Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    23. Svibanj 2017. 07:35

Cure, cekam sad jos u cekaoni. Kad ulazi pratnja? Seka je sa mnom. Prvo su rekli da ide ctg, onda valjda predradaona. Jel moze sestra biti cijelo vrijeme sa mnom u predradaoni ili tek u rađaoni?

donna83
    23. Svibanj 2017. 07:50

Uh, mislim da pratnja ulazi tek kad ulaziš u box...tako je bar u Petrovoj...zahaklaj nekog i pitaj!

mamika3
    23. Svibanj 2017. 08:00

Pratnje je tek u boxu!U predradjaoni si sama!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

23. Svibanj 2017. 08:03

Sretno ofnicee :)) svi smo u iscekivanju :D :D 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

donna83
    23. Svibanj 2017. 08:17

Predrađaona može trajati dugo! Pregled, gel, klistir, šetnja u trudovima...nadam se da imaš mob i punjač, a seku pošalji na kavu negdje u blizinu pa joj javi kad da dodje. 

Maja 3
    23. Svibanj 2017. 08:24

Sretno ofnice!
    Neka prodje sve u redu,i da sto prije ugledas svoju bebu!

Sundi
    23. Svibanj 2017. 08:27

Ofnica sretno i zelim ti da cim prije dobijes svoj mirisni smotuljak. Puuuno pusa i drzi se. 

• Bambi34
    23. Svibanj 2017. 08:36

Ofnice sretnoooo :-)

Sundi
    23. Svibanj 2017. 08:56

Ja cekam ovih sat vremena izmedu vadenja na ogtt-u. I imam osjecaj da cu zaspati. Da nisam ostavila auto na kvatricu mislim da bi tak sad pajkila.. meni je ova glukoza bas fina.  Vjerojatno zato kaj nisam jela nis od jucer od 8.. 

23. Svibanj 2017. 09:00

oOfnica

Cure, cekam sad jos u cekaoni. Kad ulazi pratnja? Seka je sa mnom. Prvo su rekli da ide ctg, onda valjda predradaona. Jel moze sestra biti cijelo vrijeme sa mnom u predradaoni ili tek u rađaoni?

Ako ti bude dosadno, mi smo tu  Sretno! Nadam se da ce ipak moci biti i u predradjaoni s tobom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.