Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    23. Svibanj 2017. 12:13

Lagerha i cure kak se zove ona aplikacija za trudove? 

Maja 3
    23. Svibanj 2017. 12:25

Ja imam ovaj, zadnja ikona dolje desno.

Ofnica
    23. Svibanj 2017. 12:26

Sundi ova je neka mrcinska, profi, najbolja tefalova trenutno, na akciji koliko vidim. 7,2 bara, 2400W, udar pate 500g/min. I u nju ide obična voda, ne destilirana, jer ima spremnik za kamenac koji se cisti. https://www.elipso.hr/prilika/tefal-gv9070-akcija-prosinac/
    Ja imam takvu malo slabiju, koja je prije 1,5god bila najnovija, i turbo sam zadovoljna. Naravno, isplati ti se imati parnu postaju ako bas ful peglaš. Inace, ima i jako dobrih običnih pegla, gledaj snagu oko 2400W na takvima.
    A i ova ponuda mi se cini dobra, isto je na akciji, gratis daska za peglanje. Vidim da je 6,5bara, 2200W i 300g/min udar pare. Pročitaj si recenzije na netu, ne znam kakva je. https://www.elipso.hr/mali-kucanski/parne-postaje/TEFAL-GV6840E0-TI1200/

Ofnica
    23. Svibanj 2017. 12:27

Fala Maslačak! 

LlamaFace
    23. Svibanj 2017. 12:39

Ofnice,sretno! 😉 nisam citala par dana,jedva sam sve pohvatala

• gala_28
    23. Svibanj 2017. 12:43

Sundi

gala_28

Ofnice sretnooo! :) Primili su te, to je sad to, u dobrim si rukama, još samo malo i mazite se! :) :) :)
    Javljaj novosti!
    Cure, mi smo u seobi ovaj vikend i početak idućeg tjedna. Furamo ogromne komade namještaja i prijevoz nam je upao u ponedjeljak i utorak :-/ tako da nisam sigurna da ću moći u utorak ujutro. Točne detalje ću znati u ponedjeljak kad vidim koliko smo toga obaviti, a koliko nam ostaje. U najgorem slučaju pridružim se vam se pri sljedećoj prilici svakako. :) Nadam se da će ih biti!
    Sundi, ti i ja se lako dogovorimo i ulovimo oko Maksimira onda, samo da mi prođe ova zbrka, moći ću čak krajem idućeg tjedna. ;) Ne selim daleko, tako da mi paše, taman će nam biti točno na pola puta hihi :)

Dogovoreno.
    Btw ja sam uvjek do sad sve hormone i sve vezano za endokrinu vadila na rebru. I razmazili me oni salju nalaze mailom. Jel mi moue netko opet reci koju ste parnu postaju od tefala preporucile… budet je do 2000 kn ali bilo bi ni draze ostat ispod 1500. Perem 3 masinu robice od bebe i najradije bi kapitulirala i zvala neku tetu da mi to spegla..

Evo opet mi radiš paniku :D 
    Fakat sam ležerna :D Finoo si ja mislim to pranje i peglanje obaviti oko 1.7. 
    Doduše, ovo malo što ćemo naslijediti ni nećemo preuzeti dok se konačno ne skućimo, tako da ni ne mogu prije. Moja roba je trenutno u onim crnim vrećama za smeće jer su prošla vremena kad su dućani imali one kutije u skladištu pa bi dali ako se lijepo pita. 
    Jel imate vi neke trikove da robica ostane lijepo svježa i mirišljava po nekoliko tjedana? S obzirom da klasičan omekšivač ne bi baš došao u obzir. 

23. Svibanj 2017. 12:44

Ofnice, ovu koju ja imam se zove Full term 🙂

mamika3
    23. Svibanj 2017. 12:49

Hej,Ofnice,ti si na cekanju,a?A gore imaju samo tri boxa,nije ni cudo da je guzva!Nije mi jasno to s plodnom vodom,ali nisam doktor tak da necu pametovat!A znas sta,bolje da si gore,da te prate...Drzim ti fige,mozda krene prirodno!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    23. Svibanj 2017. 12:54

Mislim da se nesto događa, nemrem pamtit tak da idem skinut app, samo mi nesto slabo učitava. 
    Da Mamika, ni meni nije nista jasno...zadnjih tjedan dana me prate jer je voda dosta nisko i sad odjednom se povećala za tih 5 jedinica, sa 7 na 12, i to od jucer! A od prošlog ponedjeljka je 8 pa se malo digla na 10, pa bila 9, pa jucer 7. A to sve u razmacima po 2 dana.
    A ovdje ti je guzvetina za poludit. A čekaonica je trula kao iz doba socijalizma...bas bi trebali malo poraditi na njoj kad se tamo ceka i po par sati...potrgani stolci, neki odvaljeni, ma uzas.

Ofnica
    23. Svibanj 2017. 12:55

Fala Lagertha!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.