Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    22. Svibanj 2017. 18:06

Dr mi je rekao da sutra u 7 dosem u rađaonu. Znam tko ce biti, ovaj moj Dr. kojem stalno i idem, on je obiteljski prijatelj pa sam kod njega od kad idem u trudničku ambulantu. Rekao je da ce me tamo namazati gelom. Kasnije onda klistir valjda. Za epi imam krvnu sliku, moram ju samo podignuti prije 7. Da Mamika, naravno da cu ju traziti! I dalje sam samo 2cm otvorena.
    Javim proceduru kak sve bude išlo...
    Sad uskoro idem u setnju, moram biti aktivna, i idem delat čučnjeve.

donna83
    22. Svibanj 2017. 18:08

Ofnice, wow, kak je to znati da ideš rodit? Sigurno si ludo uzbuđena! Onak, trebala bi se ful naspavat noćas, a ko zna hoćeš li moći od uzbuđenja..! 😁

Sundi
    22. Svibanj 2017. 18:08

Eola drzi se. A ofnica samo hrabro. I probaj se fino odmorit i naspavat danas. 
    Sto se tice druzenja meni glavni kolodvor je super u 9. Pa ak se dogovorite ja sam za.. 

donna83
    22. Svibanj 2017. 18:10

Super, zasad potvrdile druženje:
    Sundi
    Donna83

• summerchild
    22. Svibanj 2017. 18:11

Ofnica

Dr mi je rekao da sutra u 7 dosem u rađaonu. Znam tko ce biti, ovaj moj Dr. kojem stalno i idem, on je obiteljski prijatelj pa sam kod njega od kad idem u trudničku ambulantu. Rekao je da ce me tamo namazati gelom. Kasnije onda klistir valjda. Za epi imam krvnu sliku, moram ju samo podignuti prije 7. Da Mamika, naravno da cu ju traziti! I dalje sam samo 2cm otvorena.
    Javim proceduru kak sve bude išlo…
    Sad uskoro idem u setnju, moram biti aktivna, i idem delat čučnjeve.

Kad sam bila u bolnici cura koja je bila narucena na inducirani je na kraju dobila noc prije trudove - mozda i ti izbjegnes tako gel ;)

• summerchild
    22. Svibanj 2017. 18:12

donna83

Super, zasad potvrdile druženje:
    Sundi
    Donna83

Pisite i mene ;)

donna83
    22. Svibanj 2017. 18:15

Druženje 30.5.:
    Sundi
    Donna83
    Summerchild

OhSoBoho
    22. Svibanj 2017. 18:47

Eloa, ne mogu ni zamisliti kako vam je, drzite se I zelim vam sve najbolje! 
    Ofnice, sretno sutra, s uzbudjenjem cekamo sljedecu bebicu :) Frendica je pred par mjeseci isto zbog manjka plodne vode zadrzana u bolnici, rekli.joj da sutra ima indukciju a ona u.noci dobila trudove I rodila bez indukcije :) Ko zna, mozda se I tebi potrefi ;)
    Mi cekamo pregled u petak da vidimo koliki je nas Jan, jedva cekamo! 
    Sve ostalo je, Bogu hvala, super! Nisam bas nesto turbo.pokretna kao sto bi htjela biti jer me muci nizak tlak pa zato nisam bas sigurna da cu vam se pridruziti na kavici, ali svakako bi bilo fora vidjeti vas sve I uzivo! 
    Pozz svima!

donna83
    22. Svibanj 2017. 18:49

OhSoBoho, mi smo terminuše, zar ne? Imam i ja nizak tlak, iako me ne ruši baš, ali u zadnje vrijeme sam baš koma zbog njega. Bilo bi fora da se dogegaš pa da se upoznamo!

Matie89
    22. Svibanj 2017. 19:04

Eloa drzi se, u dobrim si rukama. :)
    Ofnice sretno sutra, klokanice su s tobom u mislima :D
    Rado bih Vam se pridruzila na druzenju, ali mi je daleko Iz Splita :) mozda za par mjeseci kad se preselimo u Zg :) 

A evo I Moja slikica stomacica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.