Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    22. Svibanj 2017. 15:10

Valentina Da li ti je beba velika zbog dijabetesa?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

22. Svibanj 2017. 15:14

Nije mi još rekao kolika je ali posto je to tip jedan  a ne dva neće mi  rec da idem ovako rodit jer bi meni zbog tog svog stresa i svega šećer bio u nebesima,a i ne smijem npr ako porod dugo traje biti toliko bez inzulina i hrane (meni gušterače uopće ne radi).

Eloa
    22. Svibanj 2017. 15:15

Pozdrav cure moje... Dugo se nisam javljala, eto, stalno smo po ophodima po bolnicama, ali sam uglavnom citala sto se dogada... Curama koje su pred porod zelim svu srecu....
    Nas Jan ce doci na svijet za 3 tjedna, inducirat ce mi porod  na Sv.Duhu zbog nase hidronefroze koja je jos napredovala... Stanje s desnim bubregom je zbilja lose i vise doktora je reklo da se on nece moci spasiti.. Bili smo i u Poliklinici Helena u zgu i doktorica Cvitkovic nije davala previse nade i rekla je da nam je sad najbitnije lijevi bubreg, da se on spasi... Na strogom mirovanju sam jos od 30.tjedna, evo sad nam je 33+5. Bila sam psihicki jako lose od zadnje kontrole na sv.duhu kad se vidjelo da je taj desni bubreg jako lose, al sad sam se pomirila s tim i moram biti pozitivna radi bebaca naseg :-) 
    po porodu ce nas odmah razdvojiti i njega preseliti na klaicevu ili u rebro da obave operacije koje moraju. Znam da ce mi se svijet tad srusiti, ali moram biti snazna i strplljiva. Zato cure koje nemate ovakvih problema uzivajte u svakom trenutku s bebacom i ne zamarajte glavu glupostima.... Ja bi dala sve da mi jedina briga po porodu bude upala dojki, rana i sl. To su sve sitnice  koje brzo prolaze ;-) 

mrva2017
    22. Svibanj 2017. 15:18

Eloa, drži se! Sve smo uz tebe i bebicu!!!!

• Anjaaa
    22. Svibanj 2017. 15:23

Eloa, ajoj bas mi je zao.. Nadam se da ce bebacu uspjeti spasiti drugi bubregic i da cete brzo biti opet skupa.. Drzi se
    Valentina evo ti mail: [email=anja_051@hotmail.com]anja_051@hotmail.com[/email]
    bas bi bilo super da se vidimo!
    Bambi koliko ti curica ima godina?

22. Svibanj 2017. 15:29

Eloa drži se! :-*

MalaRuzica
    22. Svibanj 2017. 15:35

Eola, zao mi je , u pravu si to su uistinu problemi kao i situacija u kojoj je Little G, ali svaki problem ima svoje rijesenje pa tako da se nadam da ce se sve dobro zavrsiti.
    Netko je pitao za folnu kiselinu, ja sam ju pila samo prva tri mj., onda mj. nisam nista i sada pijem zeljezo.
    I ja bi rado dosla na druzenje, ne zivim daleko od zg. ali jos uvijek imam problem s vrtoglavicama, u subotu sam do grada( svojeg)isla obaviti par stvari i jedva sam dosla iz ducana do auta 4 puta sam si morala cucnuti da mi prode i onda sam jos 15 min. lezala u autu.Isto danas ujutro sam morala u postu i ducan i bio mi je napor kao da sam ne znam sta napravila.Tako da je meni najbolje doma.Kaze mi muz ti ne bi smijela nikamo sama.A sa kime da idem kad zivim sama a on je na terenu.Ja bas nisam neki ljubitelj slikanja ali muz svaki put inzistira da me slika kad dode, tako da ima slikica.

22. Svibanj 2017. 15:42

MalaRuzica
    Joj da je bar moj takav hahah ....
    Neki dan je rekao da slikam s psom i ja slikala njih dva  ,veli on ne ne nas troje ...ja ono gledam jel to moguće 

• Bambi34
    22. Svibanj 2017. 15:43

Eloa ako te ista tjesi moju curicu je dr.Andrea Cvitkovic spasila..mala (sad 9.5g) je imala dijagnozu asimetrija i hipotonija misica, nakon sto je prohodala prestali smo s vjezbama da bi onda krenule ucestale temperature...mislili smo da je od zubica, pa od vrtica jel da bi dosli do dijagnoze VUR (refluks) na oba bubrega...nakon 2g lijecenja u Splitu i misljenja da mala mora na operaciju ja odlazim po drugo misljenje kod dr.Andree koja me sokira jer osim obostranog refluksa zena dijagnosticira maloj zapravo najvazniji problem a to je hipotonija mjehura tj. moja mala nije imala nagon za piskenjem koji svi mi imamo, u dobi od 3g ona je imala mjehur velicine odraslog covjeka i naravno zbog toga je nastao refluks. Uglavnom, pridrzavala sam se svega, svaku noc oko ponoci dizali je, budili i cekali da se popiski, vjerovala dr. Andrei, maltretirala je s mailovima u vezi bilo cega sto mi nije bilo jasno il me bilo strah i nakon par godina na pregledu kad smo dosli zapravo da nam odredi datum operacije zena me sokirala rijecima da je sve u redu. Posla sam s malom na Kamenita vrata i zapalila svijecu. Moram rec da je ona jedna divna topla zena ali i sestre su joj zakon. Med sestra Snjezana je predivna, jako sam se crvenila i sramota me bila sta bi joj moja mala izgovorila jer eto nju spada onaj dio uvlacenja katetera a dijete zna bit jako okrutno u odredjenim godinama i zlocesto kada se boji i kad joj je dosta vise svega..ma obje su top..eto ja drzim fige da sve bude ok, vjeruj i bit ce :-) znam da nije lako, znam taj osjecaj al imas bit jaka radi bebaca suze ces isplakat poslije sad prvo glava gori i idemo hrabro. Bit ce to sve ok.

LittleG
    22. Svibanj 2017. 15:52

Evo, mislimo na tebe i šaljemo dobre vibracije. Znam da ti je prestrašno. Ali ne smijemo klonuti duhom zbog naših bebica. Sve će se nekako posložiti. Bitno da je problem otkriven na vrijeme, a kada znamo protiv čega se borimo, naći će se i najbolje rješenje. Samo hrabro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.