Pa eto, čini mi se da se dosta cura javilo za druzenje! Ajmo probati!
Evo ja ću predložiti da odnekud krenemo... recimo sljedeći utorak (30.5.), glavni kolodvor, 9 ujutro (dok nije prevruće). Šta kažete?
Pa eto, čini mi se da se dosta cura javilo za druzenje! Ajmo probati!
Evo ja ću predložiti da odnekud krenemo… recimo sljedeći utorak (30.5.), glavni kolodvor, 9 ujutro (dok nije prevruće). Šta kažete?
ideja je super.. prepoznat ćemo se po trbusima...
Od jutros malo po malo čitam sve sto ste napisale, trebala sam si zapisivati sve sto vam želim odgovoriti :( ovako sam zaboravila.
Mi smo sad u sređivanju kata, polako ludim zbog svog tog nereda, a ne mogu skoro ništa raditi. Kad i nešto pokusam pomoći muž me samo potjera, kaže idi se odmori, gledaj film ili bilo što. Najgore mi je što će se to razvuci na još neka 2-3 tjedna.
Mene ovih dana jako bole rebra jer ih malena gura glavicom, najgore mi je sto ne mogu ništa napraviti da me prestane boljeti. Navečer moram barem malo spavati na leđima jer mi do tada bol bas bude grozna.
Sad sam skuzila da ni ja nemam niti jednu sliku s mužićem od kako sam trudna, moram to riješiti.
Ja bi se tako rado našla s vama, baš šteta što sam daleko. Prije nekih tjedan dana smo razmatrali opciju preseljenja u Zagreb jeer je muž dobio ponudu za posao, ali kad smo sve preračunali shvatili smo da nam se za sada ne isplati.
Valentina haha, bas sam si pomislila ako mi malo uranimo da se mozda i vidimo! Ili vi zakasnite pa se nađemo na pola puta
Bambi, blizu smo s terminima!
Mrva mozes meni nadopisat 30 god ako ti se da.. Nis jos napunila ali uskoro mi je rockas.
Nemamo ni mi ni jednu zajednicku sliku iz ove trudnoce i bas sam ljuta zbog toga. Jucer smo bili na krstenju pa smo se slikali ali nigdje nismo sami. I naljutila sam se na muza jer mi niti jednom nije rekao da dobro izgledam a bas sam se bila sredila.
Gala kad si opisala svog kao flegmu prepoznala sam svog muza haha! Ista stvar kod nas..
Moji roditelji su pušaći cijeli zivot i nisu baš pazili da ne puse u prostoru gdje smo mi. Tek kad sam se odselila shvatila sam koliko zapravo sve smrdi po tom dimu, sad puse samo u kuhinji ali im se svejedno usmrdi sve u ormaru koji je u drugoj sobi. Dok sam radila u vrtiću točno sam znala čiji su roditelji pušaći,a čiji ne, postala sam baš osjetljiva na to.
Anjaa daj meil da se čujemo tamo posto se ovdje ne mogu slat poruke a da ne trpamo forum bzvz :-)-
Anjaaa tu smo nas dvije :-) lako moguce da budemo i isti dan ahahaha vidjet cemo kad ce mi carski bit zakazan :-) nas cetvero odmara trenutno :-) mali se primirio u stomku, mala igra igricu na mobu, pas hrce, ja kombiniram laptop i tv hahahahhahaha i ja bi na tu zajednicku kafu :-) al sam dalekoooo...
Sortiraj odgovore
Najstariji