MalaRuzica
Joj da je bar moj takav hahah ….
Neki dan je rekao da slikam s psom i ja slikala njih dva ,veli on ne ne nas troje …ja ono gledam jel to moguće
Ja se na svojeg stvarno ne mogu pozaliti ( da ga ne ureknem sada :P) stvarno je dobar i pazljiv.Cak je primjetio da se mi vise uopce ne svadamo, jednom smo se posvadali na pocetku trudnoce.Sve je super ali je stalno na terenu, ali proci ce i to.
Hvala cure, hvala bambi na iskustvu... Zao mi je sto si prolazila kroz to,ali mi je jako drago da se rijesilo sve bez operacije.. Nadamo se i mi da ce nam tako biti s boljim bubregom. Dr.je 80% sigurna da je dijagnoza hidronefroza zbog suzenja bubreznih kanala, pa je rekla da ce se u desni bubreg odmah ugraditi ta neka nefrostoma koja ce tjerati mokracu van iz tog bubrega kroz nju. Desni bubreg cemo pratiti... I ona smatra da ce se to povuci kroz neko vrijeme... Rekla je da je moguce i da je refluks uzrok,kao kod vas, ali da smatra da se ipak radi o tom suzenju...
Eloa, drži se! Pogledaj kakva dijagnostika, čovječe, dok je beba još u trbuhu oni su to sve otkrili! Tako da ne može biti ranije, a to znaci i da će pomoć sigurno biti adekvatna! Ništa ne brini, samo pozitiva, bit će sve dobro!
Eloa budi sretna da je odmah dijagnosticirano tako da glavu gore i idemo dalje. Drz te se znam da nije lako, vjeruj da ce to sve bit dobro :-) ja sam bila poluluda jer nisan znala sto je maloj a po dnevniku (da, od muke sam pisala dnevnik) temperatura je od 1x mjesecno (visoka 39) dosla do svakih 20dana (37.5)..mm je smatrao da sam luda jer mala je dobro al ja sam znala da je nesto...Ako ti bilo sta bude trebalo tu sam pa eto iako smo daleko barem rijec utjehe il nesto..
Cure sutra je dan D za mene! Napokon cu vidjeti svog bebaca! Idem na inducirani u 7 ujutro zbog plodne vode. Jedva cekam! Mislim ne veselim se gelu i dripu, nego da sam jedva dočekala ovaj dan!
sretno Ofnice, neka sve prođe ok! kako ti je tata, jesu ga pustili doma?
Sortiraj odgovore
Najstariji