Cure super ideja za druzenje i kavicu, steta sto sam jakooo dalekooo
Dr mi je rekao da sutra u 7 dosem u rađaonu. Znam tko ce biti, ovaj moj Dr. kojem stalno i idem, on je obiteljski prijatelj pa sam kod njega od kad idem u trudničku ambulantu. Rekao je da ce me tamo namazati gelom. Kasnije onda klistir valjda. Za epi imam krvnu sliku, moram ju samo podignuti prije 7. Da Mamika, naravno da cu ju traziti! I dalje sam samo 2cm otvorena.
Javim proceduru kak sve bude išlo…
Sad uskoro idem u setnju, moram biti aktivna, i idem delat čučnjeve.
Kad sam bila u bolnici cura koja je bila narucena na inducirani je na kraju dobila noc prije trudove - mozda i ti izbjegnes tako gel ;)
Ja sam isto bila narucena pa sam dosla i bila otvorena 4 cm-bez trudova!😲
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hvala cure! Ma ja sam ok, sad sam oprala 3 mašine vesa i pospremila po stanu, popeglala sta je trebalo i sad šetnja sa sekom. Muz jr šokiran, rekao je da nece sutra upaliti auto nego samo uber da se ne spuca negdje. Odgodio je sve današnje obveze kako bi se psihički pripremio. Tak mi je bioslatki kad je danas shvatio da ce sutra postati tata, bubić moj!
Aha....On se treba psihicki pripremit? 😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
OhSoBoho, ja sam u Petrovoj!
Ok cure koje niste sigurne za kavu, kad budete bar približno znale, javite da sastavimo listu ☺️
OhSoBoho, ja sam u Petrovoj!
Ok cure koje niste sigurne za kavu, kad budete bar približno znale, javite da sastavimo listu ☺️
Ja sam za druzenje.
Zene laku noc i javim se vjerojatno sutra navecer ili kad vec uspijem i smognem snage...drzite palčeve!
Sretno,Ofnice!Zelim ti brz porod i da se ne namucis te da sve prodje u najboljem redu!😚
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji