Ofnice cestitam ti!!!Drzi svoje malo cudo i uzivaj!Nisi rezana, niti ne znas koliko j to savrseno!izic ces iz rodilista kao da nisi ni rodila😊Prepredivno!Daj Boze da nam svima bude takav scenarij😊😊😊
Ofnice ceeeeeestitaaaam💚Fabijan dobrodosao!!Uzivajte,mazite se i pazite😘
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ofnica.
Bravo ti! Svaka cast! Uzvaj i mirisi i cuvaj svoju strucu. Puuuno puseka.
Bas sam se rascmoljila...
Čestitke draga Ofnice, bila si stvarno odlična... Ljubi malog Fabijana i uživajte! 
Čestitke Ofnica za Fabijanu :-)
Cure moje ja jučer plakala ko budala. Nalaz OGGT: 0 min 4.9, 60 min 10.2, 120 min 8.7, višak plodne vode od šečera itd. Sad me šalju na Vuk vrhovec i na tonu pretraga... Znam da je to jako malo povišen, mene najviše opralo to kaj smo doktor i ja zaključilo da mi je to samo od stresa i premora...tj. kaj sam si sama kriva. Jako se dobro hranim..al se ubijam: posao u sloveniji- hrpa prekovremenih, gužve na granici, preuređenje stana... Htjela sam izdržat do kraja 6 mjeseca da mi daju novi ugovor...al nakon jučer, danas pišem šefu dal mogu iskoristit stari godišnji prije komplikacija ako ne gin mi otvara bolovanje...ako mi zbog toga i ne produže ugovor nema veze, ušteđevine imam, nać ću manje stresan posao nakon porodiljnog. Večina vas je već pri kraju al ako ima neka nova cura koja se ubija kao ja želim reć da to ne radi...ništa nije vrijedno zdravlja. Meni su govorili, ja nisam slušala...uvijek sam mogla više pa mislila da tako mogu i trudnoći :-(
Ofnice, bravo!! Čestitam! 😘 Sve si mislim, pa sigurno nešto nije bilo u redu s ctg-om kad ti nije očitavao trudove...a i ti si vidim povraćala, tak sam i ja na prvom porodu, i inače sam takva, kad imam bilo kakve grčeve u trbuhu, tjera me na povraćanje...
Mici_0555 nemoj se sad još opet brinuti. Nije to ništa tako strašno, mnoge su morale na Vuk Vrhovec i sve je do kraja bilo ok. Važno da si sad osvijestila da ipak moraš usporiti, oprosti sebi i od danas već budi onakva kakva trebaš biti - smirena i flegma i misli puno na sebe i svoju bebicu. Ovo ti je samo znak, upozorenje da staneš na loptu, a ne neka dijagnoza ili kazna, tako to gledaj. Bit će sve ok sad, sigurna sam 😉😘
Čestitke Ofnica za Fabijanu :-)
Cure moje ja jučer plakala ko budala. Nalaz OGGT: 0 min 4.9, 60 min 10.2, 120 min 8.7, višak plodne vode od šečera itd. Sad me šalju na Vuk vrhovec i na tonu pretraga… Znam da je to jako malo povišen, mene najviše opralo to kaj smo doktor i ja zaključilo da mi je to samo od stresa i premora…tj. kaj sam si sama kriva. Jako se dobro hranim..al se ubijam: posao u sloveniji- hrpa prekovremenih, gužve na granici, preuređenje stana… Htjela sam izdržat do kraja 6 mjeseca da mi daju novi ugovor…al nakon jučer, danas pišem šefu dal mogu iskoristit stari godišnji prije komplikacija ako ne gin mi otvara bolovanje…ako mi zbog toga i ne produže ugovor nema veze, ušteđevine imam, nać ću manje stresan posao nakon porodiljnog. Večina vas je već pri kraju al ako ima neka nova cura koja se ubija kao ja želim reć da to ne radi…ništa nije vrijedno zdravlja. Meni su govorili, ja nisam slušala…uvijek sam mogla više pa mislila da tako mogu i trudnoći :-(
A mici nemoj se osjecat krivo. Doktori zakljuce da je od stresa kad nesto ne razumiju. Druga stvar je ja sam imala nepravilan ogtt sa 12 godina a tad nisam bila debela niti sam jela gluposti. Imam policisticne jajnike i poremecaj nadbubrezne zlijezde.. i sad ti svi mogu reci to ti je od stresa i jesu ugl. Sto i nije logicno za djete iz normalne familije.
Dok nisam dosla kod dr. Kastelana koji je rekao da neko ima kvrgav nos a netko poremecaj nadbubrezne. Losa sreca. Nakon terapije sam pocela raditi na pustanju u pogon velikih tvornica. Mislim da nema stresnijeg posla od toga za inzinjere. Od smjena po 20 sati po par tjedana za redom do rokova itd. Nakon toga mi je ogtt bio ok, kao i adrenalin koji je prije bio kao da imam srcani udar. I uz sve to sam ostala trudna i sve ok s bebom. Nisam imala spontanih ali trebalo mi je cca 3 mjeseca da ostanem trudna (ne racunam micanje s terapija itd.)Sad cekam nalaz ogtt-a. A i ak ne bude dobar kaj sad beba je tu. Moze samo biti malo veca od secera i ici na carski. To tvoje je jako malo odstupanje. Gestacijski se inace dijagnosticira u 75% trudnica. Sve sto je secer na tasce veci od 5 se tako gleda. Prije 10 godina secer je u trudnoci bio normalan do 6.5 pa od tud dolazi puno panike...
Hvala ti Sundi...smirila si me. Ja jučer od saznanja da sam pod stresom plakala, krivila se i dovela u još veći stres LOL Čekam da mi šef odgovori..bit će mi odmah lakše kad znam da me više bar oni neće moć tlačit.
Meni do sad uvijek bio dobar šećer. Šogorica mi teški dijabetičar pa znam šta to znači pa sam se ekstra prepala na prvu. Al istina je da ludujem baš zadnjih mj dana više od kad mi se podigao... Budala se svađam s svekrvom, šeficom, spavam po 6 sati, dižem se u 4 pa radim privat uređenje stana i onda jurim na svoj posao pa opet u stan... Budala si zadala sve obnovit, rušim i zidove, instalacije, kupaonu kuhinju sve od nule...to mi struka pa me veseli al očito umara. Sad laganini. Čekam odgovor od šefa, a nakon toga nazad u krevet, pa ću vježbat onu jogu koju ne volim, kuhat i tako dan pauze. Zvuk na mobu isključen. Čuvajte se!
Wow Ofnice, tvoj porod zvuci predivno! Cestitam ti, uzivaj u svom sineku!! Velika pusa za oboje!
Sortiraj odgovore
Najstariji