Ofnice, da. Ali ja smatram da su trebali uzeti u obzir da mi je ciklus 23-25 dana... S druge strane sad kužim da je možda i ovako bolje da je koji dan kasnije pa će i kasnije krenuti u neku indukciju ako će eventualno trebati.
Da, mislim da je polako. Ovaj jedan trud je baš bolio, no slijedeći nisam dočekala - zaspala sam. Čitala sam ako možeš zaspati da su onda pripremni iliti lažni.
Po mom iskustvu to su ti lazni. Majke mi kad budu pravi nema teoretske sanse da zaspes :-) al isto tako nije to nista strasno pogotovo ako su ti stvari bolnije kao npr meni...e onda su ti trudovi piece of cake ;-)
Jutro cure!
Mamika sretno na pregledu danas! Javi kakav je ctg, danas bi te vec trebali staviti ako nisu do sad. 🙄
I ja idem popodne, naravno da opet nosim torbu hihi, ali imam osjećaj da se nista desiti do cetvrtka, po mom izračunu je tada termin 🙊
Lagertha tebi je sutra termin po tvojoj vlastitoj procjeni?
Ne po vlastitoj procjeni već po zadnjoj menstruaciji - tako su me ginekologije vodili. A ovaj raniji termin je ustvari bio sa stranica koje uzimaju u obzir dužinu ciklusa uz zadnju m. Ah, ma nema veze, imam osjećaj da smo blizu. 2 tjedna poslije termina je još uvijek termin, a tek poslije toga se vodi da je trudnica prenijela. Proučavala sam i statistiku te što se tiče prirodnih poroda (bez indukcije i Cr) 70% poroda počne u periodu od 2 tjedna nakon termina. Neka se tijelo i bebač pripreme na miru. Noćas sam se budila nekoliko puta zbog menstrualnih bolova, bolova u križima, rodnici… Nisam pretjerano nestrpljiva jer vjerujem da sve ide svojim tokom.
Oho…Polako je krenulo!Samo polako!kad bude,bude!Ja sam nekad nestrpljiva pa se prekorim zbog toga,onda me malo strah jer ne znam kak bu to bilo,a onda sam hrabra jer imam navalu uzbudjenja!A kad sam nervozna ,e onda bi istog trena se htjela porodit!😂Ma svaki dan me tak peru raspolozenja!Htjela sam pitati viserotke kak se osjecaju?
Da, mislim da je polako. Ovaj jedan trud je baš bolio, no slijedeći nisam dočekala - zaspala sam. Čitala sam ako možeš zaspati da su onda pripremni iliti lažni.
Ili se previse hoda po gorama i planinama….😂
Ma jučer sam jedino planinarila po glasačkom mjestu cijeli dan sam se odmarala, navečer si napravila kupku.. baš zato jer me cijeli dan boljelo i zatezalo.
Lagertha i Mamika, ja sam za ljetne bebe 3017 na temi Bebe! Eto čim rodim pridružujem se! Super je imati tako neko mjesto gdje mozemo razmjenjivati iskustva.
A kako ste kopirale tu tablicu? :D Samo copy-paste ili?
Znam da je glupo pitanje ali stvarno sam amish.
Što se susreta uživo tiče, ja sam za :).
Bilo bi super kad bi se u nekoj budućnosti moglo organizirati datum kad bi došle i cure koje nisu jako daleko od zg. :) Ali to predpostavljam kad prođe prva faza sa bebačima pa se može na kraći izlet? Hm?
I ja sam za ljetne bebe...evo sad vidim da smo spali na mnje od 100dana do dana D...odlicno...psihicki mi je lakse ahahahhahaha
Bambi, kod mene je neki dan bio doslovno plač zbog odjeće. Sjela i tulila. :D
A prije sam nosila 38-40 pa ne znam čemu se toliko čudim. Tako da, sigurno si sitniji tenk od mene.
Frendica se zaručila prije par tjedana, meni je druga pomisao bila da neće valjda imati neke svatove već ovo ljeto jer ne mogu to fizički preživjeti, a i morala bih se ogrnuti o zavjesu.
U dva tjedna mi je stomak doooslovno bar 20% veći, a i noge su sve krupnije.
Bambi, kod mene je neki dan bio doslovno plač zbog odjeće. Sjela i tulila. :D
A prije sam nosila 38-40 pa ne znam čemu se toliko čudim. Tako da, sigurno si sitniji tenk od mene.
Frendica se zaručila prije par tjedana, meni je druga pomisao bila da neće valjda imati neke svatove već ovo ljeto jer ne mogu to fizički preživjeti, a i morala bih se ogrnuti o zavjesu.
U dva tjedna mi je stomak doooslovno bar 20% veći, a i noge su sve krupnije.
Ja znam da na stikle ne idem...neki dan sam ih imala i 2 dana su mi noge bile ko u Shreka...jos ovdje gdje sam nema osim u h&m niti jedan ducan s trudnickom odjecom tako da zbedirana sam i uopce mi se ne ide nigdi nego stoji doma..al eto ne mogu izbjec to nikako..
Pogledaj online ;) Mango outlet i sl. Imaju šire modele svačeg jer je to aktualna moda i mislim da se roba ne čeka dugo. ;)
Sto se tice druzenja,Ofnica i ja cemo popit kavu u bolnici !Ili caj,zbog dojenja!Ha ha..
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji