Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    23. Svibanj 2017. 21:22

Za pelene svi hvale od tete violete i te iz mullera i trudi u ljekarnama. Iz dm-a su kao ok ali smrde?!

donna83
    23. Svibanj 2017. 21:27

Meni je smrdio Pampers, onaj njihov gel u pelenama! A babylove nikad 

• Bambi34
    23. Svibanj 2017. 21:42

Prije x godina Babylove nije smrdio ahahhahaha kakav je sad ne znam jos ;-) vidit cemo sve u hodu ahahhahahaha
    Tamara moja je ova http://www.philips.hr/c-p/GC9620_20/perfectcare-elite-glacalo-s-generatorom-pare
    Kupljena u technomarketu na crnom petku kad je bila 50%na snizenju...buduci da imamo apartman gdje je najduzi ostanak 4dana, ovi od 7dana se potrefe mozda 2-3ture u cijeloj sezoni trebala mi je neka malo bolja pegla.

Tamara..
    23. Svibanj 2017. 21:52

U  pa ta postaja je zmajica prava... ja sam gledala philipsova glacala koja imaju taj sistem da ne podesavamo mi temperaturu i to mi se bas svidja... postaje su mi preskupe, a i mislim da meni nije nuzna :D Znaci to super funkcionira to biranje temperature

• summerchild
    23. Svibanj 2017. 21:58

donna83

Meni je smrdio Pampers, onaj njihov gel u pelenama! A babylove nikad

A ne znam, tak sam cula kao da smrde po plastici sad. Bumo isprobavali dok ne nadjemo ;)

• Bambi34
    23. Svibanj 2017. 22:02

Tamara ja stavim od male pamucnu i moju majicu sa cipkom na konjic i peglam :-) ne znam kako bi sad se presaltala na staru..ulijenila me ahhahaha

donna83
    23. Svibanj 2017. 22:02
    Evo ova iz Kauflanda, meni sad to djeluje prejeftino, jel to šta valja..?
    Evo ova iz Kauflanda, meni sad to djeluje prejeftino, jel to šta valja..?

Sundi
    23. Svibanj 2017. 22:05

Donna83 ne znamto ej fakat super cijena. Ja nekako mislim da je vjerujatno nema na lageru. ;)

NevaNevičica
    23. Svibanj 2017. 22:27

Ofnice sretno, nadam se kako je bebica već s tobom 
    Što se tiče pelena, oko mene svatko ima svog favorita, tako da nisam pametna. Mislim da ću krenuti sa Pampers new born, a onda dalje probavati dok ne vidim što će nam najviše odgovarati. 

Me+mybaby
    23. Svibanj 2017. 23:16

Ja sam od razlicitih ljudi cula razlicite stvari o pelenama pa tako mislim da i svakom djetetu, a i mamama odgovara nesto drugo. Ja sam za pocetak uzela najmanje pakiranje pampers premiuma (mislim 22 kom) i od kume sam dobila 8 kom violete. Pa cemo krenuti s tim pa vidjeti za dalje.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.