Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    21. Svibanj 2017. 23:08

LitlleG Nema veze sto nemas muskarca pored sebe!To ne znaci da si manje sposobna biti majka ,dapace,bit ces duplo bolja!A s one emotivne strane....Uskoro ces rodit tako da neces vise biti tuzna!A ja znam jako puno zena koje imaju nekog,a bolje bi im bilo da su same!Tako da,nemoj zaliti!Ziva si i zdrava,to je bitno!I bebica naravno!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Anjaaa
    21. Svibanj 2017. 23:14

LittleG bas mi je tuzno to cuti.. Nisam u toj situaciji i nemam sto pametno rec osim da je bolje da si sama nego da imas muza s kojim se stalno svađas i koji prenosi svoju negativnost na tebe i bebu. Nece ti biti lako ali bitno da imas podrsku ljudi oko sebe. Zelim ti svu srecu i da nađes nekog tko ce zavoljeti i cjeniti i tebe i bebu!

LittleG
    21. Svibanj 2017. 23:18

Hvala na podršci drage Klokanice...u pravu ste..žene mogu sve. Samo da su naše bebice sretne i zdrave.

• Kiara19
    21. Svibanj 2017. 23:19

Inace sam smirena osoba i govorila sam mu na lijepo i zna da mi smeta ali opet to radi. Njemu jednostavno nije jasno zasto meni smeta. I ja mislim da ce se promijeniti barem donekle jer inace ne znam kako dalje. I sad sam ljuta a sutra ce me proci jer sam takva. Da se barem mogu tjedan dana ljutiti onda bi me ozbiljnije shvacao. Jao ne vjerujem da to ovdje pisem :) ispricavam se curke, svaka ima svoje probleme i vjerojatno misli da su njeni najveci :)

• Kiara19
    21. Svibanj 2017. 23:20

mamika3

Moj muz je prvih mjesec i pol,kad se sin rodio ,umjesto da dodje kuci poslije posla djetetu,obavezno u birtiju na kavicu!Proslo je od toga skoro 8 godina,ali ja jos uvijek ne zaboravljam!

I kako je prestao odlaziti na kavicu? :) I mom je obavezno nakon posla otici na pivu :/

• Anjaaa
    21. Svibanj 2017. 23:22

I ja se sa svojim stalno svađam otkako sam trudna. Ne znam jel to do mojih hormona. Doduse moj srećom ne ide po birtijama ali evo veceras je bio s malim u kaficu i vratio se sav nabrijan i prenio nervozu na malog i mene sto rje rezultiralo time da je maloi plakao cijelo vrijeme i na kraju bacio tv na pod.. Cirkus! Ja od nervoze ne mogu sad spavat, bolje da nije ni dosao doma

• Bambi34
    21. Svibanj 2017. 23:33

LittleG

Hvala na podršci drage Klokanice…u pravu ste..žene mogu sve. Samo da su naše bebice sretne i zdrave.

Bas tako :-) bit ce to sve dobro :-) premda nikad ne znas..znam za slucajeve kad bi se pokunjeni vratili. Ja sam uvijek bila misljenja da bi radije bila sama al sretna nego da trpim nekog degena.

• Kiara19
    21. Svibanj 2017. 23:34

Mislim da imaju i hormoni tu svoju ulogu. Ali da nisu u redu nisu! 

• blu5
    21. Svibanj 2017. 23:35

LittleG, bolje bit sam nego sa pogresnom osobom, to puno vise energije iziskuje definitivno!Da je jednostavno nije, ali viruj mi, nisam.mogla ni zamislit da muza necu vidit godinu dana, pa sam to lani prezivila.Ove godine opet sedam mjeseci...jednostavno, covjek je zivotinja i sve moze.Tvojoj bebici apsolutno nista nece nedostajat, dapace, uopce ne sumnjam da ce imati napretek ljubavi, njeznosti i paznje.Cuvaj ti sebe, najbitnija si ti, pa ce onda i beba bit super!😘

mamika3
    21. Svibanj 2017. 23:41

Kiara19

mamika3

Moj muz je prvih mjesec i pol,kad se sin rodio ,umjesto da dodje kuci poslije posla djetetu,obavezno u birtiju na kavicu!Proslo je od toga skoro 8 godina,ali ja jos uvijek ne zaboravljam!

I kako je prestao odlaziti na kavicu? :) I mom je obavezno nakon posla otici na pivu :/

Bila je u to vrijeme svekrva s nama pa je zakljucio kako ja imam pomoc,a kad je ona otisla onda je dolazio doma nakon posla!ALI  ...Nije pitao dal sam umorna,da mi uzme malog,nije sudjelovao u kucanstvu...Nista!Jos ga je njegova mama opravdavala-pa on radi,umoran je!A moja je rekla da muskima treba vremena da se povezu s bebom!Normalno da sam imala neku laganu depresiju!Ali laganu,hvala Bogu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.