaj te si malo tu Trudi oni imaju sve kremice, te sampone, kupke itd za bebe , a kao su prirodni... Meni su se svidjeli ja cu makar te kupke koristiti od njih... cak sam mislila probati i na sebi .. za pelene ne znam jer bih htjela naci povoljnije , u svakom slucaju cu pratiti vas, pogotovo kada stignu bebice sigurno ce te imati vise iskustava koje su vam bolje itd...
    Nadam se da ce nam se ofnica uskoro javiti :D
    Joj biti ce cudno kada se preselite na drugi forum, jer smo sada naviknuli da ste svaki dan ovdje ..
    Hmm kada smo kod toga opet je Pinkica nestala, nadam se da je sa njom sve ok

Tamara..
    23. Svibanj 2017. 20:55

E dok sam natipkla evo i nje :D Pinkice kako ti je u domu? 

donna83
    23. Svibanj 2017. 21:02

Druženje 30.5.:
    Sundi
    Donna83
    Summerchild
    Mrva2017
    Pinkica93

donna83
    23. Svibanj 2017. 21:04

Sto se pelena tiče, Pampersice nikad nisam voljela, uvijek smo kupovali babylove u dmu i sad se ne sjećam točno, ali kad Skupiš određeni broj bodova, zamijeniš ih za popust na pelene. Al znam da sam uglavnom svaki cca treći put imala dosta bodova za taj popust, a kupovala sam većinom samo pelene i neke sitnice, hoću reci, nikakve ogromne iznose...

Matie89
    23. Svibanj 2017. 21:13

Sretno Ofnice!!!  Nadam se da ce ici prirodno I onako kako ti zelis! 
    Ovo je sve tako uzbudljivo :)  mm mi govori sta stalno gledam na mobitel, ne razumije da vas par ima termin ovih dana i da moram pratiti sve :D

• Bambi34
    23. Svibanj 2017. 21:14

Ofnice?!??! Amooo da bude sta brze :-) kad dobijes u ruke strucu sve ces zaboravit :-)
    Parna postaja ilitiga pegla..imam philipsovu uglavnom sto vise bara to je bolja jel...a o tome i ovisi cijena. Ja sam se preporodila otkad je imam stvarno ustedim na vremenu a i moj mali mozak ne razmislja jer je nebitno jel cipkana il pamucna majica pegla sama misli za mene ahahhahahha

Tamara..
    23. Svibanj 2017. 21:19

bambi dali ti onda iams onu od philipsa azuro sto sama namjesta temperaturu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.