Ja cu sad malo kukati....S muzem bas i ne pricam od jutra...Probudio me pritisak u ledjima u 6 ujutro....Isla sam po malog,jedva hodala,boljelo me s desne strane trbuha,osjecaj ko da slezena boli!Sad lezim jer me pak boli samo donji dio trbuha-ko grceviNije neizdrzivo!!U ledjima me nista ne boli!Jos se osjwcam skroz jadno,ono,na rubu suza....Muka mi je vise od danasnjeg dana!Boli me nesto odkad sam oci otvorila!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mislim da se nesto događa, nemrem pamtit tak da idem skinut app, samo mi nesto slabo učitava.
Da Mamika, ni meni nije nista jasno…zadnjih tjedan dana me prate jer je voda dosta nisko i sad odjednom se povećala za tih 5 jedinica, sa 7 na 12, i to od jucer! A od prošlog ponedjeljka je 8 pa se malo digla na 10, pa bila 9, pa jucer 7. A to sve u razmacima po 2 dana.
A ovdje ti je guzvetina za poludit. A čekaonica je trula kao iz doba socijalizma…bas bi trebali malo poraditi na njoj kad se tamo ceka i po par sati…potrgani stolci, neki odvaljeni, ma uzas.
Je,je....U pravu si sto se tice izgleda!Trebali bi malo renovirati!Receno je da ce odjel prosiriti jer im dolaxi jako puno trudnica koje zele kod njih rodit!Pp meni treba vise stolova za radjanje!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sundi ova je neka mrcinska, profi, najbolja tefalova trenutno, na akciji koliko vidim. 7,2 bara, 2400W, udar pate 500g/min. I u nju ide obična voda, ne destilirana, jer ima spremnik za kamenac koji se cisti.https://www.elipso.hr/prilika/tefal-gv9070-akcija-prosinac/
Ja imam takvu malo slabiju, koja je prije 1,5god bila najnovija, i turbo sam zadovoljna. Naravno, isplati ti se imati parnu postaju ako bas ful peglaš. Inace, ima i jako dobrih običnih pegla, gledaj snagu oko 2400W na takvima.
A i ova ponuda mi se cini dobra, isto je na akciji, gratis daska za peglanje. Vidim da je 6,5bara, 2200W i 300g/min udar pare. Pročitaj si recenzije na netu, ne znam kakva je.https://www.elipso.hr/mali-kucanski/parne-postaje/TEFAL-GV6840E0-TI1200/
Ofnica hvala puno na linkovima. Ti jos mislis na mene. Mislim da cu ic na ovu jeftinu.. Stvarno sam razmazeno deriste.. imam 28 godina i peglam samo kad sam na terenima.. do sad mi je mama peglala u zamjenu za ciscenje kupaone i prozora. XD. I mami je bila dobra i ona za 200 kn. Ali je mama na moru i dala mi je uputstva o peglanju iznutra pranju s octom. A ak i mala dobi ekcem reci ce da je to jer nisam dvaput ispirala ili opeglala dovoljno ili nekaj.. lol
Gala28 ja idem na more 10.06 ako su mi nalazi ok.. pa onda si mislim sve to sredit prije.. a i inace sam strebonja i malo frik kontrol.. tak da nis se ti ne brini imas vremena.. to ti niko ne radi do prije mjesec dana pred porod. A i znajuci moju mamu kad oden na more vjerojatno bu to sve jos jednom oprala ili speglala za svaki slucaj jer mi bas i ne vjeruje..
Mamika mislim da i tebi kreće…
Ne znam...Samo znam da sam sva nikakva!Idem skinut aplikaciju,bas me zanima...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kod mene zatišje, valjda moram opet na Sljemo Jedino kaj sam se danas probudila u ponoć i morala sam ići jesti. Pojela sam samo jogurt od nekih 15-16 sati zbog gastritisa, ali to nije prvi put da slabo večeram i inače normalno dočekam jutro. I sad sam već ručala prije pol sata jer me užasna glad čopila, a baš sam se veselila da mi se smanjil apetit. Spekla sam si 2 šiš ćevapa, skuhala šparoge i napravila salatu od krastavaca, rajčice i vrhnja. Ofnica je non stop spominjala salatu od krastavaca i vrhnja pa sam jučer u Kauflandu kupila tonu krastavaca. Sad pijem čaj za dojilje
Joj Sundi, blago tebi, uskoro ideš na more. I mi ćemo možda kod muževe mame, ali sve zavisi kako će biti s bebom. Jedna moja prijateljica pametno planira dijete, rekla je da planiraju dijete raditi tek od studenog tako da ima dva duga ljeta a i lakše bu joj s vrtićem i školom.
Ja cu sad malo kukati….S muzem bas i ne pricam od jutra…Probudio me pritisak u ledjima u 6 ujutro….Isla sam po malog,jedva hodala,boljelo me s desne strane trbuha,osjecaj ko da slezena boli!Sad lezim jer me pak boli samo donji dio trbuha-ko grceviNije neizdrzivo!!U ledjima me nista ne boli!Jos se osjwcam skroz jadno,ono,na rubu suza….Muka mi je vise od danasnjeg dana!Boli me nesto odkad sam oci otvorila!
Mene je prije par dana uhvatila takva bol u lijevoj strani. Danas opet,bas sam tad bila u setnji pa me tak poceo cijeli trbuh bolit. Dosla sam doma i lezala pa je proslo. Hmm jesu to lazni trudovi?
Mislim da se nesto događa, nemrem pamtit tak da idem skinut app, samo mi nesto slabo učitava.
Da Mamika, ni meni nije nista jasno…zadnjih tjedan dana me prate jer je voda dosta nisko i sad odjednom se povećala za tih 5 jedinica, sa 7 na 12, i to od jucer! A od prošlog ponedjeljka je 8 pa se malo digla na 10, pa bila 9, pa jucer 7. A to sve u razmacima po 2 dana.
A ovdje ti je guzvetina za poludit. A čekaonica je trula kao iz doba socijalizma…bas bi trebali malo poraditi na njoj kad se tamo ceka i po par sati…potrgani stolci, neki odvaljeni, ma uzas.
Navodno bi se taj citav dio trebao preselit u novi dio bolnice koji su poceli radit prije koji tjedan..ta citava bolnica treba makeover.
Ja cu sad malo kukati….S muzem bas i ne pricam od jutra…Probudio me pritisak u ledjima u 6 ujutro….Isla sam po malog,jedva hodala,boljelo me s desne strane trbuha,osjecaj ko da slezena boli!Sad lezim jer me pak boli samo donji dio trbuha-ko grceviNije neizdrzivo!!U ledjima me nista ne boli!Jos se osjwcam skroz jadno,ono,na rubu suza….Muka mi je vise od danasnjeg dana!Boli me nesto odkad sam oci otvorila!
Mene je prije par dana uhvatila takva bol u lijevoj strani. Danas opet,bas sam tad bila u setnji pa me tak poceo cijeli trbuh bolit. Dosla sam doma i lezala pa je proslo. Hmm jesu to lazni trudovi?
Vjerojatno, pravi trudovi ne prolaze ni kad hodaš, legneš, promijeniš položaj... Ustvari su to pripremni trudovi (ne postoje lažni - tako su rekli u Vinogradskoj)... to je samo pučki naziv za te pripremne trudove. Ja sam pročitala hrpu članaka jer me zanimalo kako ih razlikovati i uglavnom, na početku se nemoraju ni razlikovati u toj nekoj boli no: pravi trudovi dolaze u pravilnim razmacima, pojačavaju se s vremenom (iako ne mora značiti da će svaki trud biti sve jači i jači).
Da ne pričam bedastoće, evo našla sam jedan od boljih članaka koje sam pročitala: http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/trudnoca/prepoznati-trudove-definitivno-znace-pocetak-poroda/
Sortiraj odgovore
Najstariji