Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    22. Svibanj 2017. 19:09

Donna, jesmo, terminuse 
    Kaj si ono rekla, di ces rodit?
    Voljela bi se ja dogegati ali ne mogu obecati. Ako cu bit ok rado cu svratiti 

22. Svibanj 2017. 19:13

https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/vlada-povecala-rodiljne-naknade-sto-vas-ocekuje-8458

mrva2017
    22. Svibanj 2017. 19:26

ValentinaA

https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/vlada-povecala-rodiljne-naknade-sto-vas-ocekuje-8458

To se jos mora na Saboru izglasat da bi stupilo na snagu...

22. Svibanj 2017. 19:27

Piše od 1.7. Bi to trebalo počet vrijedit 

• blu5

Eloa, drz se, nadamo se najboljem!Ofnice, ajmeeeee!Sutra je to to!Inducirani porod se ne razikuje pretjerano od poroda koji zapocne trudovima, makar u mom slucaju.Ja sam imala i jednu i drugu situaciju.Isto sam bila 2 cm otvorena i u oba slucaja dobila drip...tako da, razlike nije bilo nikakve.

• Sanja...

Nikako da stignem sve procitati. Puno ste se raspisale danas. Ofnice sretno sutra. Eloa drzi se, bit ce to sve dobro. Ja  sam za druzenje ali ne mogu 100% sad znat jer ovisi kako se osjecam koji dan a postoji naznake da cu vjerojatno rodit prije termina. Sad cu vidjet sto ce reci u cetvrtak na kontroli. 

Ofnica
    22. Svibanj 2017. 19:32

Hvala cure! Ma ja sam ok, sad sam oprala 3 mašine vesa i pospremila po stanu, popeglala sta je trebalo i sad šetnja sa sekom. Muz jr šokiran, rekao je da nece sutra upaliti auto nego samo uber da se ne spuca negdje. Odgodio je sve današnje obveze kako bi se psihički pripremio. Tak mi je bioslatki kad je danas shvatio da ce sutra postati tata, bubić moj! 

• blu5
    22. Svibanj 2017. 19:35

Matie89, prekrasan trbuscic😊

Me+mybaby
    22. Svibanj 2017. 20:13

Cure ja sam za druzenje, ali potvrdim jos u petak nakon pregleda jer svaki put imam neki strah da ce me ostaviti zbog onih proteina makar za sad tlak jos drzim pod kontrolom.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Mamicaaa
    22. Svibanj 2017. 21:06

Eloa drzi se i nadam se da ce sve biti u najboljem redu!!
    Ofnicee sretno, napokon ces stra svog bebaca drzati u narucju! 🤗 eto dragi bar ima vremena psihicki se pripremit haha..
    jao da mi je znat kakav je osjecaj muskima i sta im je u glavi kad je vrijeme poroda 🤣 
    Mamika3 samo se tjesi da mozes odahnuti haha mozda budes prije mene 😆😆 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.