Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    22. Svibanj 2017. 16:52

Da da, imam manjak, odnosno varira od prošlog ponedjeljka i sad se opet počela smanjivati pa doktor ne želi riskirati. Afi index je 7/8, donja granica urednog je 8. Ali ja sam danas 39+4 po uzv tako da je to porod u terminu.
    Anja, da, tata je jos u bolnici, eto dobit ce sutra poticaj za ozdravljenje. 

Ofnica
    22. Svibanj 2017. 16:53

Eloa Sveti Duh

• Anjaaa
    22. Svibanj 2017. 17:03

Bit ce mu to itekakav poticaj! drzim fige da sve prođe ok! Javi se cim budes mogla

Eloa
    22. Svibanj 2017. 17:08

Ofnice,i ja idem na inducirani za par tjedana tamo.reci mi, mozes birati doktora ili? Budes mi se javila kad sve zavrsi da mi kazes kako prakticiraju taj inducirani?

mamika3
    22. Svibanj 2017. 17:09

Ofnica

Cure sutra je dan D za mene! Napokon cu vidjeti svog bebaca! Idem na inducirani u 7 ujutro zbog plodne vode. Jedva cekam! Mislim ne veselim se gelu i dripu, nego da sam jedva dočekala ovaj dan!

Ajme,ne vjerujem....Ti ces sutra rodit!!!!Znas kaj je dobro s induciranim?Stici ces trazit epidiralnu pa ce ti biti puuuuuuno lakse!Trazi ju odmah ujutro na pregledu!I sta sad?Moram ja jer sam sljedeca na listi,jel?Ha ha...Sala!!!Jedva cekam da nam se javis ujutro,odnosno ,sutra!!!!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

22. Svibanj 2017. 17:13

Drs se Eloa, ne mogu zamisliti kako ti je 
    A i ti Ofnice, ajd bar ces izbjeci iscekivanje! Sretno!

Me+mybaby
    22. Svibanj 2017. 17:26

Ajme al ste se raspisale... Vecinu sam zaboravila sto sam htjela napisati. Ofnice sretno sutra. Mislimo na tebe. 
    Eloa kao sto su cure vec napisale hvala Bogu pa se otkrilo sve ovako rano i samim time vjerujem da ce sve proci super. Imamo super lijecnike i sve ce dobro zavrsiti.
    Slika u trudnoci s muzem nemam uopce. Ali sve slike koje i imamo su sa nase svadbe, ajde nasla bi se jos koja, ali svega par. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• summerchild
    22. Svibanj 2017. 17:44

mrva2017

cure, neke sam nadopisala.. kojih nema, javite danas da vas odmah ubacim… teško mi je ići unazad 200 str i čitat koja je kad…

Ja sam 05.08. :)

mamika3
    22. Svibanj 2017. 17:46

Joj,mogu odahnut!Mamicaaa je sljedeca!Zaboravila sam-31.5a😆

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• summerchild
    22. Svibanj 2017. 17:55

Sad sam tek sve procitala..uglavnom za tablicu 05.08., cekam decka i tad cu imat 32 godine (u 6 mj mi je rockas).

Ofnica: eto kucnuo je cas - sretno sutra i javi kak je proslo. 

Vezano uz sliku - hm..mislim da ni mi nemamo zajednicku sliku odkad sam trudna, al uskoro idemo na svadbu i na more, pa cemo valjda napravit neku ;)

Sto se tice kave, ja sam u dubravi i mogli bi se druzit :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.